Skoči na vsebino

Košarka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kot sem napovedal, smo Nemce zmagali. Šele sedaj se vidi, da nam je tisti poraz proti Bosancem celo pomagal. Bravo naši. ❤️

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Kot sem napovedal, smo Nemce zmagali. Šele sedaj se vidi, da nam je tisti poraz proti Bosancem celo pomagal. Bravo naši. ❤️

Tooo...Naši čestitke👍👍👍👍tako naprej 😁😁

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

Težka tekma je bila danes,vse čestitke za zmago....👍 Jutri bo še težja s Francozi,upajmo na najboljše......:bravo:

Popravljeno od Bini
Napisano

No to je pa bila čisto druga predstava, res pravi pristop in prava energija, kot more biti. Se je pa že takoj na začetku videlo, da v obrambi naši grizejo na polno in prav je tako.

Napisano

Zdajle s Francozi, čim vidim Dimca, me mine gledati tekmo. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 21 minutami je Z M A J napisal:

Luka ima danes dober dan, za1x.

Kakšen hinavski prekršek nad Luko. 😡

• Žalosten 1
  • Jezen 2

Napisano
pred 34 minutami je Alex napisal:

Kakšen hinavski prekršek nad Luko. 😡

Streetfight

Napisano

DONKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE in OSTALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Toooooo, bravo naši. 💪💪 So se msščevali za olimpijske igre. 

Napisano
pred 11 minutami je Z M A J napisal:

Sledi še odbojka; odločilna na izpadanje.

Tudi tam gredo naši dalje. 💪

Napisano

Bravoooo...naši zmagaaa👍👍👍👍👍tako naprej

Samo ..sodnike pa v ŠPIRIT 😆😆😆🤣 nešportno igranje Francije 🧐☹️😬😬lp

• Všeč 3
  • Hvala 1
Napisano

Francija naj zdajle izpade; igrajo ravnokar 5. niz z našimi sosedi. :)

Napisano
pred 2 urama je dvorjan napisal:

Samo letošnje tekme z Litvo, Nemčijo in Francijo nimajo veze s košarko - to bolj spominja na pretep kot igro.

Bi lahko tako rekli a brez borbe ne gre.....😊👍

Napisano

Meni pa zadnja 2 dni med gledanjem pri T-2 (po Telekomovi optiki) sem in tja slika za nekaj časa zamrzne in potem sama odmrzne, oziroma odmrzne takoj, če pretaknem program. Zanima me, če se to dogaja še komu pri T-2?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Torek sta se moja sodelavca z rižoto LC in briđstonkami odpravljala na nek kucelj. Istočasno so jima delali družbo v svojih rižotah LC uslužbenci javne uprave ki redno nosijo delovne obleke v zelenih pisanih barvah. Po formaciji imajo oni na svojih Toyotah gume kramparce. In da so zmogli enako pot kot našedava s cestnimi zimskimi, so morali oni na svoje kramparce nataknit ketne. 
    • Je#@li jih selfiji da jih je#@li...   VIPAVCI POGREŠAJO IZPISE HITROSTI VETRA: Ni kriva država, ampak nevarna zabava WWW.REGIONALGORISKA.SI Če želite vedeti, kaj je burja, potem vprašajte Tržačane ali še bolje, Vipavce,...  
    • Jah, na Goriškem ni takega mraza, se vseeno malo pozna bližina Jadranskega morja...
    • 100 kW motor za 80% vzpon.   Nekaterim na tem forumu je pa 150 kW motor prešvoh za vožnjo po ravnini...   Sicer v članku piše, da je imel navadne pnevmatike, kar pa ni čisto res: imel je ježevke - kar pa je na Finskem (kjer so snemali) pravzaprav dovoljeno, tako da v bistvu je res šlo za navadne zimske pnevmatike po Finskih normativih... Sicer je bil tudi na vitlo pripet, a je vitlo bilo tako šibko, da je zgolj navilo lastno jekleno vrv. Imelo pa je močan protipovratni sistem. Namen tega vitla je bil, da če bi šlo kaj narobe in bi avto omagal ali celo začel drseti nazaj, da ne bi spustilo avta nazaj po zaletišču ampak bi ga zadržalo tam, kjer bi prišlo do zapleta.     
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.