uklopko Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 A je za Androida kaka pametna aplikacija, ki ti poka?e graf hitrosti po GPS merjenju? Neki Speed tracker sem si downloadal, ampak nima grafa pa ne ka?e hitrosti nad 250km/h. mislim da ima? teh aplikacij kar nekaj speedometer in probaj jih nekaj ,sam sem 1x nekaj probaval in nevem to?no na kateri apk. je bila pop. min,max,+graf pa ?e neke malenkosti tako da le sprobat treba probaj s tem!1.SpeedView: GPS Speedometer2.GPS Speed Graph Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Tomozuki Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Sej vem. Eno dobro aplikacijo sem imel, ki dela to?no to: ri?e graf in celo pot na zemljevidu. Potem sem telefon menjal in pozabil, katera aplikacija je bila (itak se na Play/Marketu tako hitro menjujejo, da sploh ne sledim). Mogo?e je pa kaka pla?ljiva. Moram preverit Citiraj
iceman22 Napisano 21. julij, 2012 Prijavi Napisano 21. julij, 2012 Sej vem. Eno dobro aplikacijo sem imel, ki dela to?no to: ri?e graf in celo pot na zemljevidu. Potem sem telefon menjal in pozabil, katera aplikacija je bila (itak se na Play/Marketu tako hitro menjujejo, da sploh ne sledim). Mogo?e je pa kaka pla?ljiva. Moram preverit drugac js uporabljam sporttracker, rise grafe (nadmorska visina,hitrost)..skratka super zadeva...probi Citiraj www.trziskisladoled.si
Tomozuki Napisano 23. julij, 2012 Prijavi Napisano 23. julij, 2012 Odli?no. Hvala, to sem iskal Citiraj
Tomozuki Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Hvala, sem na?el. Uporabna zadeva, samo je ?e nisem sprobal na motorju. Sicer pa je ta Strom res ?parov?ek glede porabe. Tudi z mojim sem zadnji? imel kar kak liter manj, ko je pribli?no 120km bila moja sopotnica odsotna na zadnjem sede?u. Mislim, da sem imel porabo nekaj ?ez 6l, kar za staro 1,1 litersko ma?ino na fergazerje ni slabo. Sploh, ?e ga ?e nekaj kilometrov po avtocesti o?ema? do konca (naddvesto?estdesetpress). Citiraj
uklopko Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 lepo! Tale tracker je res ql zadeva,sam jo uporabljam ?e nekaj mesecev,ampak popravici povem se niti nisem spomnil da bi tole priporo?al ko se je spra?evalo po aplikaciji Res pa da jo imam bol za pe?a?a in kolesarja?a vklopljeno Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Tomozuki Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 tudi po top speed vidi? da na motorju predvsem u?ivam v cik cak, ?e bi ga gonil bi verjetno tudi pil ve?.... Ja, sej jaz tudi nisem avtocestni manijak. Vbistvu mi je dolg?as na avtocestah in imam precej raje ovinke. Stara cesta od Maribora proti Kopru je Kosu pisana na gumo. Ni pa za kake zaprte kratke ovinke oziroma serpentine, ker je hod krmila kratek, motor je pa precej dolg. Po Ridah se moram precej namu?it, medtem ko recimo od Postojne naprej u?ivam do konca (pa tudi med Mariborom in Celjem ter Vranskim in Lukovico je fajn). Se da normalno kruzat med 130-200km/h, kar je ve? pa ni prijetno oziroma je preve? adrenalinsko. No, in pri taki vo?nji porabi 6l v solo varianti in liter ve? z nekom na zadnjem zicu. Se pa da priti tudi na 5l (pravi moj foter). Citiraj
Tomozuki Napisano 7. avgust, 2012 Prijavi Napisano 7. avgust, 2012 Super Jaz sem pa verjetno kakega jurija obrnil letos, ampak ve? mi ne znese (finan?no in ?asovno). Je pa tistih 1000km delanih z veliko mero u?itkov. Citiraj
batko Napisano 10. avgust, 2012 Prijavi Napisano 10. avgust, 2012 Rossi gre nazaj na japonca, dost ma desmo avantur..... Bi bla ura Citiraj www.gistel.si
