Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

vzamem vse besede nazaj pri NFS :D sm mel nove gonilnike pa rivatuner ni ve? pravilno delovala pa je bla kartica nespimpana <_< no zdej zadeva lavfa na najvi?ji resoluciji BP in detajli na 3/4 zmo?nosti :bravo: zdej me pa prijetno presene?a :jupiii:

aja glede clockanja bi klopkota proso da mal pre?ekira ?e ne bo rekla kartica kabum glede na tele mhz-je:

(na eni so mhz, na drugi pa izpiski ko so vent. ki hladijo grafo na ful.. in v idle stanju.. ko pa so izkloljeni pa se v idle za 1.5C pove?a temp...)

post-771-1227035810_thumb.jpg

post-771-1227035818_thumb.jpg

If in doubt, flat out... 

Napisano

Kartica bo rekla kabum,ko ti bo nehala delat. :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

ni? bat ti sam navi hudi?a :hohoho:

Lep OC pazi na temperaturo in pa na morebitno pojavlanje pack po ekranu.

(ram ali procesor preve? navit)

:bravo::bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Waaaaa neki zame :aaaaa: od zdej lahko treniram metanje shurikenov kar v postli :D

Klik

Jo mam ?e na telefonu... Kok sem jest fajn :rolleyes:

dej link kje si dol potegnala :bravo:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Qwerty, ti po?ljem prek msnja, k mam zip kar na kompu :)

But tell me, katero serijo nocie ma? :D

nimam nocio, mam LG :bravo: a za to tut dela al je sam za symbian fone? :(

If in doubt, flat out... 

Napisano

A ni tko, da na ta novi generaciji PS3 igre za PS2 ne delujejo? Razen ?e ma? prvo generacijo PS3 (tisto s 60GB diska).

33112_1.png

Napisano

A ni tko, da na ta novi generaciji PS3 igre za PS2 ne delujejo? Razen ?e ma? prvo generacijo PS3 (tisto s 60GB diska).

yep.. you're right ;):)

If in doubt, flat out... 

Napisano

Nisem pi?em z joystikom :D

:hohoho: A ti volan posodim? :P:lol:

Ti?a vun!!

Napisano
:hohoho::hohoho::bravo:

Ti?a vun!!

Napisano

spile od 2 ne delajo na 3 za enkrtat.

Not true. ;)

Ti?a vun!!

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Mali,si probal Mirrors edge? ;) ?e ?e nisi,probaj,ti ne bo ?al. :bravo:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ampak eni pa ne morete mimo tega, da ne bi omenjali levi pol pa desni pol ... Ni vse v politiki ... Ljudje smo ljudje... in nismo rojeni kot levi pol ali desni pol... ampak je to stvar vzgoje in tega, koliko se da s manipulirat z nekom ... 
    • Opremo in zasteklitev ima enako kot moja Homura, samo notranjost in zunanjost je drugačna. Piši mi na ZS.
    • Danes Vipava - Ajdovščina - H4.   Kamijon CPG-ja in pač ne vem, al ni prav zaprl šponde ampak pesek se mu je dobesedno usuval na levi strani po vozišču.    Kaj sploh storiti v tem primeru? Itak sem ga hitro prehitel vendar prou čutil sem kako kamenčki brusijo lak.   Mislim mal me je razkurilo in sej vem da je jutri luna sam vseeno.
    • Točno to!!! +1   Za to gre,da to ni normalno-sami to še predobro vedo! Problem je pa v tem,ker jih veliko hoče z svojimi dejanji v iskanju samega sebe,sreče in miru z sabo to nenormalnost upravičiti oz. "normalizirati". To je to-le poglej vsa ta "gibanja" za iskanje njihovih pravic!...kakih pravic nekaj?,saj imajo vse pravice,kot jih imamo mi! Konča pa se seveda pri otrocih.   Kot rečeno tudi mene ne motijo...naj delajo med sabo kar želijo,a otroci in njihove pravice so mi sveti. Tukaj ne sprejemam,da bi naj pravica nekoga,ker je pač bolan prevladala nad pravico otroka. Se strinjam,a problem je,ker oni nebi enakopravne obravnave,ampak ekskluzivno (enako je tudi pri feminizmu)...vse in vsi bi se naj podredilo njihovi agendi...e-to pa ne bo šlo.   Vsak mora zase (nekdo bi napisal še "in pred bogom") sprejemati posledice za svoja dejanja...in tako tudi oni. In v tem je problem,ker jih redki sprejemajo,ker tega ne zmorejo ali nočejo...beri zgoraj,ko pišem,da bi radi upravičili in normalizirali....pač najlažje je,da "so drugi krivi".   Bom izpostavil vzoren in znan primer- Richard Chamberlain...duša od človeka,ki nikogar ni posiljeval z svojo usmerjenostjo,čeprav je imel določeno moč popularnosti...marsikdo v njegovem času za to ni vedel...slava mu. Ali npr. Cliff Richard,ki je celo svoje življenje "iskal sebe",in bil v zvezah tudi z ženskami...   Gre za to-to je duševna bolezen (česar levi pol noče sprejeti). Lahko z njo živiš,lahko pa poiščeš pomoč. Od te pomoči pa je odvisno,če boš in v kolikšnji meri boš uspel.  Levi pol zmeraj krivi druge...torej drugi bi se naj spremenili,ker imaš "ti" težave oz. si bolan. Leve ne zanima "glava" oz. srž problema. Za nih je OK če se moramo nenormalnim vsi podrediti in žrtvovati svoje pravice. Za nih je normalno zaradi duševne bolezni jesti "močne tablete",hormonske preparate,posegi v telo, oz. iznakaženja-"sprememba spola"z odstranitvijo dojk,spolnih organov itd...vemo o čem govorim....in vse to v cilju postati srečen z "svojo glavo". Redki pa so tisti,ki ti povedo resnico,da je to duševna bolezen,in da se to ne zdravi tako kot sem napisal zgoraj.   Poglej video,in ti bo hitro jasno o čem govorim....počivaj v miru Charlie😢    
    • Splača se pogledat 20th Anniversary Edition, ima dvojno zasteklitev in malo boljšo opremo
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.