Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdej pa zadihej s povnimi plju?i, za par dni, pa pir?ek na mizo, oujeaa! :danzoman::bravo::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ve? napaka se je shranila in ob priliki lahko pogledava kaj jo je zmedlo.

OK bova ob prilki, sej pravim da mi je bilo sumljivo, ko sem pritinsil na polno v drugi prestavi se je pri?gala in ni ugasnila, sedaj pa ok. Prvo sem se bal da je kak?na voda preko filtra notri pri?la, ker sem ga dopoldne pral, na filtru pa ?e ni vre?ke proti uhajanju vode.

Napisano

hehe, vre?ka za uhajanje vode - k da bi bil na nekem medicinskem forumu v temi o prostati.

Druga? je pa tko, da ?e je napaka samo slu?ajna se lu?ka po ?etrtem ali petem v?igu motorja sama resetira in ne gori ve?.

33112_1.png

Napisano

V tem primeru je dobro imeti neko sr?no hibo, se pravi da ima? tako veliko srce da se vedno ?e za kak?no prostor najde

v glavnem prvo za pojamrat potem pa pohvalit.

Hm hm o tem bi se dal marsikaj predebatirat, samo ker je to javni forum in je bolj?a polovica reden gost, se ne bom spu??al v ta pogovor :P Za nekatere dolo?ene "stvari" je bolj?e, da ostanejo na svojemu mestu in ne izzivamo sre?e, je tako? :bravo: Ker lih reden gost jamralnika pa le ne?em bit :unsure:! Skratka, kej o tem bo pa sigurno ?e kaj sama povedala! Jest grem pa naprej safer furat :vskalo:

Gdaj gremo pit ?

Jaz pa alko nisva ve? tanartabul? prjatla! Preve? razlogov, da bi razlagal zakaj je temu tako, ko da ?opamo samo ?e :pepsi: !

In ta mesec sm ?e pustil ca. 700? vsepovsod! Demn, lohk bi ?le pla?e ?e mal gor! Sej se da pre?vet! Samo bonbon?kom se mora? odpovedati! :( In pa verjetno imeti mazdo, da je vsaj en stro?ek manj :bravo: In glej ga zlomka, spet jamram!

Najbol?, da se :vino::dudek:

Napisano

Jao - tale premik ure me je total za?tihu - dans zu3 efekt kt da sm ustov ob pol 5 ne ob pol 6 kokr je pa? ura kazala ob budilki! <_<:P

Napisano

Prej sem klical enega pacienta za rabljeno xenon lu? .Med zobi (najbr? je bil v mastni ,umazani kanotjeri z zobotrebcem v ustih)mi je zamomljal,da ima lu? in da je skoraj nova.Kak?en letnik,ga vpra?am-nima pojma,ker,da jo je dobil. :blink:

Pol vpra?am za ceno,malo po?tudira in izstreli 350?.Seveda brez elektronike in brez ?arnic. ?zmeden?

Ga vpra?am,?e se mu sanja,koliko pride nova.In on iz topa istreli,da je okoli 700?-gola brez vsega.

Kje je ?e elektronika,pa xenon ?arnice...Tipi na odpadih so res prizadeti. :angry:

Napisano

U?er je tut pri nas padala rahla to?a! <_<

Napisano

Pr nas je bolj "to?ka" ki je trajala natan?no 43 sekund.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?e enkrat me je izu?ilo, da tisti, ki pravijo, da je ?port koristen, serjejo.

V glavnem v?erja mi je ratalo razfukat koleno in to oreng tako, da sem tam ?ist trd namest 40cm vi?je. Za povrh pa mi je v istem trenutku ratal na drugi nogi zvit ?e gle?enj.

Jebemu rekreacije in ko?arko... :angry::angry:

33112_1.png

Napisano

V glavnem v?erja mi je ratalo razfukat koleno in to oreng tako, da sem tam ?ist trd namest 40cm vi?je. Za povrh pa mi je v istem trenutku ratal na drugi nogi zvit ?e gle?enj.

A tud ti bo? brez svetovnega prvenstva? Adijo medalja :harhar:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

ce si slab si pac slab nimas kaj :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ce si slab si pac slab nimas kaj :P

mah kurc slab, star sem ratal... pol se pa ho?e ?lovek dokazat in sem tistmu 25-letnemu mladi?u stisnil banano a je blo to zadnje kar sem naredu ta ve?er... posledice so pa? tak?ne kot so.

33112_1.png

Napisano

E jebemti, a si se vsaj kej ogrel, al kar v kavbojkah sko?u na igri?e? <_<:blush:

Napisano

Pa pravijo, da ?port koristi

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Mah kva mi gre fov?ija na ... (reproduktivni organ), matr tle sva s sodelavko ?e 2. mesec zapored najbolj efektivna pisarna na Izvr?bi, pa so vodje namest navdu?enja pokazal - navdu?enje, da preverjo, zakaj midva tok hitr sodne spise obra?ava, tko da ?e isto vajo ponoviva ?e v aprilu, garantirano pade kake kontrola, ki pa bo potem v vsakem primeru obrodila sadove (nih?e ni popoln, dejansko)! :danzoman:<_<

Napisano

E jebemti, a si se vsaj kej ogrel, al kar v kavbojkah sko?u na igri?e? <_<:blush:

Sem , sem - to se je zgodilo po cca tri?etrt ure igranja in to non-stop tko, da ni problem neogretosti... :(

33112_1.png

Napisano

Sem , sem - to se je zgodilo po cca tri?etrt ure igranja in to non-stop tko, da ni problem neogretosti... :(

Eh,leta leta. :P Jaz recimo,ki sem ?e mlad,nimam takih problemov. :punk:

Napisano

PREgretost..... :cheers:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kurc.. na ?ihtu se morm zment, da mi dajo de?ursvo en teden praj... konc mesca sux!!! Mese?ni backupi, pa take fore....

