Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V?eraj pridem na ?iht samo zaradi ene stvari in je odpadla. Ker nisem imel v planu ni?, sem si vzel dva dni starega dopusta. ki ga iam za obmetavat. V?eraj popoldne in potem predvsem danes, vsi problemi na svetu kli?ejo. Mam zame?ene sinuse, komaj zjam v tista dva ekrana od notebooka, ki ju vidim, pa mejle pisunim. Potem pa ?e vidim veselno novico, da bi me radi vidl v soboto delat v enem orenk prepihu.

Napisano

Model sinuse splakni s mla?no fiziolo?ko in potem si orng spihaj nos in bo? dober v 1-2 dneh, pri meni je tako, jebe? tablete.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Glezenj pa sem malenkost poferderbu uceri!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

al pa 2m pod morje

Je bil nekaj plan morje. Samo sem dva dni dopusta pre?ivel, tako da sem delal cel cajt za ?iht. Vsaj v soboto mi ka?e ne bo treba delat.

Napisano

Klinc pa nove klince, sem se namre? s fri?nimi Gillette Mach3 rahlo porezal.  :jupiii:

Napisano

Klinc pa nove klince, sem se namre? s fri?nimi Gillette Mach3 rahlo porezal.  :jupiii:

:blink:  A to se sploh da... men namre? ?e ni ratalo.

33112_1.png

Napisano

:blink:  A to se sploh da... men namre? ?e ni ratalo.

Da da (na?alost).  :zvizga:

Dans sem se pa ?pilal avtoli?arja in lahko re?em, da nisem ravno mojster oz. vedno naredim potezo preve? (recimo, ko je ravno idealno dodam ?e 1 sloj).  sramezljiv

Napisano

zakintos je famozen sam zaradi pogleda dol na uno plazo...raje npr corfu in lefkada, ki sta ful lepa (plaze sploh zakon). lefkada je sploh povezana z mostom, tako da ni treba na trajekt, pa ma isto spektakularne plaze. Krf pa lahko v enem dnevu, trajekt iz igumenice zjutraj in potem pozno zvecer zadnjega

drugace pa, verjetno ti bo bolje da z ryainom iz milana gres do aten/soluna, tam najames avto in naj se roadtrip zacne...atene itak vidis v enem dnevu (se manj) imajo ful dober metro (blue line se mi zdi pelje do centra, postaja monastirakis in od tam okoli...)

da bi bil vec kot en dan v atenah ne priporocam

pa nc preko neta rezervirat hotele...ker so balkanci in na licu mesta dobis boljse pogoje

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Sem bil zadnja leta 4X na zakintosu in dobesedno JEBE? uno nastavljeno ladjo, je ve? bolj?ega im pametnej?ega za videt.

Pla? pa kolikor ho?e?, in VSE so zakon(mivka ?odr, skale), za nas ki ne rabimo skakat na glavo, ?elve u ?ivo ,..... skratka letos ?e bo vse ok spet letiva.

Napisano

Nvm a bi joku al se pizdu al kaj, se tistih par ljudi ki pokli?e za Alfo se jim je na da pogledat,ceno bi ni?al kr po telefonu,da o tem zlo?inu da nimam prakti?no novih letnih in zimskih gum vsakih na svojih feltnah sploh ne govorim :(

Se nikol nism tok dobrga avta prodaju pa se nikol nism mel tok te?av. Hondo letnik 1996 z 0 opreme sm v 1 tedn prodal za ve? kot zdej to oglasujem, pa je bla razbita :/

Napisano

Nvm a bi joku al se pizdu al kaj, se tistih par ljudi ki pokli?e za Alfo se jim je na da pogledat,ceno bi ni?al kr po telefonu,da o tem zlo?inu da nimam prakti?no novih letnih in zimskih gum vsakih na svojih feltnah sploh ne govorim :(

Se nikol nism tok dobrga avta prodaju pa se nikol nism mel tok te?av. Hondo letnik 1996 z 0 opreme sm v 1 tedn prodal za ve? kot zdej to oglasujem, pa je bla razbita :/

Pred kratkim prodajal 156-ko, pa je bilo prav tako en cel kup klicev, komunikacija pod vsakim nivojem in samo 1 ogled. Ampak ta edini ogled je pomenil tudi prodajo. 

Napisano

V Italiji naletim na kontrolo in carabinjer prosi za osebno izkaznico. Nato mi poka?e, da mi je pred enim mesecem pretekla... sramezljiv

Na sre?o sem imel s seboj ?e vozni?ko, ki je tudi uradni osebni dokument...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Jaz sem lano 4x ?el ?ez ju?no mejo, s prete?eno osbno peti? pa mi na? polcaj re?e da s stole osebno pa me ne bo pustil naprej, na?a panika js pa mrtvohladno "a se lahko kako zmenva da ?e grem skozi" model kugle ven pa brez besed, js pa v smeh in iz predala vzamem potni list prej pogledam ?e ?e velja in pol pa mu ga pomolim ?ez okno, in mu re?em "takole sem mislu, da nau pomote". pol pa na?a v smeh.

Napisano

Ej...Ajvar to je tudi mene spravlo v SMEH....dobro si se znajdu..lp

Ej...Ajvar to je tudi mene spravlo v SMEH....dobro si se znajdu..lp

Se opravi?ujem je ?lo 2x naprej...lp

Napisano

nas tamal tudi nima srece z dokumenti, enkrat smo ga spravil cez juzno mejo z voznisko drugic pa s preteceno osebno.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Dan's sm malo siten in nerazpolozen.

Napisano

Ej, da nisi ti mogo?e moj ?ef?

Mislm da nisem, sem pa odkesiral lepo vsoto za poravnat poloznice Dan's in me je rahlo prizemljilo oz zamorilo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.