ksenon lu?i
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
To je kar orng problem. Na splošno bi vulkanizerji morali zategovati na predpisan navor,in po nekaj kilometrih...ne vem...recimo od oka 20-50km spet zategniti. Jaz zmeraj ko menjam zategujem na predpisani navor...se zapeljem na cesto v moji bližini...Zalog-Laze-Zalog, (cca.15-20km🤔)...zelo ovinkasta cesta,in na določenih odsekih ga lahko pikaš tudi 100na uro čez ovinke...gas/bremza/levo/desno čez ovinke...res na "ostro"... In doma spet zategnem. Se zgodi,da se tako "vsede",da lahko obrneš tudi do 1/4 obrata😲. Večinoma je veliko manj...recimo 1/10-1/8 obrata...a se zgodi tudi več. To je en od razlogov,za kaj vulkanizerji večinoma zategujejo na višji navor od predpisanega...ker pač nihce ne pride nazaj na dotegovanje,in gredo "na ziher"...samo-bolj je umazano,zarustano,barva itd...slabše je... Pač "takle imamo".... Ajd-za druge me "boli pimpek"...k že pri sinu vidim,da se mu ne da...je samo premontiral,zategnil in "saj bo ok".....pa sem lih zadnjič,k je po dveh tednih prišel spet domov...in sem mu dal moment-ključ,da zategne....in je seveda debeeeelo gledal. To je najboljša "šola"!!!
-
Spyderco se kr ponareja. Na koncu sme pristal na Benchmade Mini Bugout 533.
-
Ne moreš vrjet, edina stvar, ki se ni nikoli pokvarila in še vedno dela! Pa poklapljam vedno že 9 let.
-
Zanimiva prigodica na sprehodu z psom. Sem ravnokar bil na sprehodu,in zaslišim eno civkanje in frfotanje...prav čudno.... In zagledam na enem drevesju (malo višje grmovje) viseti kosa😲🥺. In gledam in gledam,in ugotovim,da v bistvu visi na eni tanki vrvici. Je bil kar pošteno visoko,grmovje pa neprimerno za varno plezanje... In sežem v žep in z svojim Spyderco Paramilitary 2 lih za glih dosežem mesto,kjer je ta veja rasla iz debla...z par rezi vejo odrežem,da se je z ptičkom vred pomaknila nižje.Tako sem še lih,za glih dosegel z roko,in vejo snel z tega grmovja... Pri tleh nad travo sem po tem z enim spretnim rezom prerezal vrvico,in je Kos padel na mehko travo,in takoj odskakljal v gosto grmovje počivati. Vprašanje kako dolgo je tako "na glavo" visel🤔 Danes je "dober dan"😃👍,tudi če je zunaj turobno😄
-
A si ga vprašal točko katere so te velike težave? Ker če govorim s kom na servisu, neke blazne panike ni, razen sem pa tja komu tesnilo prepika , ampak to je redko menda.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.