Marko_mx-3 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 A si bil gor na vrhu? Kaj misli? Citiraj
Z M A J Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 Ju3 pa spet u slu?bo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 Ju3 pa spet u slu?bo! nisi edini ve? Citiraj
Z M A J Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Verjetn tut nism edini k je zaspan k mrjasec, zdele! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 K svina Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Men ze zel teden oke skup vle?e... bedn vreme verjetn. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 La?en sem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Kok mi tale slu?bena aplikacija po?as dela, matr milo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Sovra?m licemerce k vozjo 40 po naselju, ko se ga pa ob tabli za konc naselja sprav? prehtevat pa gasa do blokade. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
daSKAn Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Dons zaradi de?urstva pokonc ?e ob 4-ih, potem nikakor nazaj zaspat, zdej mamo pa ?e inventuro... Citiraj
Z M A J Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Neki me ho?e glava bolt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Neki me ho?e glava bolt! A ma? PMS :ne vem: Citiraj
Deeyan Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 NE renoja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Mislm da ga ma sstrojepiska, pa ne Renoja! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Kup ji majico z napisom PMS Mode-stay off. Citiraj
Z M A J Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Mam raj?i komunikacijo na minimumu, ker je res zoprna trenutno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Mam raj?i komunikacijo na minimumu, ker je res zoprna trenutno! Kok se men smiljo taki ljudje...res so bogi, sam se ?e ne zavedajo tega. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Sovra?m licemerce k vozjo 40 po naselju, ko se ga pa ob tabli za konc naselja sprav? prehtevat pa gasa do blokade. to je ratalo na?alost kr klasika na slo cestah.....ko se spravi? nekoga prehitevat v 50% primerih vidi? kako se pokadi tudi iz njegovga avspuha nebo?timene.press ?e ho?e? pr nas normalno varno prehitevat rabi? met vsaj bmw 330d oz. kej v tem rangu Citiraj
Boss Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 ?e ho?e? pr nas normalno varno prehitevat rabi? met vsaj bmw 330d oz. kej v tem rangu Brez skrbi tud Mazda 6 diesel zna tazga debila oreng presenetit. Seveda se ga pa ne sme? lotit iz nule in prtisnt ?ele pol, ko si ?e na nasprotni pas zavil. Citiraj
iceman22 Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 uh dons sem na semaforju sem mal se pomeru z BMW X3 3.0d, pa sva bila tam tam,no na koncu sem ga prehitel... Citiraj www.trziskisladoled.si
Gorjup13 Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 uh dons sem na semaforju sem mal se pomeru z BMW X3 3.0d, pa sva bila tam tam,no na koncu sem ga prehitel... sfalil si temo;) to pa?e v pohvalite se Sm se vesliu da bom po treh tednih se kon?no naspau kr bom v popoldanski izmeni in kaj mi da ?efica za dobr jutr? lisst na kerm pi?e da morm bit u sredo up 7:15 u murglah. sj vem da ni ful bedno ampak cmon res bi rd popoldne delu ta tedn da loh spim Citiraj
Symon Napisano 13. november, 2010 Prijavi Napisano 13. november, 2010 ?e ho?e? pr nas normalno varno prehitevat rabi? met vsaj bmw 330d oz. kej v tem rangu Brez skrbi tud Mazda 6 diesel zna tazga debila oreng presenetit. Seveda se ga pa ne sme? lotit iz nule in prtisnt ?ele pol, ko si ?e na nasprotni pas zavil. Ja ja, tudi z RSom se mi to ne dogaja. V?asih opazim, da se kdo ne oddaljujeo kot je v navadi, ampak na?eloma jpa kr gre. Uni pa najbr? mislijo, da Cliota 1.4 do blokade teram. Citiraj
uklopko Napisano 13. november, 2010 Prijavi Napisano 13. november, 2010 Ja ja, tudi z RSom se mi to ne dogaja. V?asih opazim, da se kdo ne oddaljujeo kot je v navadi, ampak na?eloma jpa kr gre. Uni pa najbr? mislijo, da Cliota 1.4 do blokade teram. hehe ga ni ?ez tak ob?utek Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 13. november, 2010 Prijavi Napisano 13. november, 2010 hehe ga ni ?ez tak ob?utek Js tut komi ?akam na ta felling Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.