mazdaman Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Pa smo do?akali naslednico 5tke Predstavitev predvidena na ?enevskem Avtosalonu v marcu, poleg pa pri?akujmo ?e dve novosti. Do sedaj so znani motorji 2,0 DISI z i-stop in 6-stopenjski menjalnik, kakor tudi 1,8 z 6-stopnjeskim menjalnikom. Opremljena bo z spet z drsnimi vrati in 7 sede?i kakor tudi Karakuri Flexibilnost. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Aichi Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Evo, nova Mazda5... Z novim 2.0 DiSi-jem in ?e par drobnarijami. http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=2554 Hehe, bil 2 min pred Mazdamanom Pa ?e notranjost... Citiraj
Aichi Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Kaj pa uni dodat ?e ene par gumbov gor na volanski obro?? M3 ima rekordno ?tevilo gumbov na volanu, sem upal, da ga bodo pri M5 poru?ili Citiraj
mazdaman Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 V njihovem napovedniku pi?e The all-new Mazda5 will go on sale in Europe this fall. It is one of three premieres that will be unveiled at Mazda’s press conference to be held at the Mazda stand in Hall 5, on 2 March. tako, da nekaj ?e bojo predstavili. ja tisti dve minuti pa pa? ker pi?em samo z 2-4 prsti pa ?e tu pa tam kaj zbri?em :ne vem: ?e dve sliki Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
BOJČ Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Bemu a ?e zmeraj niso spremenili ta zastarel, grd rde? display... Je ?e pravi za??itni znak za Mazdo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Mazda5 Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Uuuuuu, lepa 5-ka! Kaj nisem po?akal do jeseni, bi lahko vozil ?isto novi model . Oblika je zelo v?e?na, tako da ! Citiraj
Aichi Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 M5 je imel do sedaj zelenega (vsaj pred fave liftom na prvi 5ki) ?e sre?a, da je samo oran?ni, v Trojki je not ?e en tak beli, ki ga je sorodnik od glavnega in?enirja sforsiral, ker ma mini privat fabriko displej?kov Citiraj
Mazda5 Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Tudi sedaj ima zelenega s ?rnimi ?rkami! Citiraj
BOJČ Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 M5 je imel do sedaj zelenega (vsaj pred fave liftom na prvi 5ki) Saj vem jures, mislil sem na splo?no. Res je ?e ?as, da naredijo kaj v ve? barvah ali pa 3D. Poglej recimo novo 6ko GTA, ki ima ?tevce super, display pa je na prvi pogled kot iz stare ?estke, sploh ne pa?e skupaj... No ja, je pa to res stvar okusa. Sam imam rad lu?ke, pa barve, pa velike displaye in me to zgleda tudi zato moti Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Men od spredi zgleda kot nasmejana svinja bradavi?arka ampak je vseen cute. Zanimiva so pa vrata in tista zavita linija, ki bo pomenila, da bo treba ob vsaki minimalni po?kodbi (zvitju) vrat le ta obvezno menjavat, saj mislim, da ga ni frajerja, ki bo tko poklepal in poli?al, da bo ujel linijo in se ne bo videlo ni?. Citiraj
Deeyan Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Mal me spominja na Osmico Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Pa smo do?akali naslednico 5tke Predstavitev predvidena na ?enevskem Avtosalonu v marcu, poleg pa pri?akujmo ?e dve novosti. Do sedaj so znani motorji 2,0 DISI z i-stop in 6-stopenjski menjalnik, kakor tudi 1,8 z 6-stopnjeskim menjalnikom. Opremljena bo z spet z drsnimi vrati in 7 sede?i kakor tudi Karakuri Flexibilnost. In spet ta ?uden nasme?ak spredaj,ki meni osebno ni v?e?. Citiraj
