Skoči na vsebino

MOTO KOTIČEK

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A je za Androida kaka pametna aplikacija, ki ti poka?e graf hitrosti po GPS merjenju? Neki Speed tracker sem si downloadal, ampak nima grafa pa ne ka?e hitrosti nad 250km/h.

mislim da ima? teh aplikacij kar nekaj ;) speedometer in probaj jih nekaj ,sam sem 1x nekaj probaval in nevem to?no na kateri apk. je bila pop. min,max,+graf pa ?e neke malenkosti

tako da le sprobat treba ;)

probaj s tem!

1.SpeedView: GPS Speedometer

2.GPS Speed Graph

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Sej vem. Eno dobro aplikacijo sem imel, ki dela to?no to: ri?e graf in celo pot na zemljevidu. Potem sem telefon menjal in pozabil, katera aplikacija je bila (itak se na Play/Marketu tako hitro menjujejo, da sploh ne sledim). Mogo?e je pa kaka pla?ljiva. Moram preverit :prstgor:

Napisano

Sej vem. Eno dobro aplikacijo sem imel, ki dela to?no to: ri?e graf in celo pot na zemljevidu. Potem sem telefon menjal in pozabil, katera aplikacija je bila (itak se na Play/Marketu tako hitro menjujejo, da sploh ne sledim). Mogo?e je pa kaka pla?ljiva. Moram preverit :prstgor:

drugac js uporabljam sporttracker, rise grafe (nadmorska visina,hitrost)..skratka super zadeva...probi

www.trziskisladoled.si

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Hvala, sem na?el. Uporabna zadeva, samo je ?e nisem sprobal na motorju. Sicer pa je ta Strom res ?parov?ek glede porabe. Tudi z mojim sem zadnji? imel kar kak liter manj, ko je pribli?no 120km bila moja sopotnica odsotna na zadnjem sede?u. Mislim, da sem imel porabo nekaj ?ez 6l, kar za staro 1,1 litersko ma?ino na fergazerje ni slabo. Sploh, ?e ga ?e nekaj kilometrov po avtocesti o?ema? do konca (naddvesto?estdesetpress).

Napisano

lepo!

Tale tracker je res ql zadeva,sam jo uporabljam ?e nekaj mesecev,ampak popravici povem se niti nisem spomnil da bi tole priporo?al ko se je spra?evalo po aplikaciji ;)

Res pa da jo imam bol za pe?a?a in kolesarja?a vklopljeno ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

tudi po top speed vidi? da na motorju predvsem u?ivam v cik cak, ?e bi ga gonil bi verjetno tudi pil ve?....

Ja, sej jaz tudi nisem avtocestni manijak. Vbistvu mi je dolg?as na avtocestah in imam precej raje ovinke. Stara cesta od Maribora proti Kopru je Kosu pisana na gumo. Ni pa za kake zaprte kratke ovinke oziroma serpentine, ker je hod krmila kratek, motor je pa precej dolg. Po Ridah se moram precej namu?it, medtem ko recimo od Postojne naprej u?ivam do konca (pa tudi med Mariborom in Celjem ter Vranskim in Lukovico je fajn). Se da normalno kruzat med 130-200km/h, kar je ve? pa ni prijetno oziroma je preve? adrenalinsko. No, in pri taki vo?nji porabi 6l v solo varianti in liter ve? z nekom na zadnjem zicu. Se pa da priti tudi na 5l (pravi moj foter).

Napisano

Super :prstgor: Jaz sem pa verjetno kakega jurija obrnil letos, ampak ve? mi ne znese (finan?no in ?asovno). Je pa tistih 1000km delanih z veliko mero u?itkov.

Napisano

v?eraj?nji dan (sva bila) pa cel dan na psu :)

nekaj ?ez 450 km... :)

tja tule:

Pot "TJA"

pot nazaj:

Pot "NAZAJ"

tam od ?rne na Koro?kem proti Sol?avi sem redno mimo pihnil, saj je cesta makadamska... ampak pes se ni dal :) sva pri?la do ene lep?ih cest za motoriste - ?ez Pavli?evo sedlo preko Avstrije in na Jezersko... ah...

start zjutraj ob 8:15, vrnitev ob 18:00 ... zadovoljen kot ?e kdaj :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

a samo to??? :D

sre?no pot !!

attachmentzbg1.gif

Napisano

To cesto morate probat. V soboto sem bil pa jutri se grem spet malo "spro??at".

post-6662-1345791580_thumb.jpg

Napisano

Avstrija, cesta 69 (Eibiswald - Lavam?nd). Teh bitumenskih zalivk je malo morje, ampak ni? ne drsijo tak kot pri nas. Asfalt je star, ampak odli?en. Tak, da ga lahko konkretno nagne?. Eni se tudi po kolenih mimo vozijo. Meni ?e malo manjka, samo nisem hotel hla? vtrgat :lol:

post-6662-1345856840_thumb.jpg

Napisano

ta cesta pa je - glede na zalitke je v SLO :dudek: ?

Pa kje v Sloveniji si ti na?el tako grdo narejene zalivke?

33112_1.png

Napisano

Letu? - Mozirje :P Sicer so mogo?e malo lep?e od teh, ampak v de?ju skoraj smrtno nevarne. Medtem, ko teh jodlbergerskih ?e zazna? ne, tudi sredi najve?jega naliva.

P.S.: Pozna kdo kako stran, kjer se dajo ugodno naro?at motoristi?ni deli? Rabim zadnji disk, ker sem ga zvil, ko sem pozabil disc-lock na njem :ne vem:

Napisano

zadnji? ?ez sori?ko planino in Dav?o proti Mostu na so?i izgubil prvo gumo na zalivki, ki je bila debelo nad gladino asfalta....refleks me je re?il...........

aha, sej mogo?e je ?e kje sam v avtu itak nisi pozoren, ker zalivke ne igrajo neke vloge pri vo?nji.

33112_1.png

Napisano

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :punk::punk::punk::punk:

To je le prehod z enega na drug prelaz znotraj 5-ih povezanih prelazov :jupiii::jupiii:

post-2637-1346189448_thumb.jpg

hudo do max. :punk:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Niti enega, sicer to niso kraji za divjanje

No, sej to vem. Zanimalo me je samo zato, ker imajo ?vicarji baje visoke kazni, meni pa ob?asno motor malo preko omejitev uide :blush:

Napisano

pi?krs

Imas ta album izgleda oznacen kot zaseben.... Napise namrec Te strani ?al ni bilo mogo?e najti.

Tukaj se vidi samo dva albuma >> https://picasaweb.google.com/109679925898558635433 ... ducati WDW 2012 in Dolomiti...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

ooo zakon!

Vse naj naj! ;)

attachmentzbg1.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.