Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Nov video: Sem jaz kaj spregledal ali ta gospodič meša jabolke in hruške?😆 Govori o G140, ko pa pride do motorja pa govori o X186 kompleksni tehnologiji 😉, vsaj jaz tako razumem. Dopuščam možnost, da sem kaj spregledal, je petek.... 🤣 LP
-
Metalec kopja na turnirju pravi kolegu: - "Danes se moram posebej potruditi. Tam na tribuni je moja tašča." - "Daj no, ne sanjaj, ne more ti uspeti, do tribune je več kot 100 metrov..."
-
Žena se vsa iz sebe vrne domov in pravi možu: - "Nek blesavi tovornjakar je trčil v naš avto in ga čisto razbil!" - "Ja kako hitro pa je pripeljal?" - "Ni peljal, k***** je stal ob cesti na parkirišču..."
-
1. V disku vidiš lepo punco. Stopiš do nje in ji rečeš: Fantastičen sem v postelji. To je direktni marketing. 2. V disku vidiš lepo punco. Prosiš prijatelja, da stopi do nje in ji reče: Moj prijatelj je fantastičen v postelji. To je oglaševanje. 3. V disku vidiš lepo punco. Dobiš njeno telefonsko številko, jo drugi dan pokličeš in ji poveš: Fantastičen sem v postelji. To je telemarketing. 4. V disku vidiš lepo punco. Ona stopi do tebe in ti pravi: Sem slišala, da si fantastičen v postelji. To je prepoznavanje tržne značke. 5. V disku vidiš lepo punco. Stopiš do nje in jo prepričaš, da gre domov s tvojim prijateljem. To je trgovsko zastopstvo. 6. Tvojemu prijatelju se ne dvigne in pokliče tebe, da prideš pomagat. To tehnična podpora. 7. Greš po cesti in pomisliš, da so v hišah, mimo katerih greš, mogoče kakšne lepe, voljne punce. Zlezeš na telegrafštango in se začneš na ves glas dreti: Fantastičen sem v postelji! To je spam.
-
Milan in Joža se nacejata in v nekem trenutku si Joža pokozla srajco. - "Joj, Milan, Fani me bo ubila!" - "Ne skrbi, Joža, v žep srajce si daj 5 €vrov in ji reci, da te je nekdo pokozlal in ti potem dal 5 €vrov za čiščenje." Joža se potolaži in dalje pijeta. Pozno ponoči se Joža primaje domov in v predsobi ga čaka Fani: - "Poglej se, budalo, kakšen pa si!" - "Čakaj malo, Fani, jaz sem samo malo spil, ampak z nami je bil en butl, ki se ga je totalno nalokal in me pokozlal, potem pa mi je dal teh 5 €vrov za čiščenje!" - "Daj sem.... ampak to je 10 €vrov!" - "Ja, pozabil sem, potem se mi je pa še po hlačah poscal..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.