YavarYe X6V6 Napisano 26. marec, 2009 Prijavi Napisano 26. marec, 2009 Kje in kdaj imate cajt za vse to ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 26. marec, 2009 Prijavi Napisano 26. marec, 2009 Unreal tournament 3? Sej pomoje mi ne bi delu. Jest mam druga? 2004 najraj Citiraj
qwerty Napisano 26. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2009 Unreal tournament 3? Sej pomoje mi ne bi delu. Jest mam druga? 2004 najraj tut nej slab jz sm zan? na insane igral 3ko pa nism 10s pre?vel drga? ugram 3ko na experienced pa mi kr gre... najraj mam team deathmatch al pa capture the flag ko sem v akciji al pa igram sniperja najraj mam pa linkgun pa da ?ujem KILLING SPREE, RAMPAGE, UNSTOPABLE,... Citiraj If in doubt, flat out...
Don Napisano 6. junij, 2009 Prijavi Napisano 6. junij, 2009 Mi lahko kdo pomaga mogo?e? Iz partis-a sm potegnu GTA IV, in?taliral, crack-al, RS Social Club namontiral, zdej mi pa baraba antipiratska te?i za serial ... Vpisat mor? tri kode, zmeraj pa je ena tak?na ki se ne da spremenit, se pravi da morajo bit ostale dve verjetno kompatibilne z njo ... Obupu sm v glavnem ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
uklopko Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 ?e gdo sprobal CMR DIRT 2 Meni se kar dopade!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 Smo ?e na shift-u. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
enej_46 Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 ?e gdo sprobal CMR DIRT 2Meni se kar dopade!!! jaz sem ?e na CMR 2 hehejz grem ob pla?i komaj iskat. peesda kdaj bojo ps3 shekali mamojim so drage igrice! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Deeyan Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 ?e gdo sprobal CMR DIRT 2Meni se kar dopade!!! men se tut dopade, zlo dobra vodljivost Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 GT4 vs GT5. Sem za foro naredil nekaj slik. Kot zanimivost v GT5 sta dva tipa avtomobilov. Eni so bolj kot ne kopija iz GT4, drugi so popolnoma novi z notranjostjo, delujo?imi brisalci in lu?mi in ful bolj natan?ni. Tule je slika GT4 S2000 vs GT5 RX-7 fensi model. ?e bi ju slikal od bli?e bi bila razlika o?itna. GT4 in ?katle od avtov:GT5. MX-5 je standard model ampak ?e vedno bistveno lep?i: Tale Cappucino je pa bistveno bolj natan?en zato ima tudi ?isto okrogle koloteke. Ko gleda? ponovljeni posnetek sta kar dve izmed kamer v notranjosti in to?no ka?e ?oferja ko zavija, ?alta ali kako ga vr?e ko se zaleti. Pa ?e 1 primerjava navadnega Clia RS proti Cliu V6 iz GT5. No saj druga?e ?e imam Cliota RS tudi v GT5 samo ga ?e nisem slikal. Tudi zunanjost je bolj ?iva, gume naredijo lep?i dim in ?rte, unale micane ro?ice za avtom (marjetke?) zanihajo ko ga pi?im mimo, ljudje mi mahajo, svetloba in sence so popolnoma realisti?ne. Zanimivo je pogledati posnetek mimo kak?ne hoste kjer se pri 200km/h vidi senca vsake vejice na avtu. In ?e en zanimiv avto, high spec ampak ?al slaba fotka. Druga?e pa grafika je zame ?isto OK ?eprav vem, da obstajajo grafi?no lep?i ?pili. Ampak to ni bistvo. Bistveno je, da ?utim razliko med serijsko MX-5 in navito z 15 konji ve? saj z njo ?e la?e zadriftam. Vsak avto ima originalen zvok, (jebemusunac Nissani ?isto isto po?asi a glasno v?gejo kot v resnici, edino pri 323F V6 se ne sli?ijo dro?niki kot v resni?nih modelih ) ki se z vsako modifikacijo motorja spremeni. Ko se pa spravi? rihtat podvozje pa vsaka sprememba spremeni lego na bolj?e ali slab?e. Tako sem naprimer pri S14a, (ki ji rado odna?a nos naravnost tako kot pri vseh SXih) zamenjal podvozje za nastavljivo in samo podrl sprednja kolesa za 1,5° in zadnje za 0,6° in avto se je ?e peljal bistveno bolje. Skratka zelo natan?na simulacija. Potem je tu polno teh special nalog ?eprav ena izmed njih je izrazito glupa in si prav predstavljam, da si jo je zmislil Clarkson. Po Top Gear progi se podi? z VW transporterji 1 generacije. Ker so to zelo po?asne gajbe je vse skupaj ?isto mu?enje saj je bistvo, da iz zadnjega mesta pride? ?im vi?e ob tem se ne sme? zaleteti ali podreti kak?nega sto?ca ki ozna?uje progo. Prav predstavljam si Clarksona, ki se je smejal kako bodo ljudje preklinjali eno bednej?ih misij ki pa prinese lep kup?ek denarja in je edina motivacija, da se vozi te "skrete".Minusi? Prakti?no ni?elen po?kodbeni model. Avtu se pozna samo ko se parkrat zaleti? pa ?e to pri 200km/h. Kar pa ni tako slabo ker je tu druga slabost, ?e vedno neumna umetna inteligenca, za??itni znak GT serije. Oni se vozijo po svoji liniji tudi ?e mene v ovinku obrne in se bodo zaleteli vame namesto, da bi zavirali ali se mi umaknili. In, ?e bi bile po?kodbe bi bila to katastrofa in pogost game over. V glavnem pa ful dobra igralnost in natan?nost prej ali slej si bom privo??il ?e G27 volan. In uploadal ?e kak?no fotko. ?koda je samo ?e to, da ni Racelanda notri. Zdaj grem pa nazaj vozit. Citiraj
