Allyssa
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kokr vem je razlika samo v fanih. So pa kar glasni ja. Prej sm imel 3x intake od noctua in je, kot noc in dan glede glasnosti. Je pa res da imam v idle oz. do 50C nastiman da laufajo na 30% in se jih bolj bogo slisi. Ingame pa me ne moti toliko poleg tega imam se slusalke gor :). Jaz do sedaj nisem imel nobenih problemov glede temperature spikes. Edino kar je res je to da ryzen v namizju laufa na malo visjih temperatura, napram intel. Pa naceloma s konektorji ni problem, dokler imas dva locena 8 pinska konektorja. Vem da so problem imel original split konektorji k je bil dejansko samo en kabel in nato razdelilc na gpu. Jaz imam 2x8 pin locen kabel na GPUju in locen 1x8 pin pa 1x4 pin kabel za maticno. PSU je pa Antec 1000W 80 plus gold.
-
Konec marca...imaš prav,a zna biti,da bo tudi cena druga. Za to pa na take termine kupujem. Ker kot je enkrat bilo 1400€ za 4kom.Pirelli Scorpion Winter...ne rečem,samo,kar je preveč,je preveč. Moram pa priznati,da ko sem malo po narocilu CX-5 kupil zimske Scorpion Winter,ker sem avto pričakoval septembra...pol pa cakal več kot eno leto do junija... Da sem kupil stari letnik...se mi zdi da 2020 al celo 19 al se starejše...moram pogledati,ker sem že pozabil...sam sem do 02:00 na sihtu.... No in sem jih seveda dobil za smešno ceno...cca 1/2 cene...sem si mislil...za dve leti bodo že ok...in so še sedaj v akciji...in moram priznati,da se še zmeraj več kot ok...res včasih vozim na meji...drzijo se k hudič...tudi pred kratkim v snegu...ledu...res brez pripomb👍. Je pa seveda drugačni občutek ob nakupu,če so "čist frišne". Se pa tukaj pri letnih ne sekiram...pri C-Maxu smo jih na 3 leta menjavali...sem zgulil "smetano" in prodal naprej...tukaj pa,če bodo za 4-5 let....bom hitro videl...,če bo ESP postal nervozen,bodo šle dol in druge gor.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.