Skoči na vsebino

Mazda CX-5

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Nedvomno bo precej v?e?en avto?ek in oblika dost bolj na nivoju kokr npr. X3 ki mi je obupen (?katla ?udna nazunaj)! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 tedna kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 3 meseci kasneje...
Napisano

Se ?e ve kaj ve?? Moja dva se slinita po slikah... Pa za?etna cena bi NAJ bila 20.000$ in pri nam 19.000? kot pi?e na Mazda straneh...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Se ?e ve kaj ve?? Moja dva se slinita po slikah... Pa za?etna cena bi NAJ bila 20.000$ in pri nam 19.000? kot pi?e na Mazda straneh...

Kje pa pise, da bo cena od 19.000? naprej? To pomeni, da bodo cene podobne cenam Mazde 6 ... ?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Kje pa pise, da bo cena od 19.000? naprej? To pomeni, da bodo cene podobne cenam Mazde 6 ... ?

Po raznih stranih avtomobilisti?nih... oguljena bo od 19.000?

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ja zelo podobne bojo 6 cene od 20 000? do 30 000?. Ziher informacije

Juhuuu :) ... Cez kaksni dve leti je na vrsti menjava :) ...

lp

Thomas

image.png

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Po raznih stranih avtomobilisti?nih... oguljena bo od 19.000?

Kot kaze le ne bo tako poceni... Na Facebook strani pisejo, da bodo pri nas cene od 23.000? dalje ... tako kot tudi v Nemciji >> http://www.autobild.de/artikel/mazda-cx-5-...se-2318274.html

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png

Napisano

naval mazd v 2012 :)

V zadnjem Avtomagazinu je clanek CX-5, kjer ga zelo pohvalijo in napoved oz. ugibanja okoli nove sestice :)

Objavljena slika

Objavljena slika

V Moto reviji (AMZS) pa je tudi predstavitev CX-5, kjer jo tudi opisujejo v dobri lu?i ...

http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=37

lp

Thomas

image.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Danes sem imel moznost narediti kratko testno voznjo s predprodukcijsko Mazdo CX-5 ... Bila je sicer bolj kot ne brez opreme... voznja pa je bila enkratna ...

Nekaj slikic, kolikor sem uspel poslikati s telefonom (nisem imel ravno veliko casa :unsure: ) ...

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Vec pa tukaj >> http://www.flickr.com/photos/jest-mobile/s...157628484144207

lp

Thomas

image.png

Napisano

Za 150 PS se mi je zdela zelo poskocna ... Glede na to, da je to "ta?voh" motor pri dizelski izvedbi ... Tudi sama pozicija za volanom je odlicna... in sploh ni tega obcutka, da sedis dokaj visoko... Se mi pa v zivo zdi kar precej vecji, kot na slikah ...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Meni izgleda fantasti?no, ?eprav nisem ravno ljubitelj visokega sedenja alla SUV! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Na cosmosu so danes pimpali 2 modri CX-5ki za v salon, ampak ni cene nikjer.......v ?ivo mi je v?e?, bolj kot na slikah

Nekje okrog 25k?, pridejo pa ?ez cca. 14 dni. :)

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Ja sem spremljal na fejsbuku ladjo in prihod v antwerpen :bravo:

ziher je blo ful razburljivo :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

a je kdo zasledil kak?no opremo mora? vzet da so spredaj ? LED dnevne lu?i ?? Ker te ki so sedaj napolnile salone so vse brez.

Napisano

skoraj dol padel, tale skret od Mazde, ki ni ne terenec, ne osebno vozilo, ima skoraj 30 jurjev osnovne cene... oz. malo bolj?i je 33 jurjev.... majkemi... kam gre ta svet...

nove CX-7 so bile v podobnem cenovnem razredu... :ne vem:

druga?e pa v?e?en... :)

danes sem ga pogledal pri prodajalcu...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

pa ?e za motorizacijo majo napa?n napisan (1197 ccm)

cx5 odli?en -videl v ?ivo,mote?e PREVE? ?rne plastike,model z dnevnimi lu?mi ne obstaja.cx7 meni veliko lep?e izgleda,ampak ?al november 2012 KONEC proizvodnje. java script:emoticon(':angry2:',%20'smid_7')

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.