Skoči na vsebino

Marko_mx-3


Symon

Priporočeno sporočilo

Dragi Marko, vse najbolj?e!

:danzoman::ouje::bravo:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • Mlada ženska pri zdravniku. – "Gospod doktor, zadnjica me ves čas peče, prav pri vhodu." – "Gospodična, dokler boste zadnjici rekli “vhod”, vas bo vedno peklo..."
    • Francoz, Nemec in Slovenec se prepirajo, kateri jezik je najtežji. In reče Francoz: - »Mon dieu, seveda francoski. Napišemo monsieur in izgovorimo məsjö.« Anglež mu oporeka: - »Ne, naš jezik je najtežji – mi napišemo dvigalo in rečemo lift.« Nazadnje pa svoj lonček pristavi še Nemec: - »To je pa ja preprosto, seveda smo zmagovalci Nemci. Mi napišemo: Entschuldigen Sie bitte, ich habe Ihren letzten Satz nicht richtig verstanden, wären Sie so nett und den Satz bitte wiederholen* in rečemo Aa?«                 *(»Oprostite, prosim, vašega zadnjega stavka nisem prav razumel, bi bili tako prijazni in ga ponovili?«)
    • še bolš, samo za gledat macola   null
    • Kako prepoznate hišo, kjer žena slabo kuha?   Po debelem psu...
    • Pa sej Mazda 6 je imela vedno dokaj normalno ceno. Mene je prišla leta 2019 "le" 29k€ pri revolution opremi in 150KM dizlom. Cene so s SUV-i zdaj zbezljale na 50k€, kar je za moje pojme pač preveč pa ne glede katera znamka gor piše. Pa ne, da ne bi mogel zbrati tega denarja, ampak pač ga ne dam toliko za avto. Enostavno ni vreden toliko.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.