Deeyan Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 ti si pa tole igro resn zlo resno uzel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 ti si pa tole igro resn zlo resno uzel To je zato ker ni igra ampak "the real driving simulator". Citiraj
Deeyan Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 To je zato ker ni igra ampak "the real driving simulator". "the real driving simulator" ni nikjer drugje kot uzuni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 Ta na PS3 odpu??a napake. Citiraj
Deeyan Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 Ta na PS3 odpu??a napake. to pa res, pa ?e restart lohk stisne? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tauko Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 ti si pa tole igro resn zlo resno uzel Heh, ?aki da si jo tut jest ubodem Mi poj manjka samo ?e kak dirka?ki sede? in to je to Aja, Symon menda je ?e nov patch za igro, ?e ma? slu?ajno konzolo na net prklopljeno (jst ?al nimam te opcije) in menda se prav, da se po?kodbeni model kasneje 1x odklene; BAJE :mi pijemoo: To stran pozna?,ane? Citiraj
Symon Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 Za popravek me je GT5 sam opozoril. Citiraj
Ploki Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 nazadnje sm NFS: Shift igral na svojem octocore Citiraj
Deeyan Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 nazadnje sm NFS: Shift igral na svojem octocore Shift je pa tolk bedn NFS, edini bolj bedn od njega je bil ?e ProStreet zdej ko ste vsi za?el tole ?pilat, razmi?ljam da se bom po?as spet kajga GTR racing al pa STCC pa WTCC lotu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ninja Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 Jest sem pa trenutno na NFS World, kokr ?as dopu??a Pa Hot Pursuit mi celo dela. Citiraj
Gorjup13 Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 vro? pr?ut je vredu world je tut biu doklr pa? ne prid? do une stopnje kjer mor? pla?at (premal igram da bi pla?u) drga? pa WRC2010 je zlo fajn usaj men Citiraj
Deeyan Napisano 30. november, 2010 Prijavi Napisano 30. november, 2010 drga? pa WRC2010 je zlo fajn usaj men ja se strinjam, sam proge se preve? ponavljajo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 1. december, 2010 Prijavi Napisano 1. december, 2010 Pozna kdo kake fajn letalske igrce? Sem u?eri spet mal HAWX zalavfal, kr fajn igrca, si bom verjetno original omislu za online da odklenem ?e par tahudih letal?kov Citiraj
Deeyan Napisano 1. december, 2010 Prijavi Napisano 1. december, 2010 Pozna kdo kake fajn letalske igrce? Sem u?eri spet mal HAWX zalavfal, kr fajn igrca, si bom verjetno original omislu za online da odklenem ?e par tahudih letal?kov si ti tut na letalske? Pol ti priporo?am Secret Weapons Over Normandy, Blazing Angels, Blazing Angels 2, pa Wings of War (to je 1. sv vojna in vozi? dvokrilce). Dost dela sm ti dal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 1. december, 2010 Prijavi Napisano 1. december, 2010 Pozna kdo kake fajn letalske igrce? Sem u?eri spet mal HAWX zalavfal, kr fajn igrca, si bom verjetno original omislu za online da odklenem ?e par tahudih letal?kov Ti jo naro?im? k ?e se ne motm mamo trenutno sam hawx2 na zalogi Citiraj
Symon Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 Sam sem bil nor na USAF, ko je pripla ven. Kupil sem Logitechov Top Gun joystick in ?pilal do bridkega konca joysticka, ko mi je pade dol z mize. Od takrat naprej letal??in ne ?pilam ve?. Edina sanjska ?elja je ?e to, da bi se res v ?ivljenju enkrat peljal 1 mach z kakim lovcem ampak kot sem napisal, to so sanje. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.