Skoči na vsebino

MOTO GP

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 987
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Bo ga dohitel, doktorja, v lovorikah...ampak kot ?lovek, nikoli...

Tudi ?e bi to bilo res; pa ne pravim da je ali ni, ne vem kako se obna?ata, ko ni kamer okoli; kaj ima to veze s tem, kdo hitreje pelje motor v krogih?

Rossi je ful model, eden najbolj simpati?nih dirka?ev kar sem jih videl v kateremkoli ?portu in neverjetno dober (talentiran ?e ho?e?) ampak letos kombinacija njega in motorja pa? nista bila dovolj dobra. Privo??i Marquezu in bodi vesel, da se 46 ?e ne misli upokojit ampak bo grizel dalje. :)

PS: Crutchlow tudi grize dalje!

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kdo si upa napovedati rezultat dirke za ju3 zju3? :)

1. Markec

2. Quartararo

3. Vinales

:zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kdo si upa napovedati rezultat dirke za ju3 zju3? :)

1. Markec

2. Quartararo

3. Vinales

:zvizga:

Pribli?no si zadel, mogo?e prva dva obrnjen vrstni red. :)

Napisano

Pribli?no si zadel, mogo?e prva dva obrnjen vrstni red. :)

Dovizioso je preme?al vrstni red, ko je bil 3., sicer bi bila napoved povsem natan?na.

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Lorenzo naj bi danes naznanil upokojitev. sramezljiv

Napisano

Eh sem razocaran, ceprav vas vecina ga niti maw ne mara

Napisano

pi.. me je ?okirala ta novica, sem pri?akoval da bo ?e izpolnil pogodbo do konca.

?koda, je bil super hiter ko mu je vse ustrezalo, ima pa bolj probleme s psiho ko mu ne gre, verjetno zato upokojitev na Hondi se ni zna?el pol po?kodbe zdaj na koncu pa je prav ?ivotaril na dirkah

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

• 6 mesecev kasneje...
Napisano

Lorenzo ponovno zmagal MOTOgp dirko, a žal le preko računalnika, ker dirkati še ne smejo, hehe

Napisano (urejeno)

Jaoo, ta sezona pa se zgleda nikoli ne bo začela🥴

Prva dirka bi naj bila 19.7 v Jerezu. 

Btw. Jack Miller je podpisal pogodbo za naslednje leto za tovarniški Ducati, Petruci pa se še ne ve kam bo šel opcija je Aprilia ali pa SBK. 

Popravljeno od Aless

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Aless napisal:

Jaoo, ta sezona pa se zgleda nikoli ne bo začela🥴

Prva dirka bi naj bila 19.7 v Jerezu. 

Btw. Jack Miller je podpisal pogodbo za naslednje leto za tovarniški Ducati, Petruci pa se še ne ve kam bo šel opcija je Aprilia ali pa SBK. 

Dobro za Millerja in mislim, da je to korak v pravo smer. Sam sem se takoj po najavi rezultatov razveselil zanj. Bo pa tale sezona (če sploh bo) res pestra, sem prepričan, da so fantje iz forme.

Popravljeno od NevLado
Napisano

Za moje pojme si je Miller zaslužil sedež, prejšnjo sezono je bil konstantno boljši od Petrucija. 

Aja, pa za naslednjo sezono je Quartararo pospisal za tovarniško Yamaho, Rossi pa se mora letos odločit ali bo vozil za Petronas Yamaho ali penzija. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Le še par urc in bodo zaropotali motorji! Juhuhu :)

Napisano
pred 35 minutami je Aless napisal:

Končno se začenja Sezona 2020🤪

Screenshot_20200717_090400_com.nst.iptvsmarterstvbox.jpg

Ja...zanima me, kakšna razmerja moči so letos. Upam, da bo zanimivo kot vsa pretekla leta. Samo, da ne bi postala dolgočasna vožnja multikultivatorjev kot F1. 😛

Napisano

No, končno bo ta tema zaživela :D Kdo mi (brez da berem vse za nazaj) na hitro obrazloži, kdo za koga navija.

Napisano

Jest navijam za to, da Crutchlow čim manjkrat pade; da bo lahko po upokojitvi dirkal na IoM. :D

• Všeč 1
  • Začuden 1

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Jaz sem navijač VR46, ampak spoštujem vse dirkače.

Navijam pa za dobre in napete dirke. 

Evo še prve primerjave med dirkači, Marquez znani favorit za ostale pa je težko kaj napovedat. 

IMG_20200717_150158.jpg

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Jaz navijam za najboljšega trenutno med dirkači. Sem pa za njega navijal, ko je bil še mulček. 

• Všeč 2
  • Začuden 1

Napisano

Si pa zgrešil totalno ;) Lorenza nikoli nisem prebavljal :D

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 16 urami je TiEn napisal:

Si pa zgrešil totalno ;) Lorenza nikoli nisem prebavljal :D

Jaz sem Lorenzov navijac, biw in cakam njegov povratek drugo leto :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.