Alex Napisano torek ob 11:00 Prijavi Napisano torek ob 11:00 Takle imamo pod plesočim golobiščem. Pa saj drugače niti ne more bit, ko imamo v vladi same levake. In to dobesedno in posredno. 😕 https://www.24ur.com/novice/tujina/kje-davki-narascajo-hitreje-kot-place.html 1 1 Citiraj
Bini Napisano torek ob 11:34 Prijavi Napisano torek ob 11:34 Strokovnjaki razkrili: to je znamka avtomobila, ki jo vozijo najbolj agresivni vozniki WWW.METROPOLITAN.SI Nemčija ima precej visoko vozniško kulturo in odlično cestno infrastrukturo, zato je raziskava, opravljena pri njih... 😊 Citiraj
etcho Napisano torek ob 12:37 Prijavi Napisano torek ob 12:37 In kaj še ta članek razkriva? Da smo vozniki Mazd kultivirani in umirjeni vozniki. 😜 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 17:19 Prijavi Napisano torek ob 17:19 In kam spadam jaz s FucksWagnom? Citiraj
Slivka Napisano torek ob 17:27 Prijavi Napisano torek ob 17:27 pred 5 minutami je etcho napisal: Na 5. mesto. 😁 Ti boš meni, da sem agresiven! A bi ti rad mojo lopato srečal? 1 1 Citiraj
etcho Napisano torek ob 17:28 Prijavi Napisano torek ob 17:28 Pogovori se z avtorjem članka. 😉 1 Citiraj
Bini Napisano torek ob 20:29 Prijavi Napisano torek ob 20:29 pred 3 urami je Slivka napisal: Ti boš meni, da sem agresiven! A bi ti rad mojo lopato srečal? Sam si se odločil presedlat na slabše... Žal se zgodi.... 😁🫣😉 Citiraj
Boss Napisano torek ob 22:07 Prijavi Napisano torek ob 22:07 V članku piše, da avto ni kriv. Ne drži, deloma je oziroma proizvajalec, ki targetira tak tip voznikov. Recimo BMW, se ves čas trudi v reklamah, promocijah razlagat, kako si v tem avtu več od drugih, kako si nad njimi, podzavestno vzbuja agresivno obnašanje oziroma vabi tip voznikov, ki se tako obnašajo. Iščejo take, ki se radi ven mečejo, so radi v centru pozornosti pa četudi z negativnim predznakom. Bom šel še dlje, to so Nemški avtomobili narejeni po nemškem miselnem vzorcu in če poznamo Nemško zgodovino, verjetno tole ni nobeno presenečenje. 3 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 14:14 Prijavi Napisano včeraj ob 14:14 To ti je legenda med lopovi.. Dolenjskim redarjem pred nosom ukradli radar WWW.DNEVNIK.SI Dolenjski redarji so v ponedeljek ostali brez merilnika hitrosti, vrednega okoli 15.000 evrov. 3 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 15:35 Prijavi Napisano včeraj ob 15:35 Tale stavek je povedal veliko več kot si marsikdo misli. "Kljub njeni navzočnosti protipravnega dejanja ni bilo mogoče preprečiti, so nam pojasnili v skupni občinski upravi." 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 10 urami Avtor Prijavi Napisano pred 10 urami Na sedem veličastnih gradov le v pol ure | 24ur.com WWW.24UR.COM Nikjer v Sloveniji ne boste na tako majhnem območju našli toliko gradov kot v Posavju. Sedem veličastnih pa je doživetje, ki si ga morebiti... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Ene smo že obiskali, ene še pa bomo.... 🤗😊😉 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Darryl Riley (@lucifer__1le) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 12K likes, 136 comments - lucifer__1le on May 30, 2025: "🤣🤣🤣". 💀💀💀💀 In še mazdo bom jaz tako Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.