Taubek
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sedaj bo prišel @Janez007 in bo rekel da nekaj je cena, po kateri se avto PRODAJA, nekaj je pa cena, po kateri se avto PRODA Vsekakor nas bolj zanima, kaj boš sedaj vzel za alternativo
-
To je šala mala,vrežeš večji navoj ali menjaš nosilec , če ti jih poje v glavi motorja pa je veselica taprava.
-
Kot sem napisal v oglasu je cena po dogovoru. Realno je pomoje nekje pol napisane. Čeprav na mobile.de se prodajajo trije po ceni blizu 20.000€ kar je pa kar huda cena. Jaz ko sedaj kar dobro poznam tak avto, bi za res brezhibnega dal tud 15.000 ali več, samo vem da pri tej starosti idealnega ni.
-
Nekaj drugega je meni prišlo na misel...smo že malo "pozabili" tisto foro...kupiš en EV,in dobiš še enega....
-
Cena tudi ni ugodna. Mondeo 2.0 tdci 2008 s hlajeni sedeželi, športnim podvozjem, xenonkami, je šel za 2k€ letos. Nova cena brez popustov je bila 35k €. Komplet novo podvozje zadaj razen most, v 1 letu menjan nosilec motorja, sprednje roke, termostat. Prodan brez znanih težav. 210k km in v družinski lasti. Če ne bi šel znancu, bi ga lahko za 3k prodali max, po par mescih. Če bi bila sreča. Saj vem, da je Volvo S80 večji, pa boljša mašina. Samo to je x6 v ceni, torej bi nov moral bil 6x35k, kar pa ni bil. Upam da gre po tej ceni, nobenemu nisem fauš.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.