Se dobro spomnim ... ampak če mene vprašaš, ni bilo iskreno. Bi si pa želel, da bi bilo. Kot bi si želel, da bi bile besede enega od tujih predsednikov vlade iskrene, ko govori o tem, da njegova država ne izvaja genocida, da ne zaseda tujega ozemlja in na njem gradi nove naselbine ... pač politiki zelo veliko lažejo. Zato moramo opazovati njihova dejanja, ne pa poslušati njihovih besed. Recimo sedanjega našega PV jaz že dolgo ne jemljem več resno, kaj je že vse obljubil ...
Tankal na Cipru - v Mazdo (!) - 95-oktanski bencin po 1,339€/l. In to ne kar eni levi pumpi, temveč ESSO. Pa je otok, kjer je praktično vse dražje kot na celini ... Lepo nas lupijo s ceno goriv.
Ne bom destruktiven-ok.možno,da nisi spremljal,ali si pač pozabil...tudi jaz sem že "v letih"😉...imaš internet in preveri.
Tašča v isti bajti je "čist leva"-hčerka podpolkovnika-JNA,partizana...in tudi njena mama je bila partizanka...ja oba pola spremljam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.