Ampak, mi smo tako pro zahodna pro demokratična in pro svobodna država, da moramo omogočit služenje tujcev na poceni taranzitu - na račun davkoplačevalskega denarja vseh nas.
Sej ne morem verjet, a tud v Švici imajo gneče? A so tud njihove AC kolovozi, ki so spremenjeni v parkirišča, kot pri nas nekateri nezadovoljneži razlagajo?
Drugač pa, mi lahko zadevo zelo hitro delno rešimo tako, da samo tranzitnemu tovornemu prometu izenačimo cestnine z Nemci, Avstrijci, Italijani, Francozi itd. Tako, ne bo imel Polljski tovornjakar nobenega pametnega vzroka, da bi delal ovinek preko Slovenije v poti na zahod.
Iz fore zadnjič štel PL tovornjake na štajerki - vsak tretji je bil PL.
@Binine ti si edini ki imaš prevajalnik. Seveda ga imam ampak mi nič ne pomaga misliš da nisem že poskusil. Kar se pa tiče poplačila grehov je pa najmajnši problem , za 5o evriča nebom ne bolj bogat in ne bolj reven.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.