xenon lu?i
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Nilfisk je dobra firma...ne vem sicer za visokotlačne čistilce,a sesalce imajo OK. Moram pa pripomniti,da bolj "profi" sesalce. Jih pogosto radi kupujejo razni čistilni servisi...za "domače uporabnike" pa moram omeniti,da imam bolj slabe izkušnje. Daljna žlahta iz srbije je pred par leti kupila bolj osnovni model Nilfisk Alto Aero 20...majhen,a zmogljiv sesalec. Danes pri uvozniku na Šmartinki dobiš filter vrečke,ki dejansko ne pašejo,so prevelike,cena pa je astronomska...mislim,da je 80€ set/5kom😲 Sem naročil neoriginalne z Amazona za še normalno ceno (glej sliko)...a ti seveda ne filtrirajo tako fino,kot originalni,ki se jih več ne dobi...pač,bo šel sesalec hitreje "rakom žvižgati". Toliko o Nilfisk sesalcih z moje strani. Kako je pri visokotlačnih čistilcih pa ne morem vedeti. Moje mnenje-Karcher seveda ni "zlat",a razširjenost naredi svoje. Dobiš vse. Vso dodatno opremo,če kupiš osnovni model...rezervne dele pa tudi. Lih zase iščem set O-ringov,k mi je enega na penilcu za avto-peno odfukalo...na Amazonu je lepa cena. Kärcher Ersatz O-Ring-Set : Amazon.de: Garten WWW.AMAZON.DE Kärcher Ersatz O-Ring-Set : Amazon.de: Garten Bauhaus pri nas pa... Just a moment... WWW.BAUHAUS.SI Se mi ne mudi,tako,da bo Amazon zaslužil.
-
Mislim pa kaj komplicirate z tem kako in kaj? Meni so ob nakupu novega avta rekli da je ta zadeva z nekim uvajanje do 2000km pase , saj tudi tisti nulti servisi se ne delajo več. Meni je prodajalec rekel vozi ga čisto normalno od prvega dne naprej , saj je v garanciji če bo kaj crknilo naj crkne zdaj.
-
To nima veze. Bedding oz. vleźanje zavor nima veze z preobremnjenostjo ali zmožnostjo. Tudi nove pakne za kolo svetujejo bedd-at. Če pa jih. Je pa odvisno od posameznika. Jaz jih za kolo ne. 99% nima kaj bit. Tu je mišljeno bolj 100km/h do 0km/h s polno močjo. Ali pa da bi tak redno na imel tak avtocestne manevre.
-
To je pa tista razlika med "tišlarjem" in entuziastom,k marsikaj od tega tudi tišlarji ne vedo. Bom omenil samo eno prigodo,ko sem pred leti v Watt-u v Trzinu kupoval elektromaterial. Res vrhunska stikala Bticino z kovinskimi okvirji,gumiranimi tipkami,enomodulne senzorje,regulatorje itd... In se iz vljudnosti opravičujem možakarju (starejši dečko...cca. mojih let,več kot očitno z izjemnimi izkušnjami na tem področju),da ga "mučim" z takimi kompliciranimi stvarmi (praktično nič od okvirjev,tipk in elementov niso imeli na zalogi,in je bilo treba naročiti). In mi odgovori,da ravno nasprotno,ker "privatniki štromarji" tega ne kupujejo,in ima končno enkrat malce "električarskega veselja",ker ima pač rad vse okoli tega....pravi,da ko pa "profiji" kupujejo...tam je vse po istem kopitu,in ni niti toliko važna kvaliteta...važno je samo,da dela,in da je nizka cena-totalni dilgčas. Pravi-takšni "domači mojstri"-to je pa čisto drug svet...sicer ne vsi,k veliko jih tudi gleda samo na ceno...a mene se je dobro zapomnil...ko po dolgem času spet tja "zaidem",se kar nasmeje😄
-
Jaz imam od nilfiska 145 bar. Na sami pistoli lahko nastavljas pritisk oz. bare in je v uporabi ze vec, kot 5 let pa dela vse BP. Poleg dobis se en kup dodatkov. Nilfisk Hochdruckreiniger E 145 Bar Druck + Schaumsprüher + Terrassenreiniger + Bürste + Rohrreinigungs-Set (2100 W) : Amazon.de: Garten WWW.AMAZON.DE Nilfisk Hochdruckreiniger E 145 Bar Druck + Schaumsprüher + Terrassenreiniger + Bürste +...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.