Symon
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
@Boss je začel debato o tem, pa imam občutek, da ga niste razumeli (ali pa niste hoteli razumeti). Ker pa se jaz z njim (tokrat) strinjam, sem si vzel čas in slikal. Najprej sem predvideval, da ima voznik Miate oči kakšen meter nad cesto, zato sem prvo sliko naredil tako, da je bila leča aparata en meter nad cesto: Nato sem predvideval, da ima voznik povprečnega osebnega vozila oči na višini okoli 135 cm, zato sem drugo sliko naredil tako, da je bila leča na tej višini: Potem sem predvideval, da ima voznik SUVa oči na enaki višini kot jaz v BTjcu. Zato sem naslednjo sliko naredil tako, da je bila leča na višini 150 cm nad cesto: Nazadnje sem naredil še sliko, kot bi sedel v kakšnem večjem kombiju in bi imel oči na višini dveh metrov nad cesto: Zdaj mi pa povejte, iz katerega bi imeli boljši pregled? Pa še nagradna uganka: kateri avto je parkiran pred našim Fordom? Pa povejte še, na kateri sliki ste ga videli, da bomo lažje določili, kateri bi bil bolj pregleden...
-
Ki čš, bl znam szi lopato kt pa szi tipkovnico...
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Moja napaka, sem bil preskop s podatki. Ni cviček, ne more bit, je slikano v Zasavcih. Ki nimajo veze s Posavsko vinorodno pokrajino, ker so v Štajerskem vinorodnem okolišu. Na fotki je rose penina. -
Ne samo Avstrijci… praktično večina držav v Evropi… imajo prostih veliko več cerkvenih praznikov, kot so trije kralji, binkošti,… Za novo leto recimo večina začne delat šele po 6. Januarju…
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.