Kje si ga pa najdu? Za tak denar kvečjem Octavio RS, Superba bolj težko. Je pa moja zdej dobila tanovga Kodiaka za službenga in bi pri avtu za 50k pričakoval vseen mal več kvalitete tut od Škode... Vibracije v tapeti, klikanje predala med vožnjo... tema. Kar še je fizičnih knofov,so po občutku slabši kot pri novem Fordu, sedeži pa isti ''K'' od neudobja. Tko, da tut Čeh ima svoje minuse.
Sam hodim vsaj vsaka dva meseca na masažo. In to k strokovnjakinji, ki je bila včasih fizioterapevtka za športnike.
Tako, da ja, zelo pomaga
Ne morem verjett, kako je do tega prišlo.
Po vseh hojah v hribih, po vseh tekih, po vseh vožnjah s kolesi in padcih sem jo na koncu "fasal" na enem pikniku.
In to medtem, ko sem sedel za mizo. En nenaden gib noge in je bilo končano.😕 Nisem več mogel zravnati noge.
v osnovi bi človek moral hoditi na masaže vsaj 4-6x na leto, da se problematične sklepe/mišice ki najbolj trpijo, sploh po 40+, neguje (sploh razni sklepi, narastišča, itd...)....ker sicer je potem prepozno. jaz sem sedaj to začel prakticirati in hodim na mesec in pol na športno/protibolečinsko masažo in bom to prakticiral naprej....nekaj stane, ampak če to primerjaš koliko vložiš v avto, razna zavarovanja, itd....se splača tudi vlagati v telo....
Pazi se, @Boss, ker lahko na neznanem kraju ob neznanem času od neznane osebe dobiš obljubo in boš pristal na sodišču...
Takih, ki ti bodo obljubili, je med politiki dovolj. Bolj je vprašanje, kdo je dejansko zmožen kaj ukrenit v tej smeri...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.