Košarka
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A pri novi 6ki rolo od prtljažnika ne gre več pod podn? Al se ti sam neda vrečk umikat da bi ga pospravu
-
Ima kdo za G192 kataloške od napenjalca, vodne pumpe in jermenov?
-
Postavi Milan lojtro ob hiši, vzame dvocevko, se povzpne in nameri skozi okno stranišča. Žena ga vidi in ga vpraša, kaj se ga gre? Pa ji odvrne: - "Gledam tega najinega sina, od kar je prišel iz Ljubljane, se nekam čudno obnaša, samo se nekaj rihta, pudra, maže, ima uhan, čakam samo še, da vidim, če se bo na stranišču usedel, pa da ga ustrelim ko psa..."
-
Dizel bo vedno črn... na 10kkm menjaš če imaš dosti kratkih relacij ali pa na 15kkm če dlje voziš pa je mir Pohvalno, obvezno slikat egr, me zanima kak je pri tej kilometrini
-
Od Gregor Muc-Up · Napisano
Ta vikend je na vrsto prišla redna menjava olja. Žal pa nisem nič slikal Servis: - menjava olja (Engine Flush = ja vem mešana mnenja , po flushu je sledilo polnjenje = 1. sveže olje + novi filter, 2. sveže olje + filter iz prve menjave in 3. OEM olje + novi filter. Po vsaki menjavi sem naredil krog 10 km oz. 15 minut vožnje. Stanje barve se je z vsako menjavo nekoliko izboljšalo, še vedno pa je bilo precej črno in "vmesni" filter je bil popolnamo črn. Slikam naslednjič, po menjavah. - spucan zračni K&N filter - Spucane cevi intercoolerja - spucana loputa (Shutter Valve) - spucane prednje zavore - spucane cevi, ki vodijo do senzorja pritiska v DFPju in senzor - pločevinka DPF čistila spuščena v DPF - v olje menjalnika sem dodal (Gear-Oil Additive od LM). Vsekakor opazna razlika v 4, 5 in 6 prestavi, menjalnik je veliko bolj miren Drugič ali vmes pa spucam še EGR, me je kar strah kaj vse je tam notri Z menjavo še prednje leve polosovine pa sem se zmebil še zadnjih tresljajev na volanu Srečen!!! Kilometri na števcu = 370.040 km. Prvi cilj je 400.00 km Potem pa naprej.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.