LabiGT Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 firefox je tok glup, da ne mores verjet... prav sovrazim ga, pa sploh ne vem zakaj ga mam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
x-layer Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 firefox je tok glup, da ne mores verjet...prav sovrazim ga, pa sploh ne vem zakaj ga mam Zakaj? Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 firefox je tok glup, da ne mores verjet...prav sovrazim ga, pa sploh ne vem zakaj ga mam Kwa pa teb ni jasn ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Kwa pa teb ni jasn ? vreme Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 17. december, 2009 Prijavi Napisano 17. december, 2009 pomoje je samo la?en Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOBI Napisano 19. december, 2009 Prijavi Napisano 19. december, 2009 fajn snezi pa ceste katastrofa upam da bo jutri boljse da se bo dalo v celje ptit Citiraj MAZDA POWER
Alex Napisano 25. december, 2009 Prijavi Napisano 25. december, 2009 Samo tole vreme je pa res ?isto vija. Kak?en bo?i? neki tole je bolj podobno,vsaj po vremenu,kak?nemu novembru. Ko pogledam po veb. kamerah smu?i??a je bolj zeleno vse skupaj.Malo ve? snega kot pri nas na obali. ...jaz pa grem ?ez dobrih 10 dni kao smu?at.Mah,upajmo,da bo kaj zasne?ilo ker druga?e si moram omislit kak re?ilni jopi? za vodo. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 25. december, 2009 Prijavi Napisano 25. december, 2009 Eh smu?anje zdej ni ve? zimski ?port, sedaj bo surfanje in rafting Citiraj
madmax Napisano 26. december, 2009 Prijavi Napisano 26. december, 2009 Bemu ma***! pred cca. mescom kupil "nov" laserski tiskalnik Samsung ML-1640.......in v?eraj po cca. 100 sprintanih listih za?ela utripati lu?ka za barvo Prekleta banda oderu?ka pa ?e je to normalno, da jim jebem vse po spisku.....da? 70? za tiskalnik da ti dela 1 mesec! Kurbe! Citiraj
KAALman Napisano 26. december, 2009 Prijavi Napisano 26. december, 2009 Bemu ma***! pred cca. mescom kupil "nov" laserski tiskalnik Samsung ML-1640.......in v?eraj po cca. 100 sprintanih listih za?ela utripati lu?ka za barvo Prekleta banda oderu?ka pa ?e je to normalno, da jim jebem vse po spisku.....da? 70? za tiskalnik da ti dela 1 mesec! Kurbe! halo... kul daun... na tonerjih se slu?i, ne na tiskalnikih Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 26. december, 2009 Prijavi Napisano 26. december, 2009 Eh smu?anje zdej ni ve? zimski ?port, sedaj bo surfanje in rafting Tako kot tole pri letosnjih pomladnih poplavah Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Ninja Napisano 26. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 26. december, 2009 Tako kot tole pri letosnjih pomladnih poplavah Tale je bolj?a .?e pa koga zanima, kako je zgladelo vodeno barje danes dopoldne . Je moj ati snemal z avionom Citiraj
Grega_ Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Zob me boli in zato jem dojen?kasto hrano in vse mo?ne tablete, in to vse zarad vremena, bo treba tole po?timat jutri pa po antibiotike da tole pozdravim do NY. Citiraj
Alex Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Jaz pa ne vem ali bi se pohvalil ali pojamral.Namre? ?e dva dni ?uramo,ker ima sin dan pred bo?i?om roj.dan. In ?e bo?i? vmes,v?eraj "banda" pri nas do zgodnjih jutr.ur,malo spanja. Nisem ve? v formi,hm. Citiraj
LabiGT Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Jaz pa ne vem ali bi se pohvalil ali pojamral.Namre? ?e dva dni ?uramo,ker ima sin dan pred bo?i?om roj.dan.In ?e bo?i? vmes,v?eraj "banda" pri nas do zgodnjih jutr.ur,malo spanja.Nisem ve? v formi,hm. jao delas sramoto rockerjem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Jz sm pa v vlogi varu?ke (no sej je kr okej), ampak ne morm pa z dru?bo ga okol biksat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Jo?a a je ?e kej za pojamrat al bo za zdr?at Citiraj
Don Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Jz sm pa v vlogi varu?ke (no sej je kr okej), ampak ne morm pa z dru?bo ga okol biksat! Saj bom jat ?e namesto tebe! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Z M A J Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 To mi je v?e?, da med nami vlada mo?tveni duh! Me pa sicer tut tole kr mika, gre kdo namest mene? http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto...azali-fige.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 To mi je v?e?, da med nami vlada mo?tveni duh! Me pa sicer tut tole kr mika, gre kdo namest mene? http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto...azali-fige.html u fak, ni ?ans Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 ?koda da nism zdele na fri?nem zraku, ne pa u pisarni! Baj d pot, kdo morda ve iz kje je tale fotka? (nejko bo gotov vedu)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
David Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 To mi je v?e?, da med nami vlada mo?tveni duh! Me pa sicer tut tole kr mika, gre kdo namest mene? http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto...azali-fige.html Bwahahahaha na 4. fotki bo tisti punci v roza kopalkah bradavi?ke razneslo... :hohoho: Citiraj Feel free....
enej_46 Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Bwahahahaha na 4. fotki bo tisti punci v roza kopalkah bradavi?ke razneslo... :hohoho: ahha, ja lih sm hotu napisat hahahah Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Marko_mx-3 Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Nekaj takega bo vinjeto doletelo tudi pri nas eno ali dve bomo kupili in menjavali med avti. Samo a tale z labelo deluje? Neki me eni stra?ijo, ?e je dalj ?asa nalimana se vazelin posu?i? A no? za steklokerami?ne ?tedilnike si probal? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.