Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Otroka ob 06:00 ze na delovni temperaturi....

A ni to najbolj?i ?ur... v soboto in nedeljo so pokonc ?e ob ?estih al pa sedmih, ?ez teden, k je pa treba v vrtec in ?olo je pa jok in stok k je treba vstat.

33112_1.png

Napisano

Spet ta smrdliv de?, prokleta voda glupa! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

U?eri sm opazoval tigrastega komarja po kuhnji (ga neuspe?no lovil), kasneje me je o?itno uspe?no na?el (al pa ma ?e kak?nega pajda?a), pa mi je kar dobr zatekla roka na mestu vboda! <_<:hudicek:

Napisano

Od danes naprej sem ponovno gost bolnice. Po preiskavi pravi dohtar ,da imam ?as do 18h da se vselim v bolnico :(

papa

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Od danes naprej sem ponovno gost bolnice. Po preiskavi pravi dohtar ,da imam ?as do 18h da se vselim v bolnico :(

papa

WTF ti pa je?

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

papa

Zrihtaj si kakega prenosnika ali pa kaj podobnega, da bomo v stiku :)

A obiski so dovoljeni?

Napisano

papa

jaooo :(

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

bom probal izvedt kok ?asa me mislijo imet no3.

?e bo dal ?asa potem bom res kak lap top vleku sabo

bom probal ostat v koraku z vami ;)

lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Grem v?eraj prej spat, da se naspim ker je blo treba zaradi projekta praj vstat in itak, me zagrabi ka?elj, ki me je matral tam do okoli polno?i, ob 3-eh pono? pa ?e za?ne bolet zob... fantastik. :vskalo:

Jebemti mojo sre?o... zmer gre neki kontra... v?asih mi je blo se sme?no, ko so mi ?le stvari narobe pa sem vedu da bojo ?le in sem mel do plana F pr?timan. Zdej je pa to ratal ?e "star vic" in ni sme?n.... se mi zdi kar je pri ostalih 50/50 je pr men 90/10.

Napisano

Baba te?na k sam vrag, bi ?ov lohk kr nazaj na Izvr?bo ustvarjat! <_<:hudicek:

Napisano

K zaklet, da nikjer ne najdem nobenih pametnih ?evljev za jutr,..grrrrrrrrrrr :angry:

Kok ma? velko nogo?

Lohk ti gojzarje 44 cifro posodm, mam skor ?ist nove (voja?ko zelene) Planika, hude so k ?nops! :danzoman::bravo:

Napisano

Dons bil spet mali stro?ek za avto: nakup dihtnge za pokrov ventilov in O-ring za frtajler (30? :vskalo: ; ni ?lo drga? kt nakup pri Gammi) in pa menjava le teh + pranje motorja,da gre ta star olje stran (30?).

Ta stare dihtunge so bla k plastika :blink: Poj ni ?udn, da je na vseh koncih vn lezu olje :vskalo:

Napisano

A zato je treba nove ?evlje?????????????

Pa glej da ne bo? imela staro torbico pol zraven :blush:

Valda da je treba. V supergah pa res ne morm it.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ka pa gate in modrc, bo tud popolnoma nov, ?tumfi ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Razbil sem Hyundai Accenta in i??em dele pa sem se prijavil na Hyundai forum FML.

Objavljena slika

Dragec, a te je mati Branka kej s ?ibo po nag rit naluftala? :P

Napisano

?ak, da Labi to prebere, ti bo prec svetoval kje dobi? najbolj?e ?tikle. :blush:

33112_1.png

Napisano

v sloveniji je bolj tuga glede stikl...

dobr, da je italija bliz, hint: udine

(mislim tko sem slisal, jaz ne vem :D)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.