g.Wankel Napisano 12. november Prijavi Napisano 12. november (urejeno) Včeraj sem vozil Ford Turneo Custom, čist uno oskubljeno verzijo ne une luksuzne, pa sem bil kar pozitivno presenečen nad vožnjo, glede na to, da je to praktično kombi. Edino porabo ima že skor k Z4 😅 Popravljeno 12. november od g.Wankel 1 Citiraj
samSimon Napisano 12. november Prijavi Napisano 12. november Lani smo marca novega kupili na firmi in ne tako zelo oskubljene variante. Do danes 45.000 prevoženih, brez kakih posebnosti, edin mal preveč olja papca. Poraba je 7.2-7.4 Če z4 pije 7 litrov, potem si bom še sam enga omislu 😁 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 12. november Prijavi Napisano 12. november pred 16 minutami je samSimon napisal: Lani smo marca novega kupili na firmi in ne tako zelo oskubljene variante. Do danes 45.000 prevoženih, brez kakih posebnosti, edin mal preveč olja papca. Poraba je 7.2-7.4 Če z4 pije 7 litrov, potem si bom še sam enga omislu 😁 Ma jaz je včeraj nisem spravil pod 8.5 konstantno iz Verda do Logatca. Dacio mam pa na 5.5 na istih relacijah Z4 ma lahko 7 litrov, če ima dober dan, pa greš na neko dolgo avtocestno furo. 1 Citiraj
samSimon Napisano 12. november Prijavi Napisano 12. november pred 13 minutami je g.Wankel napisal: Z4 ma lahko 7 litrov, če ima dober dan, pa greš na neko dolgo avtocestno furo. Ja na dober dan tut moja šestica pije 7. 😄 Na kakih sobotnih avtocestnih turah mogoče. Sicer sem pa bližje 9, po tej ljubljanski obvoznici in jajcanju ob končnicah 🙄in mislu bi si, da je tut tvoj Z4 večino časa tam tam s porabo. Samo, da je užitek v vožnji pri tvojem večji. Jst pa vozm zgolj supr avto, k je len k prasica. Zarad mene, če bi biu 10, sam, naj se premakne hudič. Tko, da tut jst se nagibam počas k švabom. 5 1 Citiraj
Sishi Napisano 14. november Prijavi Napisano 14. november On 11/12/2025 at 1:18 PM, NevLado said: hvala za info, a je zaštekal altenator al kva je bla fora? to sem že slišal tudi na jutubu, da je vtrgalo jermenček Jermenica alternatorja se ni prav vrtela, samo v eno stran mora pa se v obe milslim...saj se je slišal jermen občasno ampak nisem šel na servis dokler ga ni strgalo , stane nekih 60€ in ni potrebno menjat cel alternator, samo jermenico. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Mraušk Mčk Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Mulc je dobil novo posteljo. V kosovnici je bilo samo 254 vijakov, cca 40 jih nisva privila. Sestavljanje je trajalo samo 2 dni. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Picture please.... tole bi rad videl. Citiraj
Slivka Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Ja, pa toliko vijakov ni na zeli mašini BTca! Kakšna postelja pa je to? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Ni se mi pokvaril mobitel. Mulc ima poleg stropa in sten tudi tla polimana z led trakovi iz Temuja. Zelo modro. (danes je mulc doma ker je nekaj bolan. fotkal sem na skrivaj) Drugače pa za 14 letnika čisto navadna postelja 140 širine. Nima nog (predalov tudi ne), je pa podkonstrukcija škatlasta. Na to podkonstrukcijo potem gre zgornja konstrukcija ki jo je potrebno sestavit posebej. Postelja ne predvideva letvenega dna (latoflex), jaz pa sem hotel da ga ima, zaradi česar je bilo zadevo potrebno modificirat - dvignit naslonjalo- modifikacija ni zvišala števila vijakov. Če bo treba stvar selit, bo pomagala samo motorka. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Mater, jaz sem pričakoval neko hightech posteljo s celim kupom motorčkov za dvigat in spuščat naslone pa kaj pa vem kaj še. 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Verjemi da sem bil presenečen ko je bila zraven škatla v velikosti škatle za čevlje s tremi vrečami drobnega materjala. Pač ni Ikea kjer je vse prirejeno da lahko gospodinje same sestavijo. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Sem pa mislil, da je kakšna samopospravljiva postelja ali kaj podobnega... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Sledijo 3-je dnevi dopusta, ko bom v odboru predčasnih volitev; referenduma 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november Evo JJ ti je zrihtal dodaten zaslužek... 5 Citiraj
Alex Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november Evo, operacija je za mano. Vse v redu, na meniskusu ni bilo veliko za postrgati. Ob 15.uri grem domov. Potem pa moram kolenonin nogo pridno razgibavat, da bom čim prej na kolesu. 🤗 Se pa že pozna na mišični masi na desni nogi. 8 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november pred 16 urami je Z M A J napisal: Sledijo 3-je dnevi dopusta, ko bom v odboru predčasnih volitev; referenduma Boš imel vsaj kaj dela da ne boš po nepotrebnem okol trapov. BTW, ne hodi na Menino, tam so lovske kamere opazile vsegaskupaj kar 6 osebkov v pelcmontlnih. Po oceni lovcev bi največji utegnil imet 250 kg. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano četrtek ob 13:29 Prijavi Napisano četrtek ob 13:29 Dns se maw šefa počutim; Getzu lastnoročno previjačil platišča in pa ta DeSUS raketa = zlahka opravila tehničnega, verjetno še zadnjič pod mojo jurisdikcijo 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Smo preiskusili nov žar.... 🤗😉 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami V Novi Gorici se pa imamo za pohvalit! Sicer ne vem, a tole pomeni, da v Novi Gorici najlepše serjemo al da največ proračuna zaserjemo... Kakorkoli, dobili smo priznanje! Naj javno stranišče ima Nova Gorica, straniščna metlica pa v roke tudi ajdovski občini - Robin WWW.ROBIN.SI Priznanje Naj javno stranišče za leto 2025 si je v kategoriji mestnih občin je prislužila Mestna občina Nova Gorica z doseženimi 4,368 točkami od skupno pet mož Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 1 minuto je Slivka napisal: V Novi Gorici se pa imamo za pohvalit! Sicer ne vem, a tole pomeni, da v Novi Gorici najlepše serjemo al da največ proračuna zaserjemo... Kakorkoli, dobili smo priznanje! No shit, resno? Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Ne serjem, to je čisto resno! Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Holy crap... tole se vam je pa dobro usralo, da kr zmagate. Citiraj
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 urami je Slivka napisal: V Novi Gorici se pa imamo za pohvalit! Sicer ne vem, a tole pomeni, da v Novi Gorici najlepše serjemo al da največ proračuna zaserjemo... Kakorkoli, dobili smo priznanje! Naj javno stranišče ima Nova Gorica, straniščna metlica pa v roke tudi ajdovski občini - Robin WWW.ROBIN.SI Priznanje Naj javno stranišče za leto 2025 si je v kategoriji mestnih občin je prislužila Mestna občina Nova Gorica z doseženimi 4,368 točkami od skupno pet mož lepši javni wc za srat kot tisti marsovski grill on binija 😂 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano pred 23 minutami Prijavi Napisano pred 23 minutami Ja, res je. Ampak ... ... če ne začneš pri @Binijevem žaru, nimaš kaj srat... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.