Wildcat
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bogi revež, očitno zaslužiš več kot 60k bruto letno in bo problem plačat več kot minimalne prispevke?
-
Pred Brexitom, so ga prvi dobli angleži. 145€ je bil tukaj: Benchmade 533 Mini Bugout Orange Folding Knife HEINNIE.COM The Maskara features a stainless steel blade with a nail nick and a thumb stud attached which is... Ni mi žal, da sem ga kupil. Švicara sta cenovno nižje. Tudi režeta slabše, čeprav boljše od večina nožev, ki jih imajo ljudje v rokah. Imata pa kar nekaj orodja, žagico itd.... kljub temu se je z njim v pol leta 2x sodelavec porezal, ko je sendviče delal. Kot je @skritikrt povedal, ko primeš v roke, veš da ni navadni nož. Če to ceniš in si pripravljen toliko dat za to, pa je osebna odločitev.
-
Hvala. No, moja MX-30 je končno prišla domov iz Nemčije. Zaenkrat navdušen, kaj več pa po daljši uporabi :).
-
Že samo če omenim jeklo (S30V)...to je zelo drago jeklo,ki ga izdelujejo z t.i. sintranjem v vakuumu itd...izjemno zahtevna in draga proizvodnja. Omogoca pa kombinacijo visoke vsebnosti ogljika,karbidov itd...vse v takih kolicinak,katerih z klasičnim kovanjem ni mogoče doseči....NI MOGOČE! CPM S30V steel - Wikipedia EN.M.WIKIPEDIA.ORG Ne bom tukaj omenjal kvalitete ostalih materialov in proizvodnje...veliko ročnega dela itd... Ko boš enkrat tak nož imel v rokah,ti bo takoj jasno...še posebaj pa,ko ga boš mnoga leta uporabljal,nosil itd... Mimogrede-lepo ceno si našel👍
-
menda ne misliš Aurisa ampak od Etchota bike. Če se ne motim ma Orbea Rise Shimano 1x12
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.