Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kolega naredu biznis:

Objavljena slika

Odgovor:

I am very glad to receive the information of your car and I will buy

your car at your giving price, but i will like to confide in you as

regards to a business proposal i would want us to work together like

blood relations. I am a war veteran with the United Nations troop in

Afghanistan, on war against terrorism. I served in the 1st Armored

Division in Kabul.

Based on the United States legislative and executive decision for

withdrawing troops from Afghanistan come next year, I have been

redeployed to come and work in Europe on the platform of North

Atlantic Treaty Organization (NATO) soon. Our mission is to help beef

up terrorist targeted states, mostly the United States and the

European Union on the war against terrorism. I will need a car for

myself and to SET UP CONSTRUCTION COMPANY AND OTHER INVESTMENT and that is why I contacted you.

Pa ?e tadrug:

Objavljena slika

Napisano

Ha ha ha.....teli spami so hudi, pa ve? da baje pla?ajo ampak potem zahtevajo razliko (pranje denarja)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Vremenska napoved za danes in jutri

veliko boljsa

Napisano

Napisano

Da ni tole slu?ajno Labi spedenal... :hohoho:

post-642-1315549284_thumb.jpg

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Sun?ali se de?ki crnogorci na nudisti?koj pla?i, kad re?e jedan frend drugom: *

*-?uj, pa ti si stvarno obdaren...a ?to ga ne bi pokrio listom i naplaćivao gledanje 1 EUR.*

*U?ini on tako, napravio se pozama?an red ?ena,sve znati?eljne da vide to ?udo, *

*ubacuju u ko?aricu po 1 EUR, kad jedna ka?e: *

*-?uj, stvarno ti je velik, a ?to misli? da skoknemo gore u hotel do moje sobe na sat-dva?

*a on će na to :*

*- E,mala - da je moj htio radit-ne bi prosio. *

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ni sme?n je pa udfu....., sploh od 4:10 naprej. <_<

KLIK

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ni sme?n je pa udfu....., sploh od 4:10 naprej. <_<

KLIK

tak bi ga okol kepe mahnu, da mu nebi ?elada nikol ve? pasala gor :vskalo:

Napisano

Napisano

Ko vidis to ceno te mine da bi se ga nasekal.

post-3-1316424347_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• V nedeljo ji v čast prihodu malemu Oliverju nadel modro pentljo (no drugi so mi jo   )  
    • haha mi tudi s frendi, še twitch streame smo gledal, da smo dobl early access 2 dni prej. Sej ni bad, sploh ko bojo poštimal še par malenkosti do oktobra
    • A to, sploh nisem opazil, da so zabeležli.  Eh mehaniku sem omenil, da se mi med  2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Podobno je slišat kot da je izpuh predrt ali kot priAlfah 25 in več let nazaj, ko si jo našpanal do daske.... 😁 Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... 🤗 Kako je pa admin napisal na list je pa res bolj čudno in liči na ono s kompresorjem... 🤣😉
    • V "klima" načinu hladi toliko, da zrak ohladi na želeno temperaturo.  Če je temperatura zraka sobe 21 stopinj in nastaviš 21 stopinj, ne rabi hladiti (potrebna moč nekaj 10 W le za vrtenje ventilatorja). Če pri isti temperaturi zraka nastaviš na klimi 17 stopinj hladi toliko, da zrak sobe ohladi na 17 stopinj, v nadaljevanju pa vzdržuje 17 stopinj. (najprej dela na polno - z max nazivno močjo, potem po potrebi, da se vzdržuje temperatura 17 stopinj - odvisno od velikosti sobe in toplote, ki od zunaj preko sten, stropa, tal in oken prehaja v sobo).    V načinu "razvlaževanje" klime ne zanima ciljna temperatura zraka, ampak obstoječa temperatura in temperatura hladilnih reber, ki mora biti dovolj nizka, da na njih kondenzira vlaga (shladiti se morajo na temperaturo rosišča). Po spodnji tabeli je pri 21 stopinjah zraka in neko običajno poletno relativno vlažnostjo 60% dovolj že temperatura reber 12,9 stopinj.      Predvidevam, da se pri razvlaževanju v večini primerov porabi manj energije kot pri intenzivnem hlajenju. Je pa tako kot je rekel skritikrt - tudi hlajenje večino časa tudi razvlažuje.   Še po kmečko: če je soba pri razvlaževanju manj hladna kot pri hlajenju, potem je klima porabila pri razvlaževanju manj energije (moči, amperaže) in obratno.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.