Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Spet totalen odfuk, ?e je ?e trailer hud k feferoni.

:notworth:

Celo ena Mazda je v ozadju :)

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Itaq druga? tega sploh nebi nalimal na forum, zgleda da si edini poleg mene ki je opazil. :prstgor:

Druga? pa zadnji del, ?e komisija je ostala brez besed. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Itaq druga? tega sploh nebi nalimal na forum, zgleda da si edini poleg mene ki je opazil. :prstgor:

Druga? pa zadnji del, ?e komisija je ostala brez besed. :hudicek:

sm res.. heheh.. kere ideje.. pa ?e stari z ke?om na konc..pika na I...:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

A si gledal s hrva?kima komentatorjema... to ?ele pokata fore, da se re?i? kolk to nakladata.

33112_1.png

Napisano

Tale je imel pa gromozansko sreco :blink::rispekt:?zmeden? >>

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Symon me je spomnil na (zame) najbolj?ega F1 dirka?a vseh ?asov;

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Canada's Worst Driver - Season 8 Episode 8 (CA, 2012)

zanimiu za gledat, mislm da bi biu takle ?ov tud pri nas zanimiu za gledat :zvizga:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

:hohoho::hohoho:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Wankel motor v Rx8, zanimiv posnetek;

Napisano

Besni nogometni vratarji;

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Deluje mi kot, da si ti edini, ki se s tem obremenjuje  
    • Bilo je mišljeno v smislu preračunljivosti do te mere,da se na koncu sam za...   Pa je takrat nakladal,kako ima ta avto vse...čisto vse... Sedaj pa izvem,da je bil oguljen,stara verzija,ki je stala dolgo na zalogi,in so se jih morali losati...on pa je špekuliral,da bo zastonj dobil nov firmware in več "opreme" po Tesla principu... VW pa je "odrezal",ker so imeli štalo pri softwre-u...in je seveda zvisel.   Ja,ja..."laž ima kratke noge"...isto kot golobi.   In še "češnja na torti"...tisto VW polnilnico,ki si jo je prej iz tujine za pol cene "zrihtal" mu sedaj ne nuca,ker ponudnik za sončnico ne pusti,in je moral kupiti njihovo,če hoče polniti avto.   "Boš ti njih nafuk..."...malo morgen.   In še nekaj sem pomislil...po moje,je čisto možno,da mu oni pustijo politi le tskrat,ko njim paše..."ne more biti bolj smešno".
    • Sam imam tudi izkušnjo, da je avto na dežju in prepihu ostal glede rjavenja veliko bolj zdrav, kot avto v topli garaži.
    • Mislim, da se gre tu bolj za neko osebo, ki skrbi za Taubijeve vole.   Priponsko obrazilo -vec namesto -lec dodamo: osnovi na samoglasnik, če je pred glagolsko pripono -l ali -lj: voliti – volivec, ponavljati – ponavljavec, razstavljati – razstavljavec; korenu na samoglasnik: briti – brivec, peti – pevec, šteti – števec. Enako velja tudi za pisanje tvorjenk in izpeljank: volivec – volivka – volivčev – volivkin; razstavljavec – razstavljavka – razstavljavčev – razstavljavkin; brivec – brivka – brivčev – brivkin – brivski; pevec – pevka – pevčev – pevkin – pevski.  
    • Doma imamo eno Mazdo 6, kje že v 21. letu starosti pa nismo nikoli špricali te svinjarije gor. Je nekaj površinske rje spodaj ampak nič kritičnega.   Sam nikoli na nobenem avtu razen na Wartburgu nisem šprical svinjarije od spodaj. Še največ sem imel težav z rjo pa prav na Wartbiju, ampak tam je bil bolj kriv rustevader, ki je očitno deloval ravno kontra kot je bilo obljubljeno.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.