jures Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Evo re?ili navoj na osi in ga tudi na novo urezal na matici na stru?nici in specialnim orodjem, ker to je seveda ozki navoj 18x1,5mm in ne standardni iz merkurja 37.700km, res priden letos, tako da dobi nove gume, ketno in komplet ?i??enje/mazanje vijakov, osi, le?ajev.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boškobuha Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Hahahahahaha, vsaj za neki lahko ?e ?lovek sanke porabi! Citiraj
Symon Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Priden! Jaz sem pa v?eraj ob 18ih videl na avtocesti Ljubljana-Dom?ale en par na motorju, italijanske tablice. No pa da se pohvalim, v?eraj sem ?el tudi sam en kraj?i krog. Ker se je ravno za?ela zima. Citiraj
Tomozuki Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Letos si jih naredil 37.000km? Citiraj
jures Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Letos si jih naredil 37.000km? 14, moped pa ima 37700...ketno se priporo?a tam 25-30 Priden! Jaz sem pa v?eraj ob 18ih videl na avtocesti Ljubljana-Dom?ale en par na motorju, italijanske tablice. No pa da se pohvalim, v?eraj sem ?el tudi sam en kraj?i krog. Ker se je ravno za?ela zima. V?eraj?njo Strom Hrvatska mini trip...jaz pa brez gum... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Z bratom naredila dobrih 31 km od tega skoraj polovico po makadamu. Pa nisva bila edina, sva ?e dva tourerja na cesti sre?ala. Citiraj
jures Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Z bratom naredila dobrih 31 km od tega skoraj polovico po makadamu. Pa nisva bila edina, sva ?e dva tourerja na cesti sre?ala. Yeah Jaz vceraj 40km, danes ....gremo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Ajga blatozerciDobile sem wrong delivery komplet tesnil za Suzuki rm250.....a komu pase? Senkamhttp://shrani.najdi.si/?3k/c4/2soMeJMu/imag0598.jpg Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Sem jo in sem se malo preganjal Citiraj
Symon Napisano 13. januar, 2014 Prijavi Napisano 13. januar, 2014 Ajga blatozerciDobile sem wrong delivery komplet tesnil za Suzuki rm250.....a komu pase? Senkamhttp://shrani.najdi.si/?3k/c4/2soMeJMu/imag0598.jpg Lahko ponudim na FB v skupini motokrosistov, ali pa daj na avto.net, se bo ?e na?el kdo. Citiraj
Symon Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 EDIT: V nedeljo sem vo?njo snemal z Gopro in ko sva z bratom gledala v sobi pride ?e mami mimo. Smeh je bil ko prideva do ?teng pri O? in se mami zasmeji "aha tuki pa ni ?lo naprej" z bratom sva se samo zasmejala. ?ez sekundo ji je bilo ?e jasno, da je ?lo tudi po ?tengah v obe smeri. No tamau je ?el dol po travnati meji, jaz pa po ?tengah. Citiraj
uklopko Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 15. januar, 2014 Prijavi Napisano 15. januar, 2014 ?e ena mo?na. KLIK Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 16. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2014 ja.... kar nekaj jih je mo?nih na netu... Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 16. januar, 2014 Prijavi Napisano 16. januar, 2014 Jup. No sicer je pa baje tudi zabaven za kaj takega. Citiraj
KAALman Napisano 19. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2014 fcuk... kako dolgo ?e... na koncu se bo zima prestavila do maja... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 19. januar, 2014 Prijavi Napisano 19. januar, 2014 ka jamra?, furaj se Torej kocka je padla, Lj-Magistrala - Murter ta vikend 24.1. ?e gre kdo poleg naj sporo?i. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 19. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2014 preden jaz pridem do sonca z vzhodne strani kure, je ?e dvakrat bil de? pa slabo vreme... Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 9. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2014 spet smo "?rajfali" Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 10. februar, 2014 Prijavi Napisano 10. februar, 2014 pa kaj ti to skoz ?rajfa?----pa ne da hondin agregat crkuje Jaz sem ga po dolgem ?asu tudi v?eraj zakurblal. ?e vedno pali Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 10. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2014 pa kaj ti to skoz ?rajfa?----pa ne da hondin agregat crkuje Jaz sem ga po dolgem ?asu tudi v?eraj zakurblal. ?e vedno pali heh... agregat kresnil na prvo brez vzdihovanja ?rajfal sem pa plastiko (windscreen)... original nosilce (windscreen delajo v Italiji) sem moral predelati, tako da zdaj vsaj pa?e na obliko originalnih delov. Luknje sem premaknil za polovico vstran, da sem lahko fiksiral kot je treba... prej je okrog zijalo po 3-5mm, zdaj se pa fajn prilega, pa to je original Honda del... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 10. februar, 2014 Prijavi Napisano 10. februar, 2014 Moj Strom ima sedaj HONDA ketno in michelinke kupljene na HONDA servisu. Po moje +10HP minimalno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 10. februar, 2014 Prijavi Napisano 10. februar, 2014 Eh, sigurno ve? kot 10 ?e bi dal ?e kako nalepko gor, potem pa itak... Po zadnjem kolesu na vsakem kri?i??u... Citiraj
Symon Napisano 13. marec, 2014 Prijavi Napisano 13. marec, 2014 120km v nedeljo, od tega 50 ?ez lokalen hrib, ostalo pa proti gorenjski: Potem sem ga pa konkretno opral ker je ?lo spet dosti po makadamu kar je razvidno iz prve fotografije. BTW, se najde kak interesant za moj moped? Informativno, ali pa ?e kdo ve za koga bi bil hvale?en, dobi provizijo. WR250X, 30hp, 2011, 9500km. Prvi "konkreten" servis, pregled ventilov je ?ele pri 40.000km ker je v bistvu zelo trpe?en stroj tole. Do takrat se le menja olje, gume, ma?e ketno. V bistvu je dosti folka, ki z WR250R (enduro, edina konkretna razlika so ve?ji bicikli) potuje across USA itd... Cena? Nekaj ?ez 3k?, nov je bil blizu 6k?. Prodal bi le zato ker so ?elje po kakem drugem avtu prehude. Citiraj
jures Napisano 18. marec, 2014 Prijavi Napisano 18. marec, 2014 Mazda ?e 5 delovnih dni ni videla Lublane Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.