Napisano

Je ?e iskal in je tud najdu in dubu. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?e ?e... kljub temu, da jih verjetno zastonj ni dobu, ampak vseeno, da se jih 6 na enga spravi je pa eno najbolj nizkotnih ?efurskih dejanj. ?e si faca ga nabunkaj ena na ena to pa si teh ?est usranetov o?itno ne upa. Sram jih bilo reve usrane, me pa zdaj zanima kolk bodo dobli in ?e je kej pravice v tej dr?avi upam, da vsaj toliko kot uni trije homofobi, ki so se spravli na enega pedra.

33112_1.png

Napisano

Zan? sm zamenju varavolko, ki je laufala zra?enje, danes pa spet crkla.. mam na sumu da jo ventilator zjebe. Se mi ni sli?al pri zdravju. Pa glava me boli od sfookanga ?ihta, pa ?e izpit mam dons.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Zdaj so na vrsti moto ture, naslednja e-bike pa oktobra Apulija 😍
    • Prva tura zakljucena, fenomenalno, vreme ne bi moglo biti bolje.   Ce sem toliko proti elektriki na avtu, pa je za kolo to nekaj najboljsega za taka potovanja. Povprecna starost ekipe 69 let.....dnevno 55-70km z lahka in to v Toskani! Dnevno 1000m visincev po hribckih, stalno dol gor.   Pot je vodila tudi po Strade Bianchi, ki bo jutri del etape Gira do Siene, ter Eroici, kjer je dirka danes. Kolesarski spomeniki...
    • Pozna kdo to varianto? Vem da je tezko, se posebej zarad papirjev, a vseeno probam.   Gre se za po moznosti skrito kljuko za Coupeja. Ja tud to vem, da je to v neskladju s sportnim duhom, ampK nisem si mislil da bo ta avto tako v uporabi in tako zazeljen za potovanja. Trenutno je dnevno v uporabi v Nemciji se. Rad bi da mam mozbost vzeti kolesa s sabo, nic drugega. Nikoli vleka.   Prtljaznik zadaj, prtljaznik na magnet, vakum to vse odpade.  Avto je fenomenalen, manjka nama da vzameva kolesi s sabo. 
    • Poznam to v Izoli. Ampak z povnovzmetenim kolesom teh pločnikov sploh ne zaznam, oziroma ni noben ovira.
    • ne rabiš veliko, da se zgodi... navadno celo tam, kjer najmanj misliš, da je sploh nevarno. Bicikli, motorji, skiroji ipd imajo samo dvoje koles in vse kupaj deluje le na ravnotežju. Torej je dovolj zgolj malo zadet ob nekaj centimetrski robnik, da ti zagrabi prednje kolo in ne zaviješ več. Če veš, da ti to ne rata z biciklom, ti s skirojem še toliko manj.   1. primer mojega padca še s klasičnim treking biciklom. Zdaj imajo narisano smer v levo, ko pa sem pred leti tu se razsul pa je šlo okoli po robu krožnega v desno. Poglej si tisti nizek robniček med pločnikom in kolesarsko, pa potem se potopi in na samem ovinku v desno pa spet dvigne. Z malo sonca od zadaj se iz bicikla sploh ne vidi, da je dvignjen in ravno tam mi je pri 15km/h vzel prvo kolo, ki je trčilo v ta 2cm velik robniček, ki s kolesa sploh ni zgledal da je robnik ampak neka delilna črta, ker je bil kot nov še zelo svetel.. Dovolj, da sem bil podrgnjen naslednjih 14 dni. Čelada je pa zaščitila glavo, ker sem ravno na ta robniček udrail še z glavo. @Alex to pozna verjetno, ker je krožišče v Izoli.   2. primer padca, tokrat z e-bajkom v Brezovci pri Lj. To je bil še bolj bizaren padec. Levo sem se na križišču s stranske (nasprotna stran od te stranske ceste na desni strani slike) vključil na tole glavno cesto na levi strani slike. Nasprotni cesti sta malo zamaknjeni zato zgleda bela črta bolj kot ločnica med cesto in kolesarsko. V času padca prehoda za pešce na stranski cesti ni bilo zarisanega je bila pa delilna črta sveže pobarvana in zelo vidna. Tu je tudi znak, ki razlaga, da se pločnik delijo klesarji in pešci. To sem videl in bil prepričan, da sem na kolesarski. Pol pa poglej tale robnik in celo odvodni jašek v njem. Visok je neverjetnih 15 cm in v ovinku celo višji od vseh ostalih robnikov okoli. Ko sem zagledal ta robnik zelo pozno, saj sem se še ukvarjal z zaključkom zavijanja, enostavno nisem bil pripravljen ne zaviti levo in ne desno, ampak sem poskusil dvigniti kolo. Robnik je bil pa že toliko blizu, da mi je zagrabilo prednje kolo in sem padel na obe roki direktno na asfalt. Vse skupaj pri hitrosti manj kot 20km/h. Zapestji, komolca so me boleli skoraj mesec dni, da ne rečem, da sem bil čisto brez moči, ker karkoli sem hotel dvignit je bila bolečina precej neprijetna.     Kakor koli pogledaš sta bila oba primera dokaj smešna, precej krivde tudi pri načrtovalcih takih "pasti", ampak pri obeh primerih bo vsak rekel, pa sej to ni nevarno, oboje na asfaltu sredi naselja itd itd. No to hočem razložiti, kako hitro se nekaj zgodi pa sploh ne rabiš pretiravat.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.