FuManchu Napisano sobota ob 14:06 Prijavi Napisano sobota ob 14:06 Mal ga bomo spekl danes👍 6 1 Citiraj
Slivka Napisano sobota ob 18:09 Prijavi Napisano sobota ob 18:09 Mah, s tistim nožkom boste res kaj majhnega pekli, ker za kaj večjega mora biti že bolj resen nož... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano sobota ob 19:32 Prijavi Napisano sobota ob 19:32 Pred eno uro je Slivka napisal: Mah, s tistim nožkom boste res kaj majhnega pekli, ker za kaj večjega mora biti že bolj resen nož... S tem nožkom srno odereš ko za fruštek😁 1 Citiraj
Shrek Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Ne vidi se glih u nulo, ampak je 40000kg. Tudi slepa kura zrno najde. Mi je ratal pod silosom, pa ne na vagi, zadet maksimum... Pravkar je Shrek napisal: Ne vidi se glih u nulo, ampak je 40000kg. Tudi slepa kura zrno najde. Mi je ratal pod silosom, pa ne na vagi, zadet maksimum... 4 Citiraj
Boss Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Če se dobr userješ si pa pod mejo. 👍 Citiraj
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami 1.) Tovorna vozila se načeloma tehta brez posadke - razen v kakšnem filmu, kjer imaš enega debelega šoferja in enega suhega, pa potem razliko v težo uporabijo za švercanje mesa... 2.) Tudi, če bi šofer bil notri - te tehtnice vagajo na 20 kg natančno. Bi se moral pa res besno usrat,, da bi tehtnica to zaznala... Vsekakor je pa voznik dobro zadel. Me zanima, a se mu je to usralo al ima tak "augenmass", da mu to kar praviloma vedno uspe? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Dobro no, sej ne rabiš vsakega komentarja tok resno vzet 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Sej Shrek ni nič napisal kaj nalaga? Lahko, da je koka 😀 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.