Deeyan Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 si moral pa res na hitr pogledat ja res je, ko sm na hitr pogledu sm sam lu?i vidu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 tole bi blo pa zlo ql, ?e bi dejansko obstajal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 1. marec, 2011 Prijavi Napisano 1. marec, 2011 tole bi blo pa zlo ql, ?e bi dejansko obstajal malo preve? vrat ima Tole s temi obrobami v stilu Golfa II mi je obupno za videt! so te obrobe univerzalne se dajo kje kupiti? kako se jim re?e po nem?ko oz. angle?ko Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 1. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2011 Universal wheel arches? Nekaj v tem stilu? Citiraj
Deeyan Napisano 6. marec, 2011 Prijavi Napisano 6. marec, 2011 nekomu v?e?na, nekomu nev?e?na 323F sedan. Uzadi mi sli?i na Forda Mondeota Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 6. marec, 2011 Prijavi Napisano 6. marec, 2011 ta je huda. Xedos6/323F crossover. men je v?e?. Citiraj
Deeyan Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 bojda JDM, ampak men ni u?e? razen zadnje pri kateri se mi tut lu?i dopadejo, je to mo?no kje dobit? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 a daj nehaj, jo bo? pori?al... ?e bo? delal kaj z lu?mi jih narazem vzemi pa ?pricni okoli le?e za kratko na ?rno. to zgleda dobro. pa ni jih te?ko narazen pa spet skup dobit. tale zluknjana maska je pa na avtu ki ma totalno ciste linije tako zgresena da bi si najraje oci izpraskal Citiraj
Deeyan Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 a daj nehaj, jo bo? pori?al...?e bo? delal kaj z lu?mi jih narazem vzemi pa ?pricni okoli le?e za kratko na ?rno. to zgleda dobro. pa ni jih te?ko narazen pa spet skup dobit. Nimam jih namena jemat narazen, v planu z njimi je neki drugega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 ka pa, jih bos potemnil? skoda, tisto res dobro zgleda. jaz sem jih mel narazen sam se odlocil da hocem exterior 100% stock. Citiraj
Deeyan Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 neki takega ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Peričnik Napisano 13. marec, 2011 Prijavi Napisano 13. marec, 2011 4x LSD ta je pa huda Citiraj veter u laseh
jures Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 Tale na?a se neverjetno dr?i 260.000, brez rjice, gre naravnost ko tank, takih avtov (povrh ?e ?estak) ne delajo ve?...olja ne ?re, v?ge preden klju? do konca obrne?... le balast je odneslo, bo dr. za mazda dal novega.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 pa ?e lepa je ?it mi je skor lep?a ko 323f Citiraj
jures Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 pa ?e lepa je ?it mi je skor lep?a ko 323f Da si jo vidi pri men prej http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=151248 P.S. Saj avto je ?e vedno tako lep ?e ga mal spedena? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 tega se spomnem mi je bla znana. fuck je lepa res pa felge tut... hehe jao lahk bi dal v X6 2.5 V6... Citiraj
iceman22 Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 upam da bo moja nekoc taka... sam da nizja Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 ajvar bo spet vesel zarad majhnih slik druga? pa tale zadnja zleda ql, sam mal je previsoka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 14. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2011 druga? pa tale zadnja zleda ql, sam mal je previsoka Prevelike so pa avto je previsok. Sicer so te feltne res v?e?ne. Citiraj
Ploki Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 ajvar bo spet vesel zarad majhnih slik druga? pa tale zadnja zleda ql, sam mal je previsoka hehe, ni panike, ker ne zasedajo 10mb na serverju ampak so hostane od drugje Citiraj
Deeyan Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 Prevelike so pa avto je previsok. Sicer so te feltne res v?e?ne. na MPS prov fajn sedejo http://polycreator.com/mazdaspeed3/IMG_4008.jpghttp://i227.photobucket.com/albums/dd159/v..._1052-small.jpghttp://i227.photobucket.com/albums/dd159/v..._1058-small.jpghttp://i227.photobucket.com/albums/dd159/v..._1057-small.jpg Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 14. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2011 hehe, ni panike, ker ne zasedajo 10mb na serverju ampak so hostane od drugje Fora je v resoluciji. Deeyan ne rajcaj! Citiraj
Ploki Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 Fora je v resoluciji. Deeyan ne rajcaj! a daj no, sej ma vsak browser autozoom mene sploh ne moti resolucija pri deeyanovih :ne vem: sam nalaga mi jih dolgo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.