Boss Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Evo ti marsovce Vipavska hitra cesta bo zaradi obnovitvenih del zaprta 130 dni | 24ur.com WWW.24UR.COM Nova zapora na slovenskih cestah. Vipavska hitra cesta bo ta konec tedna popolnoma zaprta zaradi pripravljalnih del za drugo fazo... 1 Citiraj
Jest Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Darsovci, pejte v 3pm WWW.HAD.SI Okoli 23. ure sem se iz Celja odpravil proti Ljubljani. Pred Vranskim me je pričakala... Sicer avtor nisem jaz, strinjam se pa... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Jebat ga, Vrtovec se je prišel samo slikat, zdaj pa marsovci so spet nazaj v svojih običajnih tirnicah. Na železnicah, kjer ni možno narest obvoza se zapodi tono folka, da so čimprej skozi, tukaj na AC pa "lagano sportski". Kle bi bilo zanimivo narest eno civilno inicijativo pa postavt na nek hribček v okolici par kamer ter jih usmert na delovišče in naj s timelapsom tole kalvarijo snemajo potem pa filmčke predočit marsovcem. Pa me zanima a se bodo še vedno izgovarjali kolk delajo. Aja, kot zanimivost, kamere marsovcev so na deloviščih ugasnjene ali pa obrnjene stran od samega delovišča. Zakaj? 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Boss napisal: Aja, kot zanimivost, kamere marsovcev so na deloviščih ugasnjene ali pa obrnjene stran od samega delovišča. Zakaj? Mogoče pa niso nočne kamere. Sedaj ko jih je Vrtovec nagnal ponoči delat, podnevi več ali manj ni žive duše na gradbiščih. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Aha zdaj delajo ponoč, da podnevi počivajo... bi znala bit ja ta logika. Citiraj
Alex Napisano pred 21 minutami Prijavi Napisano pred 21 minutami Italijani delajo večinoma na avtocestah ponoci. Ne smejo namreč delati v največji vročini , to je od 12.30 - 16. ure. Ti, ti kapitalisti. Citiraj
Boss Napisano pred 14 minutami Prijavi Napisano pred 14 minutami pred 6 minutami je Alex napisal: Italijani delajo večinoma na avtocestah ponoci. Ne smejo namreč delati v največji vročini , to je od 12.30 - 16. ure. Ti, ti kapitalisti. Sej naši se tega tud držijo, sam s to razliko, da ponoč mal bolj počivajo, da se odpočijejo od dnevnega počitka. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.