Gustav Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 Mo? oziroma predvsem navor pa je pomemben takrat, da ?e se ?e spravi? prehitevat, da to lahko ?imbolj varno in hitro naredi?. Prehitevanje res ne sme trajati celo ve?nost in tukaj sta navor/mo? motorja zelo pomembna. Danes je 170KM tako nekako kot pred 10 leti 136KM saj se je te?a avtomobilov pove?ala na ra?un vse dodatne varnostne in druge opreme in za isti na?in vo?nje je pa? potrebno imeti mo?nej?i motor. jst sm pa bolj mnenja da gre tu za povpre?je in kolk od njega odstopa?. Res so avti postali te?ji, nedvomno, ampak va?no je po mojem kolk nad povpre?jem si. V?asih si bil s 100 konji car, danes si reve?. Par let nazaj i bil car s 130, danes si le za las nad povpre?jem. Tko da ja, 180 KM je tisto, kar te za?ne dvigati nad povpre?je. Tudi pri zavarovanju ..... LP Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 mogoce je to res, ce imas komplekse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gustav Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 mogoce je to res, ce imas komplekse Ne gre za komplekse ampak za splo?no podalpsko vozni?ko kulturo. Na cestah (ne na AC) ti od 10 ki jih prehiti?, vsaj 7 ljudi stopi na gas. Dr?i? Torej ?e ?e v ?tartu ve?, da nima? dovolj pod havbo, sploh ne gre? prehitevat. In ?eprav se je prehitevani peljal 80, se bo med prehitevanjem peljal vsaj 140, po prehitevanju pa spet 80. Kruto in ?alostno, a slovensko. Moje skromne izku?nje. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 29. junij, 2009 Prijavi Napisano 29. junij, 2009 @Boss, vseeno mislim da je 170 KM ve? kot dovolj za prehitevanja, a ne dirkanje (za ?portnej?o vo?njo zihr zado??a)! @Jures - to je pa lepo sli?at, ker tudi imam ob?utek, da bo ?edalje ve? avtov laufalo na LPG, torej se mora tudi ?tevilo ?rpalk z le-tem drasti?no pove?at! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 29. junij, 2009 Prijavi Napisano 29. junij, 2009 Dobra novica, me pa sicer zanima kdaj bomo lahko (npr. Barje) tankali v normalnih razmerah, ne da tam sploh ni strehe, pa kot nala?? se lih tam voda nabira tko da stoji? dobesedno v lu?i, mislm kot da te ?elijo odgnat! Aja pa mesto za to?it mam pa zadaj pod odbija?em, nekako v nivoju izpuha, samo na drugi strani, tko da je v de?evnem vremenu res u?itek Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 30. junij, 2009 Prijavi Napisano 30. junij, 2009 Avto po menjavi sonde zaenkrat deluje b.p. Se mi zdi, da se sedaj pogosteje spro?i regeneracija kot prej. Verjetno je to dober znak. Sicer pa ?ez nekaj urc pi?im z mazdico na Korziko. Upam, da ne bo kakih presene?enj Citiraj
Sishi Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 Zakaj noben ne pove kolk bencina dodatno ?e skur na vsak tank plina. Tud to je treba pri?tet k stro?kom in k porabi Jaz imam navaden 'vakumski' sistem brez injektorjev. Na plin mi preklopi ?e med speljevanjem (iz 1. v 2., nad 2.500 obr) in ne ?aka segretja motorja. Torej mi porabi bencin dejansko le za v?ig in do 2500 obr. Povpre?no je to med 0,3-0,4 L/100km (sedaj poleti ?e manj). Pozimi (pod 0st.C) ?akam, da se motor malce segreje in takrat je poraba bencina cca 1L ali malo ?ez. To velja za cca 70% mestne vo?nje in veliko v?igov motorja. Na relaciji pa je poraba bencina zanemarljiva. Recimo lani Lj-Kor?ula-Lj 1700km z 156L je povpre?je 9.2L plina. Tu je nemogo?e izmeriti ?e koliko bencina saj ga je zagotovo manj kot 5L. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
SpEkTr Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 Evo danes nazaj iz Korzike. Avto delal b.p., regeneracija se izvaja, upam da tako ostane Naredil pa cirka 3100 kilometrov . Samo en ?ri?ek se mi je pojavil nekje na desni strani, pa ne vem al ?kripa stransko steklo, ali kaj drugega. Upam, da se ni prah (mivka, itd..) kam v notranjost zaril.. Citiraj
Boss Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 Vidi?, dobro da si delil tvoj problem z ostalimi na forumu in tako smo hitro ugotovili, da nekaj ne ?tima. Tako si mel pa lep potovalni dopust brez razloga za strah, da bi ti crknil DPF. Citiraj
