Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
tilen, verjetno si zaradi svoje izkušnje negativno nastrojen do Mazde. Moje opažanje o neodzivnosti in primerjavi med X in G pa ne pomeni, da se z obema motorjema ne da normalno voziti, sta pač klasična primerka atmosferca, kjer je pač potrebno večkrat prijeti menjalno ročico kot pri CD150.
-
Prišla nova "papica" za Hi-Fi😋 Ne bomo debatirali o smislu in cvenku,ker to mora biti v arhivu. Posebna SDE edicija albuma Dire Straits-Brothers In Arms. Linka kompleta ne morem prilimati,ker je bil razgreben v enem dnevu. A "posebaj" še obstaja...kogar zanima. #38 in the SDE Surround Series: Dire Straits / Brothers in Arms blu-ra WWW.THESDESHOP.COM SDE Exclusive • Dolby Atmos • Dolby Atmos INSTRUMENTAL • Original 5.1 Mix • Two stereo mixes • #38 in the SDE Surround Series •... Brothers In Arms (40th Anniversary / 3CD): Amazon.de: Musik-CDs & Vinyl WWW.AMAZON.DE Brothers In Arms (40th Anniversary / 3CD): Amazon.de: Musik-CDs & Vinyl Mi je zelo zanimiva primerjava z albumom 20th Anniversary Edition izdaji na SACD-ju (DSD format)...ker pač ne obstaja boljši format kot je DSD. Na hibridni verziji tega SACDja (seveda imam😄) Stereo-CD špura,Stereo-DSD in 5.1-DSD špuri. Ta nov BluRay pa ima: 2022 Dolby Atmos Mix (48/24) 2022Dolby Atmos Instrumental Mix (48/24) 2005 DTS-HD Master 5.1 Mix (96/24) 1985 CD Stereo Mix (96/24) 1985 Vinyl Stereo Mix (96/24) O kvaliteti posnetka ne rabim govoriti...so pa očitne zvenske razlike med vsemi tremi Surround verzijami...res absolutno minimalne (zeloooo pohvalno!!!),ki pa se bolj odražajo v prostorskosti,volumenu prostora,trdosti bassa...res minimalne razlike... SACD-DSD je občutno glasnejši...pač čist drugi medij... "The Man˙s Too Strong" je v Bassu že na SACDju "adijo pamet",v Atmosu pa vsaj meni še malenkost všečnejši...čeprav se opazi superiornost DSD formata-tu ni debate-ni ga čez SACD-DSD! ...seveda pa "Brothers In Arms"...užitek,da ti gredo kocine pokonci...včasih,k sem že tako navajen...pa je treba tu in tam "brco v rit",da se "spomnim",kaj center zmore😲 Za tiste,ki jih zanima-absolutno priporočilo,tako ta BluRay izdaja,kot "stara" SACD verzija-oboje je TOP👍
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.