KAALman Napisano 13. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 v?eraj?nji dan (sva bila) pa cel dan na psu nekaj ?ez 450 km... tja tule: Pot "TJA" pot nazaj: Pot "NAZAJ" tam od ?rne na Koro?kem proti Sol?avi sem redno mimo pihnil, saj je cesta makadamska... ampak pes se ni dal sva pri?la do ene lep?ih cest za motoriste - ?ez Pavli?evo sedlo preko Avstrije in na Jezersko... ah... start zjutraj ob 8:15, vrnitev ob 18:00 ... zadovoljen kot ?e kdaj Citiraj LP KAALman
jstdoma Napisano 14. avgust, 2012 Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Vzel dopust in naredu eno turo - Vr?i?, Mangart (400km) Dva "oltajmerja" - letnik 1996 Citiraj
uklopko Napisano 24. avgust, 2012 Prijavi Napisano 24. avgust, 2012 a samo to??? sre?no pot !! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Tomozuki Napisano 24. avgust, 2012 Prijavi Napisano 24. avgust, 2012 To cesto morate probat. V soboto sem bil pa jutri se grem spet malo "spro??at". Citiraj
Tomozuki Napisano 25. avgust, 2012 Prijavi Napisano 25. avgust, 2012 Avstrija, cesta 69 (Eibiswald - Lavam?nd). Teh bitumenskih zalivk je malo morje, ampak ni? ne drsijo tak kot pri nas. Asfalt je star, ampak odli?en. Tak, da ga lahko konkretno nagne?. Eni se tudi po kolenih mimo vozijo. Meni ?e malo manjka, samo nisem hotel hla? vtrgat Citiraj
Boss Napisano 26. avgust, 2012 Prijavi Napisano 26. avgust, 2012 ta cesta pa je - glede na zalitke je v SLO ? Pa kje v Sloveniji si ti na?el tako grdo narejene zalivke? Citiraj
Tomozuki Napisano 27. avgust, 2012 Prijavi Napisano 27. avgust, 2012 Letu? - Mozirje Sicer so mogo?e malo lep?e od teh, ampak v de?ju skoraj smrtno nevarne. Medtem, ko teh jodlbergerskih ?e zazna? ne, tudi sredi najve?jega naliva. P.S.: Pozna kdo kako stran, kjer se dajo ugodno naro?at motoristi?ni deli? Rabim zadnji disk, ker sem ga zvil, ko sem pozabil disc-lock na njem :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 29. avgust, 2012 Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 zadnji? ?ez sori?ko planino in Dav?o proti Mostu na so?i izgubil prvo gumo na zalivki, ki je bila debelo nad gladino asfalta....refleks me je re?il........... aha, sej mogo?e je ?e kje sam v avtu itak nisi pozoren, ker zalivke ne igrajo neke vloge pri vo?nji. Citiraj
LabiGT Napisano 29. avgust, 2012 Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa To je le prehod z enega na drug prelaz znotraj 5-ih povezanih prelazov hudo do max. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tomozuki Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 Bo treba it. A policajev je dosti? Citiraj
Tomozuki Napisano 31. avgust, 2012 Prijavi Napisano 31. avgust, 2012 Niti enega, sicer to niso kraji za divjanje No, sej to vem. Zanimalo me je samo zato, ker imajo ?vicarji baje visoke kazni, meni pa ob?asno motor malo preko omejitev uide Citiraj
LabiGT Napisano 31. avgust, 2012 Prijavi Napisano 31. avgust, 2012 slovenci pa nizke kazni? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 31. avgust, 2012 Prijavi Napisano 31. avgust, 2012 Ceste izgledajo res svetovno Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 pi?krs Imas ta album izgleda oznacen kot zaseben.... Napise namrec Te strani ?al ni bilo mogo?e najti. Tukaj se vidi samo dva albuma >> https://picasaweb.google.com/109679925898558635433 ... ducati WDW 2012 in Dolomiti... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
uklopko Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 ooo zakon! Vse naj naj! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.