Ena pro?nja
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Navali narode na novega Kitajca-električno mazdo 6. 😊 https://www.zurnal24.si/avto/na-strom/odpeljali-smo-se-na-krog-z-novo-mazdino-elektricno-sestico-mazda-6e-mazda-6-ev-elektricno-vozilo-444082?utm_source=newsshowcase&utm_medium=discover&utm_campaign=CCwQnpW5lInK8JCFARjSke2ygsThh5oBKkQIMBDjhqH_vYyG5sEBGPXLstbf14WKiwEqKggAIhB9tiAQo5or_zkJ8Bt8fV75KhQICiIQfbYgEKOaK_85CfAbfH1e-Q&utm_content=related
-
Pa z dobro prodajanimi modeli se včasih slabo prodajane financira, pa ves razvoj, itd. Težko boš videl big picture v vsem tem, kot zunanji opazovalec. Načeloma, če pogledaš kompleksnost avtomobilov danes, so še kar zelo poceni.
-
Ključe imam v torbi za prenosnik oz. v žepu. Jih nikoli ne dam v prostor za plastenki, pločevinki. Sem preveril predal in je res bilo nekaj noter 😀 (sem dobil za varno vožnjo z novim avtom), samo tudi potem ko sem odstarnil, še vedno isto ropota. Ko pridem na slabo cesto, neravno vozišče...
-
Zastoji, zastoji ... Večkilometrska kolona proti Ljubljani: pot se voznikom močno podaljša | 24ur.com WWW.24UR.COM V luči del na cestah in jutranje prometne konice se po Sloveniji že pojavljajo zastoji. Najdaljši je trenutno na štajerski avtocesti, kjer se...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.