Riky Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Zanimiva ta filozofija "nagare" ... me zanima, ?e pripomore tudi kaj k aerodinamiki, al je samo ?minka... http://www.siol.net/avtomoto/predstavitve/...01/mazda_5.aspx Citiraj
Z M A J Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Men je pa avto?ek lep, k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Men je pa avto?ek lep, k zmaj! Hehe, bere se kot, da ma? full izku?enj z zmaji Citiraj
David Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Hehe, bere se kot, da ma? full izku?enj z zmaji Eee boss... ma ne provocirej strica ki bo jezen ratal ko ZMAJ... :hohoho: Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Hehe, Boss - meu sm 3 mesce u slu?bi kolega, vsaka stvar je bla "k zmaj"; - la?n sm k zmaj - zspan sm k zmaj - sfukan sm k zmaj - za?il so me k zmaja - bil sm pjn k zmaj itd. Skratka zmajevo gnezdo totalno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 ...men pride na pamet sam tale: ...baba je te?na k zmaj. Citiraj
Don Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 http://www.zercustoms.com/news/2011-Mazda5.html Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
btrafela Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Sem pri?akoval bolj "revolucionarne" spremembe: - dvopodro?na klimatska naprava (upam, vsaj, da ima zra?ne re?e za zadnje sede?e, kakor je ?e sedaj imela ameri?ka verzija) - ogledala so ostala enaka (kje so smerniki v ogledalih) - bo?na linija enaka, razen "valov" ?ez drsna vrata - zadek - ne bom komentiral (SangYong) - notranjost mi je v?e? (podobna 6-tki), vendar se ?e vedno vidi trda plastika, kot sedaj, katera je v trenutni verziji ob?utljiva kot sam hudi? - obloga vrat je enaka, ?rna, z enakimi gumbi in seveda plastiko Ve?ja revolucija je bila M6 v1 do M6 v2, kot pa M5. Upam, da to ?e niso dokon?ne slike in bo v ?enevi ?e kaj druga?e.... Lp, Citiraj
Z M A J Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Matr, zadi ma pa res kr mau velke lampe! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Roko na srce kdo je sploh uporabljal dvopodrocno klimo dvopodrocno? Jaz sem v Seatu in peugeotu imel levo in desno konstantno temperaturo (nov smiley) Mazda ni nemec in mogoce samo CX-7 odstopa z zmigovci v ogledalih, so pa zato drazji. tudi 6ka nima tega, pa roko na srce - a so potrebni? Po?teno povedano - dvopodro?no klimo sem sprobal samo, da sem videl ali deluje in to je to. Kdo hudi?a rabi to nastavitev, ker nekako je to podobno tisti situaciji v?asih, ko so imeli lokali oddelek za nekadilce in oddelek za kadilce "pregrajen" s tremi fikusi v teglcih. ?migavci v ogledalih niso ni? druzga kot samo modna muha saj ne pripomoreju k ni?emur pri tem da so zato ogledala dra?ja, kar ni dober podatek za del, ki ga poleg odbija?ev ljudje najve?krat po?kodujejo. Citiraj
mazdaman Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Upam, da to ?e niso dokon?ne slike in bo v ?enevi ?e kaj druga?e.... Lp, To so slike iz uradnega Press materijala od mazde pri?le so iste MME in MMC Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 http://www.mazda.at/showroom/mazda5/?TeaserID=Teaser_main Grda je, mi je prav ?al....a mam samo jaz feeling da se mazda zgleduje s pe?ojem po designu?In pa ?e vedno klasi?en display....ni?esar modernega Tudi meni to "neumno" re?anje tipo Pe?o ni niti malo v?e?.S tem,da so pri Pe?oju za?tekali,da so eno malopretiravali z tem re?anjem in je pri ta novem avtu to po?lihtano. Citiraj
Deeyan Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 Men je pa spredi zlo v?e?na, ne potegne mi pa uzadi in pa iz strani, nvem zakaj tisti nepotrebni robovi, da majo ja kleparji kej za delat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.