Skoči na vsebino

Hrdzo & randy

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

vse najbolj?e obema!! :rozico::rozico:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ti si čist v UI padu in sploh ne razmišljaš več s svojo glavo. Kaj je Mazda 2.2, kaj je Honda 2.2, kaj pa je VW 2.0. Brez navedbe modela, oblike modela in da govorimo o isti velikosti in kategoriji avtov potem se lahko pogovarjamo. Tko pa tale tabelca pove praktično nič.    Primerjat bi moral Mazda 6 sedan, Passat sedan in Honda Accord sedan, seveda z enakim menjalnikom pa da vidimo.
    • A to ti gorenje sponzorsko podari izdelke, da si vedno na gorenju       A to ti gorenje sponzorsko podari izdelke, da si vedno na gorenju 
    • Veliko je tukaj "rekla čula kazala"...določeni starejši imajo več,pa ne veliko...bolj je na tem,kake cuge dobiš in kake šihte...starejši dobijo seveda boljše,mlajši ga pa nafukajo...če si instruktor je pa druga zgodba,samo teh jebolj malo...mularija pa-vem od tistih,ki so šli od privatnikov k SŽ...v poprečju kot sem napisal 200-300€ več. Na SŽ je le nalo več reda in so pravičnejši turnusi,za to pa jih je zadnjih par let kar nekaj prestopilo.
    • Zdaj je že nekaj od tega, lahko da sem zamešal. Ampak ja, moral je v LJ po služben avto, na Hodoš po vlak. Na koncu služben avto so LJ iz Kopra.   Služben čas bi se naj začel in ustavil v LJ. Kljub temu da je dom 100km stran.   Pod to se podpišem. Tudi sam sem podobnega mnenja.   Mislim, da je razlika večja. Se pa strinjam zakaj ne it tja.
    • Sem že napisal, da imam na SŽ 1350 bruto plačo po pogodbi. Pusti dodatke. Ko se poškoduješ in si v bolniški, teh dodatkov ni...  Niso vse budale iste...nekatere so tudi diplomirane. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.