Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Uuuu super, tole igrco smo se šli v prvem razredu OŠ... jaz pa neki vem, ti pa ne hehehe ... blo je smešno dokler ni Mitja po nosu dobu
    • Sem rekel,da ne bom tukaj več komentiral. A tole vam moram prišepniti. V našem bloku živi oseba, ki je kandidirala na listi stranke resni.ca. V Kopru je bila na četrtem mestu, skupno. Danes sva se malo pogovarjala, kako in kaj misli Stevo. Najprej nič. Da ne ve nič. Vrtal sem in vrtal... Nato je počasi, med vrsticami, le povedala, da bodo podprli oziroma ne bodo ...Ne smem na žalost povedati. 😔 Sam pa vem. 😎  
    • Aktualni dogodki, beri cena goriva, je vsaj za nekaj dobra. Namreč, danes, ko sem se peljal  v tovarno pršutov San Daniele (v mestece Dan Daniele pri Udinah), sem bil presenečen, kako se je promet dejansko umiril. Ampak res umiril. Ljudje vozijo po avtocesti 110-120/uro. Če voziš 130 si najhitrejši.😄 Tudi po mestecih gre vse po omejitvah.  Tako, da je nekaj dobrega tudi v slabem. Aja, mimogrede, degustiral sem tak pršut, ki do trgovin ne pride nikoli. To je čisto drugi okus.  
    • Pa dobro, saj plače politikov vseeno niso sanjske, da bi kak intelektualec, ki dela na kakem faksu, zagrabil. Če bi dobili, recimo osnovo  6000€ bruto, pa ne dobijo toliko,  je to neto 3500€. To ni neka taka plača, da bi kdo pameten pustil dobro plačano službo in bi se šel te igrice. To je služba za kake Stevote, Zavce, Jonase in ostale mandeljce.
    • Pa še tole preden pozabim, pa sem že stokrat napisal.   Politiki so neko povprečje naroda. Takšni kot si jih ljudje zaslužijo in nič veliko drugačni.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.