OK, torej gre nekako takole. Ker sem imel majhen IQ sem se ukvarjal s športom in zjebal koleno. Zaradi tega in rahle negibljivosti kolena ne morem čisto stegnit zato hodim nekoliko počasneje. Seveda tudi z drugo, da ne bi izgladalo kot da šepam. Po teh podatkih v članku torej mam še manjši IQ, ker hodim počasneje. Se pravi mi IQ pada z vsako potezo, ki jo naredim.
Aja čist tko, kolk je lohk najmanjši IQ? Mislim čist tko v info, da slučajno ne prebijem spodnje meja, aja pa to bolj prjatla zanima kot mene.
Možno, samo gra za skoraj 10% razlike, kar je za moje pojme ogromno. Istočasno pa to pomeni, da jim prodaja nekako ne gre, če se ustvarjajo take zaloge. Bi moral pogledat še statistiko za 2024.
Ni čist tako.
Ljudje z visokim IQ vedo, da šport ni zdrav ker sfuka kolke in kolena. Tako ljudje z visokim IQ zaradi tega vedenja lahko hodijo hitreje. Ne zaradi športa, bohnedaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.