Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne govoriti ,da je nesmiselno, ker je tebi nesmiselno, ki obožuješ Dino motorje, ker za nas ostale, ki imamo radi napredno tehniko , kar x motor z 186 konji je, ni nesmiselno.😉 Če bi danes kupoval cx 30 bi kupil zopet x186 motor. Teh par sto evrov ni nič v primerjavi z tem, koliko je večji užitek in manjša poraba pri vožnji z x motorjem .
-
Živjo. Pospravljam kabinet in našel sem račun iz leta 2011 od mojega še aktivnega PC-ja. No, vseeno deluje ok ma pomojem bi blo fanj, da se malo posodobim😁 Ampak sem čisto out. Kako mašino (samo PC) bi dobil za cca. 1500€ in kje nabavit? thx
-
Ma, dajmo no! NENAVADNA TATVINA NA GORIŠKEM: Nekdo si je 'izposodil' električno polnilnico kar s fasade WWW.REGIONALGORISKA.SI Včeraj, 7. decembra v zgodnjih večernih urah, so policisti Policijske postaje Nova Gorica...
-
Jaz pa bi rekel, da X motor rabimo za drugačne potrebe, vsaj tisti, ki ga posedujemo.
-
Bremza je nižje prijela. Problem je povratni ventil, ki ne deluje in si zavorno potiskal po obeh vodih. M2 (DE) je imela samo na 1.5 (103 konje) ESP, drugače je bil samo ABS. Lučka za ESP je znala utripat, če sem se zagnal v ovinek na grobo silo. Kakšno speljevanje v desno v križišču.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.