Gume 2008
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Se mi zdi,da one+ zadnje čase stagnira...nič kaj dobre napovedi,vsaj to,kar je za slišati npr. na youtube... Samo...nikoli ne veš...še celo HTC nekaj miga... Slaba in dobra novica Najprej slaba-moj Xiaomi 50W powerbank je po treh letih škripnil. Sem ga skoz nosil v službeni torbi...zna biti,da je fasal kak udarec al kaj...nič ne pomaga...niti reseta noče... Ga bom enkrat odprl,da vidim,kaj je....mogoče kak lot al kaj .. In dobra novica-seveda naročil nadomestek. Po daljšem kolebanju,sem vzel tega tukaj. Baseus Blade H1 Powerbank 20.000mAh 100W PD Schlanker externer Akku | eBay EBAY.US Unser Ziel ist es, die führende Einkaufsquelle für jedermann zu sein und dabei günstige und faire... Odločitev za tega pa je padla za to,ker zmore res pravih 100W,do cca. 30min. Ker...kot solate je takih,ki zmorejo še več...celo veliko več,a praktično vsi sorazmerno kratek čas....tudi tisti veliko dražji...takšni v enaki cenovni klasi pa itak-5-10 minut in totalno počepnejo... Tukaj totalno deklasira npr. Xiaomijevega z "kao" 212W,ki je izredno negativen primer v tej disciplini....pač rak rana je tukaj segrevanje... Spet pa ni premočan in tudi ni predrag. Ima vse kar zahtevam...najmanj dva USB-C vhoda/izhoda (če en škripne,in za hkratno polnjenje dveh težjih naprav),+ še dva USB-A izhoda z npr. par zvočnikov in ostale krame... Super je tudi numerični prikaz preostale kapacitete in prikaz voltaže in amperaže na izhodih. Zmore pa tudi "veriženje" oz. polnjenje poverbanka in naprej oddajanje oz.polnjenje druge naprave na izhodih.. Zmore se tudi polniti z 60W (stari Xiaomi le z 45W) Fajn so gumi nogice,da se mi ne "vozi" po pultu,tanjša oblika je pa kot naročena za službeno torbo-bo bolj zaščiten v žepu torbe...ne bo toliko moteč kot prejšnji (debelina), in bodo izhodi bolj zaščiteni,ker včasih moram polniti službeno tablico v torbi,in USB-C vtičnico "zjebeš" med nošnjo po terenu... Glede na cvenk in teste TOP...vsaj v mojih očeh.
-
Oooo😲,kakšno moraliziranje...samo za to,ker vam ne paše (čeprav so ga z dvemi A4 listi fehtali),in ker ni tak butelj,da bi šel z ptičurino. Hkrati pa rad pozabiš omeniti,kaj je tukaj levi pol naredil....pa razloži,za kaj je šivilja tako nepogrešljiva,pa čeprav je od volilcev dobila še večjo brco kot Logar?!!!...a za to,ker je vrhunski kader....vrhunski kader že,a bolj v smislu "numizmatike". Toliko o "volji volilcev"....samo ko vam paše.
-
Mogočni Borovniški viadukt; Nekdaj mogočni dvonadstropni borovniški velikan ponovno oživel | 24ur.com WWW.24UR.COM Si predstavljate sprehod ob veličastnem Borovniškem viaduktu, od katerega danes sredi naselja stoji le še osamljen steber? Avtor projekta, ki ga je s pomočjo najnovejše tehnologije ponovno poustvaril, nas...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.