Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Orenk si odpo?ij. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Orenk si odpo?ij. ;)

sj posku?am, ampak se zbujam utrujena-sj se ?udn sli?, sam tko je :/ no, verjetn bo

mal rutine pomagal.....bo treba ob 10h hodit spat in ob 7h vstajat :)

The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....

Napisano

am,..probi s k?nim sve?e stisnenim sokom (jabolko, pomaran?a, kivi), men je ful pomagal pivski kvas,..se ga dobi v mercatorju na oddelku z bio prehrano v prahu,..ampak to mor? bit ?e vojni heroj, da spije?, tko da predlagam da si omisl? v kapsulah al pa tabletah (tablete majo tud v hipermarketih mercator, kapsule pa v DM-u) + seveda gibanje na sve?em zraku,..no pa,..ne ?kodi si uzet ka?n dan off od vsega :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Hmm,pivski kvas je dober ja. :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

V?eri smo se ga ponesre?i napil dons mi pa mori na ?ihtu :whatever:

kok je pa ponesre?i se mo?no napit :lol: a so to alkohol v fla?o s sokom podtaknal :hohoho: joke ;)

If in doubt, flat out... 

Napisano

?ez kako leto bo? ?e vido kak to gre. :lol:

Ti?a vun!!

Napisano

Bemti, pred pol ure so mi hotli stornirat prvomajsko morje...Kretenska agencija, ej... Poslu?te to: prodali so ve? sob kot jih ima hotel!! :angry: Mene so vrgli ven, ?eprav sem vse pla?ala ?e 13.3., ko je bil hotel ?e napol prazen!! Joj, kak sem bla glasna :hohoho: No, pol pa so me hotli dat v en kur?ev hotel na nekem oto?ku oz. v apartma zraven - hrana pa potem v hotelu... Popizdi? :angry::angry::angry:

V glavnem smo zaj nekak uredili in grema v en drug hotel za katerega sem bla edino pripravljena zamenjat!

Upam le, da ne bom jutri doli razo?arana! Ker te pa bolj da ni hrvtakov :ph34r::lol:

No, lepo se imejte vsi za prvomajske praznike. Jaz tud upam na to... B)

Icewoman is here!
Napisano

trpim za sindromom kroni?ne utrujenosti. kak?en predlog kako jo odpraviti? :(

Manj delat, pa ve? se s kabli igrat, to te napolni z energijo in ?e ma? sre?o-nesre?o ?e s ?im drugim. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kabli ki te napolnijo........to me na nekaj spominja........ :hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Tko...js avta ne perem ve? <_< , ?e ni napovedan vsaj en teden brez padavin, ker sem ?e zgubu ?ivce to nonstop drgnt!!! :angry:

?e boste te dni kaj po Sloveniji vidl full zasrano zelenko,....ja....it's me! :ph34r:

Lepe praznike, pa se vidmo na obali!!! :cheers:

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

Evo ?e navsezgodi zutrej me je sprevodni?arka na vlaku okol prnesla - dav sm ji 20 ?, karta je bla 3, vrnila mi jih je pa samo 7, sam dokler sm to opazu, je biu vlak ?e mimo in smo sedel na kavici! Suiper za?etek dneva! :ouje::ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Evo ?e navsezgodi zutrej me je sprevodni?arka na vlaku okol prnesla - dav sm ji 20 ?, karta je bla 3, vrnila mi jih je pa samo 7, sam dokler sm to opazu, je biu vlak ?e mimo in smo sedel na kavici! Suiper za?etek dneva! :ouje::ljubezen:

joj no <_< mi mamo pa danes popoldne pouk zarad mature, pa ?e biologijo sem vpra?an in geografijo pi?emo :( odli?en dan :whatever:

If in doubt, flat out... 

Napisano

totalno sm crknena <_< ?e ene 14 dni pa se bom mela cajt naspat,..upam vsaj :blink:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

totalno sm crknena <_< ?e ene 14 dni pa se bom mela cajt naspat,..upam vsaj :blink:

kam gre poky cez 14 dni??

:P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Qwerty smili? se mi, ker mor? zarad nas bit popoldne v ?oli :P

Jest pa ne vem, a nej jamram al nej se hvalim. Konec 1. maturitetnega izpita. Sloven??ina - esej.

