Alex Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Mislim, da je tu itak vsem jasno, da ve?ja razpr?enost meglenkam v megli nebi bila plus. Ve?ja razpr?enost je za dnevne lu?i za?eljena lastnost - s tem se raz?iri kot s katerega je lu? vidna. Tu bi bile LED zagotovo zmagovalke . Tako da tvoja ideja s ?paranjem ksenona ni neumna. Zanimivo da neglede na to, kam peljem na tehni?nega, vedno se moram "pretepat" z mojstri, ki mi povsej sili ho?ejo delat uslugo in nastavljat vi?ino snopa kratkih lu?i, pri tem pa vsi brez izjeme vtikajo ?rufciger v luknjo za nastavitev dolgih Dej jih drugi? malo po prstih,?e vidi?,da ne obvladajo.Jaz sem opazil,da ne obvladajo tega (pri xenonkah) niti na uradnem servisu. Pol pa so mi re?ili zadevo na AMZS v 4 minutah. Citiraj
Stroker Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Imam aftermarket xenone 8000K in angel eyes za parkirne, zadaj ?tiri lu?i namesto dveh... pa nisem imel nobenih problemov na tehni?nem. :ne vem: Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
PeW Napisano 10. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2009 Secer nisem glih siguren ampak se mi zdi,da xenon v megli je bolj bogi.Veliko bolj?a je bolj rumena svetloba. ja glede tega pa se strinjam!!!! tudi po de?ju je bogi! govorim za xenon kit! kar se ti?e tehni?nih - Labore Kranj... na vipasvkem pa priporo?am avto hi?a Bjax ki ima tehni?ne preglede! mojega prijatelja so spustili mimo ker ni imel ne spojlerja, feltn, pragov homologiranih! Citiraj ZOOM-ZOOM
Grega_ Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 ja glede tega pa se strinjam!!!! tudi po de?ju je bogi! govorim za xenon kit!na vipasvkem pa priporo?am avto hi?a Bjax ki ima tehni?ne preglede! mojega prijatelja so spustili mimo ker ni imel ne spojlerja, feltn, pragov homologiranih! hehe...tole pa ni dobro javno reklamirati ve?. Citiraj
Symon Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Samo res ste eni idioti, da javno pi?ete kje vas spu??ajo ?ez. Ko bodo enkrat to odkrili boste pa lahko ?li vsi v jok pa na drevo. Od prijatelja fotr dela na homologaciji in je ?e rekel, da je samo vpra?anje ?asa kdaj bodo spet kak?ne tehni?ne poj****i in, da so ?e nabavili kombije, ki bodo prirejeni za tehni?ni pregled na terenu. Citiraj
jures Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Samo res ste eni idioti, da javno pi?ete kje vas spu??ajo ?ez. Ko bodo enkrat to odkrili boste pa lahko ?li vsi v jok pa na drevo. Od prijatelja fotr dela na homologaciji in je ?e rekel, da je samo vpra?anje ?asa kdaj bodo spet kak?ne tehni?ne poj****i in, da so ?e nabavili kombije, ki bodo prirejeni za tehni?ni pregled na terenu. nismo idioti v kranju so razumevajo?i ne podkupljeni.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PeW Napisano 13. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2009 Vglavnem s ?asom nas bojo jast vem da bom dal ven xenon kit in upam da dobim kake bolj pametne ?arnice! za v meglenko pa bom dal del led! zaradi tega pa mi nebojo te?ili! sah upam da ne! Citiraj ZOOM-ZOOM
PeW Napisano 15. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2009 kak?ne ?arnice pa imajo mazde v meglenkah? sicer me zanima za model 323f BJ letnik 2000! Mo?no da H3?http://www.superstrela.com/content/h3-13-5050-12v Citiraj ZOOM-ZOOM
slidy Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 ?ivjo Da ne smetim vse okol bom vpra?al kar tukaj. Pri novi m6 sta za osvetljevanje tablice v uporabi kak?ni ?arnici (tip)? Hvala. LP, S Citiraj
mare- Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 "w5w",je napisano tudi v navdilih Citiraj
slidy Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Mal sem raziskoval in ugotovil slede?e (naj me kdo popravi ?e se motim): Front Parking Light: 194 License Plate Light Bulb Size: 194 194 = W5W Zgleda da so prave tiste k majo podno?je T10. Bom mogu zgleda odpret in pogledat, da se prepri?am. Lp, S Citiraj
slidy Napisano 11. januar, 2010 Prijavi Napisano 11. januar, 2010 A je kdo kupoval pri teh "superstrelah", ki so omenjeni v prvem postu? Citiraj
jures Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Mal sem raziskoval in ugotovil slede?e (naj me kdo popravi ?e se motim):Front Parking Light: 194 License Plate Light Bulb Size: 194194 = W5W Zgleda da so prave tiste k majo podno?je T10. Bom mogu zgleda odpret in pogledat, da se prepri?am. Lp, S W5W je T10 v bistvu ampak vseeno se drzi W5W, jaz sem vse prek ebaya nabavu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.