V kak?nem avtu smo bolj varni?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A se spomnite, kako so vsake toliko časa poročali o sabotažah na železnicah? Prerezane povezave signalov, kamenje na tračnicah, ... ... ... No, možakarja so prijeli in pripeljali pred sodišče. Sedite? Dobro sedite? Se tudi držite, da kdo ne pade po tleh? Torej, obramba tega možakarja prosi sodišče, da dovoli pričat možakarjevi mami, da ga bo zagovarjala na sodišču, ker najbolje pozna težave, s katerimi se sooča njen sin. Poleg tega pa je možakar priznal, da je poškodoval signale, a izjavil, da pri tem ni pomislil, da bi lahko njegovo ravnanje povzročilo železniško nesrečo z večjo materialno škodo, poškodbami potnikov ali celo smrtnimi žrtvami... Bi imel marsikaj za napisat, ma ... ... ... Ah, ni važno...
-
Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo resnično... Malo berem zapisnike v arhivu... Kaj je zapisano, da so ljudje rekli tik pred smrtjo... - "Tukaj je debel led, pridemo čez..." - "Glej, belouška!" - "Jaz bi še malo te gobove omake." - "Nobenega strahu, Miki, to ni faza." - "A bi mi lahko naredila eno fotko na tisti skali?" - "Vrzi mi tisto kladivo!" - "Zavore sem popravil, grem na eno testno voznjo!" - "Čudno, voham plin, odpri luč." - "Na desni je fraj!"
-
Gun Shop Owner: "Hi, how can I help you?" Client: "I'm lookin' for a gun." Owner: "What kind of gun are you lookin' for?" Client: (pointing at the biggest handgun in the case) : "That one looks about right." Owner: (very surprised) : "Why do you need 44 magnum?" Client: "It's for shootin' at cans." Owner: (pointing at a small handgun) : "Well, this is the perfect size for shooting at cans." Client: (pointing again at the .44) : "Nah, I need this one." Owner: "OK, what kind a cans are you shooting at?" Client: "Mexi-cans, Puertori-cans, Afri-cans, Maro-cans, ..."
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.