Komentar: Bull shit.

Napisano

na Dunaj :D

no pol je pa v redu...naspala se bosta oba (napolnila baterije)... :bravo:

disclaimer: avstrijke so grde :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

on se ne bo,..on bo na slu?benem izletu :D

?e bo strokovne narave... Ajajajajajaj :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

kam gre poky cez 14 dni??

Verjami,da je nekaj ?isto drugega razlog. ;)

?e bo strokovne narave... Ajajajajajaj :hohoho:

Itaq da strokovne narave. :D

Aja,pa jaz tudi crknjen do fula. :(

Ti?a vun!!

Napisano

V?eraj delal cel dan aka en normaln siht, prsu dam je blo se treba service and support pr kolegih delat, blo treba sibat spet na siht ob 1am, ura je cca. 5am in na sihtu cakam, da se mi siht zacne ob 8-ih. :D

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Dobro, da sem še dokaj mlad in, da se imam še čas pripravit.... 
    • Chuck Norris je umrl. Jutri bo že bolje in bo vse v redu z njim.
    • V penzijo se gre zato, da se človek lažje pripravi za onostranstvo.
    • Ja, koliko si bil bogi...   In kako hudo sem egoističen. Jaz sem takrat delal v bolnici. In sem tudi moral biti prisoten na delovnem mestu. Za razliko od tebe sem bil polovico časa v Versafloju. In, za razliko od tebe, sem vsak dan gledal, kako jih nadpovprečno veliko odvažajo skozi "druga" vrata. In hvala Bogu, da je bil takrat na oblasti nekdo, ki je imel jajca vpeljati vse omejitve in zapore, ker drugače bi imeli v bolnici še več bolnikov in še več bi jih pomrlo.  Ko pa je bilo izmene konec in sem prišel domov, je bila pa doma družina. Če sem bil dopoldan v službi, je večino šole na daljavo opravila žena. Če sem bil popoldan v službi, sva si razdelila. In smo se učili in smo se zabavali in smo bili skupaj brez nekih dirk, brez jutranjega teka na šolski avtobus pa ne glede na to a je bil dež, sonce, sneg, bombe ali toča, brez nekega stresa kaj bomo zamudili. Pa so bili takrat štirje otroci v šoli, štirje ZOOMi istočasno, ma, glej, prav nič stresno, prav nič problematično. Nam je šlo boljše kot prej ali kasneje, ko se je vse vrnilo v "stare tirnice". In meni je žal, da se je vrnilo. Kaj vse se je takrat dalo urediti preko emajla... Dobro, ja, gat se ravno ni dalo kupiti preko interneta, marsikaj drugega pa. Žal so veliko teh privilegijev kasneje ukinili...    Kar se pa covida tiče, pa še vedno razsaja, samo govori se ne o tem. Oktobra 2025 so v Sloveniji beležili približno 136 hospitaliziranih oseb zaradi covida, od katerih jih je bilo 21 v kritičnem stanju. Oktobra 2025 je bilo v državi uradno potrjenih 11.092 aktivnih primerov okužbe. Torej covid ni izginil, je pa primerov veliko manj.   In ko berem tvoje objave, me zanima, zakaj pa ti, vseved, ne kandidiraš za predsednika vlade? Ti bi bil fenomenalen, ker se spoznaš na vse in veš vse. Ti bi bil the best of the best of the best. Pod tvojim vodstvom bi Slovenija postala država, v katero bi se Švicarji selili zaradi boljših pogojev. Če bi bil Chuck Norris že mrtev, bi skoraj upal stavit, da si ti njegova reinkarnacija. A sta vsaj kaj v žlahti?   Mi je pa res žal, da nisem prej vedel za tvojo situacijo. Bi te povabil, da bi prišel k nam delat. Ti niti Versafloja ne bi potreboval, ko bi se sprehajal po infekcijskem oddelku. Saj tebi ta gripca ne bi naredila čisto nič, kvečjemu bi SARS-CoV-2 moral v karanteno za 14 dni...
    • Koliko je star avto? Motor, paket opreme = vrednosti novega?   Katera zavarovalnica?   Hvala    LP
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.