Pojamrajte no malo, ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dobro napisano. Tukaj se tepejo performansi z porabo. Ko nekdo napiše, da ima z mini dinotom porabo 6 litrov, nam je ostalim ki imamo cx30, takoj jasno, kakšna vožnja je to. 😉 Ker, ko ga voziš, kot je treba in da recimo x motor ali mini dino da kaj od sebe, ne bo več poraba 6 litrov/100.😄 Socer pa, če potegnemo črto, vsak naj kupi tisto kar mu paše in kar si lahko privošči. Ko ne bodo delali več X motorjev, bodo baje bili zelo iskani. 😉 Bomo videli, kako bo pri prodaji cx30 in kateri motor bo držal višjo ceno. Meni osebno ni nobeden od teh dveh motorjev prav top oziroma sanjski motor. Mi je pa x motor za odtenek in za moje potrebe boljši. Pa nobenega ne silim niti nisem silil, da mora kupit x motor. Povem moje imnenje in to je to. Kaj me v bistvu briga, kdo bo kakšen motor kupil. Sta pa dva kolega na moje priporočilo kupila cx30 z X motorjem in ga ne moreta pohvaliti. In ja, pri njiju ni bil problem denar. 😉
-
Jaz mam podobno na mojem šrotu od Gorenja. Pa sm samo enkrat odlomil po nesreči ampak je bila takrat sila ho ho.
-
Ja, po moje se enim malo preveč nabere, ko nonstop fušajo. Na deponijah imaš pa omejitve. Jaz sem kar nekaj časa na parceli zbiral kup ruševin od adaptacije hiše in se je na koncu tega kar nekaj nabralo. Sem imel kar težave za nek normalen denar se tega znebiti. Na koncu je bilo par fur s traktorsko prikolico. Kam je pa šlo, pa pojma nimam. Za kakšno zasipavanje lukenj na kmetiji verjetno, kjer je tega polno. Da bi pa sam na deponijo to vozil pa adijo pamet. Še sproti ne bi šlo, na prikolico daš pa par šajtrg, pa je polna.
-
Ravno lepo ne ravnate z hladilnikom. (potrebno je imeti občutek)- verjetno z avtom lepše ravnate :) Imamo doma imamo to znamko pa vem da je kvaliteta. Je pa res. Nič ni večno. Tudi servis mora živet
-
Priporočeno sporočilo