Trošarine so že 14 dni prej dali na EU minimum, 33 centov, če se ne motim. Tako da prostora ni bilo več, a niso celo CO2 dajatev začasno umaknili? Itak bomo vse te predvolilne bombončke plačali na drug način.
Lep pozdrav vsem skupaj,
evo mene s prvim vprašanjem. Danes sem malo šla skozi priročnik avta, in sicer sem se ustavila pri gumah in tlaku v njih. V njem piše, da je za mojo dimenzijo gum in št. potnikov do 3 (parkrat na leto vozim v avtu 3 max 4 ljudi) priporočen tlak 2.5 bara. Moja Mazda app mi kaže, da pa so moje gume napumpane na 2.9 bara. Po moji kmečki pameti bi torej bilo dobro spustit zrak ven za 0.4 bara. Kako nevarno je, da se vozim s tako napolnjenimi gumami in vprašanje je tudi, zakaj so gume tako mocno nampumpane v novem avtu ze, ko ga prejemes v roke s strani avtohiše? Kaj mi vi priporočate? Moje dimenzije gum so 215/55/r18.
Iskrena hvala že vnaprej za odgovore. :-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.