MarkoP Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 Evo danes nazaj iz Korzike. Avto delal b.p., regeneracija se izvaja, upam da tako ostane Naredil pa cirka 3100 kilometrov . Samo en ?ri?ek se mi je pojavil nekje na desni strani, pa ne vem al ?kripa stransko steklo, ali kaj drugega. Upam, da se ni prah (mivka, itd..) kam v notranjost zaril.. Kak?na pa je bila poraba na tej poti?LP Marko Citiraj
SpEkTr Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 Vidi?, dobro da si delil tvoj problem z ostalimi na forumu in tako smo hitro ugotovili, da nekaj ne ?tima. Tako si mel pa lep potovalni dopust brez razloga za strah, da bi ti crknil DPF. Res je ja. Hvala bogu, se je napaka pokazala pred dopustom. Zaenkrat pa ?tima ja. Poraba mislim da 7.4..Je pa korzika kar zahteven teren. Polno nalo?en avto, en kup klancev, ovinkov, regeneracija DPF... Citiraj
Alex Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 Res je ja. Hvala bogu, se je napaka pokazala pred dopustom. Zaenkrat pa ?tima ja. Poraba mislim da 7.4..Je pa korzika kar zahteven teren. Polno nalo?en avto, en kup klancev, ovinkov, regeneracija DPF... Meni je za podobno pot-Sardenia,pila povpre?no tam 6,5-prepolno nalo?ena in potovalna hitrost nekje nadLojz-ovo najve?jo in ?e divja?ko na avtocestah-se pravi tam 140+.Seveda nimam tega DPF ja... Citiraj
MarkoP Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Res je ja. Hvala bogu, se je napaka pokazala pred dopustom. Zaenkrat pa ?tima ja. Poraba mislim da 7.4..Je pa korzika kar zahteven teren. Polno nalo?en avto, en kup klancev, ovinkov, regeneracija DPF... O?itno je z DPF filtrom res nekoliko vi?ja poraba. Pri moji M5 je poraba ni?ja od 7 zelo redko. LP Marko Citiraj
Guest Mazda 6 Combi Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Napisano 21. julij, 2009 Res je kar te?ko. Ampak se da, ?e se vsaj malo pazi... Pa?. velik avto. Citiraj
SpEkTr Napisano 23. julij, 2009 Prijavi Napisano 23. julij, 2009 Pri moji CD143 cifre 7 pred decimalko sploh videl nisem.... Ka?no porabo pa si mel? Citiraj
SpEkTr Napisano 25. julij, 2009 Prijavi Napisano 25. julij, 2009 Malo offotpic. A se pri?ge kaka signalna lu?ka, ?e olje v dizlci (DPF) pride tja gor do X to?ke? Kot napaka v ra?unalniku vem da se zapi?e,..sam to mi ni? ne pomaga Citiraj
Liuch Napisano 25. julij, 2009 Prijavi Napisano 25. julij, 2009 Malo offotpic. A se pri?ge kaka signalna lu?ka, ?e olje v dizlci (DPF) pride tja gor do X to?ke? Kot napaka v ra?unalniku vem da se zapi?e,..sam to mi ni? ne pomaga Jp. Pri?ge se ti DPF lu?ka.Lp L. Citiraj
SpEkTr Napisano 25. julij, 2009 Prijavi Napisano 25. julij, 2009 Aha, pa potem gori do onemoglosti, al ugasne? Da lo?i?, al se je filter zabasal, al je to zarad olja Citiraj
sdspecy Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Nekaj na splo?no o DPF, Da naute tolk neuki... http://www.theaa.com/motoring_advice/fuels...te-filters.html Se pa vid, da je ta stvar bl zgre?en projekt oz. vsaj realizacija... Citiraj Lp, D
SpEkTr Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Ti verjetno nima? problemov s tem Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Ne nima. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jernic Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Na siolovi strani je dans objavljen nov test 6ke dizel... V?e? mi je fotogalerija..6ka v vsej svoji lepoti in eleganzzi.. od zunaj in znotraj..?e posebej armature in lu?k na njej.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
SpEkTr Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Lepa je ja, ?eprav so spet grajali motor ?e?, daje pod 2000 totalno mrtev Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Lepa je ja, ?eprav so spet grajali motor ?e?, daje pod 2000 totalno mrtev Od kje mi je ?e to znano, aja 120 konjske so take. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.