Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V razred pride ?olski in?pektor in sede med u?ence.

Mlada u?iteljica napi?e na tablo angle?ki stavek in pravi:

No, kdo bi znal to prevesti?

Nih?e se ne javi, potem pa dvigne roko Janezek.

U?iteljica nejevoljno: No, Janezek, povej!

Janezek: Kak?no dobro rit ima, ta bi bila za povaljat

U?iteljica: Saj sem vedela, kaj bo, takoj izgini iz razreda! Gospod

in?pektor, se opravi?ujem.

Janezek vstane in med pospravljanjem torbe pravi in?pektorju za sabo:

Ti pa, ?e ne zna? angle?ko, ne pri?epetavaj!

33112_1.png

Napisano

kva bi z tem skreton nakazu burek nekje na samoforju :D k nebi prcakval :)

S temu ?portnmu filtrom bi se te sli?al do sosedne vasi :ninja:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

temex... :ninja:

drgac bo pa pocas do tele legende it...ksn zmaj je biu ze zihr pr njemu :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano
Napisano

opa...kamncani zelo zelo zelo radi majo...zmaj zihr ve kje tale standek njegov stoji :D

bi lahk napedenu mazdaski popust na litr kostanja :aaaaa:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

opa...kamncani zelo zelo zelo radi majo...zmaj zihr ve kje tale standek njegov stoji :D

bi lahk napedenu mazdaski popust na litr kostanja :aaaaa:

Matr res bom ?el enkat mal tega gospodina pogledat, da ocenim njegov izdelek. :D

@?mego - borovnice (ne samo borovni?ke oz. borovni?evec) so tudi v litrih, da ne bo? kdaj za?uden. :jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

hehe, to se je tut men dogajal stalno. Viper, se spomne? ko sva zaradi tega problema istega megana 3x prehitela :hohoho:

panoramska.jpg
Napisano

U ja,to so bli cajti :zvizga:

Vsaka ?ola neki stane, ta je ?e pocen in dost pou?na - cevi pod pritiskom se ne razumejo najbol z ve?jim ?tevilom kolen

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

@?mego - borovnice (ne samo borovni?ke oz. borovni?evec) so tudi v litrih, da ne bo? kdaj za?uden. :jezicek:

alo, to je teko?ina :D

Napisano

Ta pa je indijanc!

optimist :blink::aaaaa:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Za vse ki bi radi pri?paral ....nakup obvezen,jaz bom v avto vtaknil 3 :):vskalo::vskalo:

http://privoscite.si/slovenija/2820/50-pop...-porabo-goriva/

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Za vse ki bi radi pri?paral ....nakup obvezen,jaz bom v avto vtaknil 3 :):vskalo::vskalo:

http://privoscite.si/slovenija/2820/50-pop...-porabo-goriva/

kolega je v avto monteru ?e 5 dodatnih 12V uti?nic ... zdej more 5L bencina 100km iz kestla vn spustit da mu kestla ne odpre ... :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

sam mor? bit pa ?e res budala da to kup? sam me zanima kolk folka je to ?e dejansko kupl :vskalo::vskalo:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano
Napisano

V nedeljo bomo nekateri od?li volit na?ega kandidata za predsednika R Slovenije.

Nekateri boste ostali v topli postelji, nekateri boste od?li na Martinovo kosilo, ker bo Martinova nedelja. Veliko ljudi politika ne zanima, vseeno bi vam rad v nekaj stavkih v ske?u, ponazoril, kaj je to politika:

Med kosilom sin Denis vpra?a o?eta: ""Ata, kaj je to politika?"

O?e mu odgovori:

" Vidi? sinko, politika slu?i namenu, da se v neki dr?avi ve, kaj kdo dela. Kot na primer: v na?i dru?ini jaz delam, prina?am denar, jaz sem torej kapitalist. Mama ta denar razporeja, in poskrbi za to, kar potrebujemo - ona je torej vlada. Na?a hi?na pomo?nica opravlja vsa dela po hi?i, ona je torej delavski razred, a dedek je kot sindikat - spremlja, da vse funkcionira.

Vsi ?elimo, da bo tebi dobro, ti si torej na? narod, tvoj mali brat pa je na?a bodo?nost. "A si razumel?, ga vpra?a o?e".

Sin mu odgovori: " nisem prav preve? razumel, moram razmisliti, prespati, ti bom odgovoril zjutraj.

Sredi no?i je Denisa prebudil jok mlaj?ega brata, ki se je pokakal v plenice. Posku?al je zbuditii mamo, ampak ona je spala kot ubita. ?el je v sobo hi?ne pomo?nice, ko vidi tam, kako o?e ska?e po njej in jo kre?e, a dedek sploh ni reagiral, ?eprav je buden sedel na kav?u in gledal TV.

Zjutraj ga o?e vpra?a, ?e je razumel, kaj je to politika?

Denis mu odgovori:

"Normalno, razumel sem. Kapitalisti kre?ejo delavski razred, vlada spi, sindikat je nezainteresiran.

Na narod nih?e ne polaga pozornosti, a bodo?nost nam je v dreku

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez zamere, ampak vsaka reakcija ima kontra reakcijo. Ti si prišel na Mazda forum našopirjen kako je Opel majka in da ne moreš verjeti kakšne stvari se ti dogajajo na Mazdi. Zato si dobil tudi takšno reakcijo nazaj. Isto reakcijo je dobil pred teboj uporabnik Drago. Gre se za odnos. Mogoče forum včasih ostro reagira, ampak ne do vseh, kar je razvidno iz drugih tem.   Zdaj pa počakajmo na drug teden, da vidimo kaj poreče servis.
    • Ja, AEG je zakon. Jaz imam njihov sušilni stroj in pomivalni. To je enostavno tank. Zahodni, se razume.😉
    • "To,da nisem šel na servis ni normalno". To je povzetek celotnega pisanja že enih par strani nazaj v tej temi in verjetno naprej. Ni kaj dodati.
    • In kot vemo, je poraba zelo odvisna od različnih pogojev uporabe avta, brez težave + - 15%  ali celo 20%. Ai naredi kar hočeš,... 😁   Zanima me primerjava povprečne porabe Mazdinega 2.2. 150 HP dizel motorja pri Mazdi 6 sedan, Hondinega 2.2. dizel 150 HP motorja pri Accord sedan in VW 2.0 TDI 150 HP dizel motorja pri Passatu sedan? Vsi z varianto 150 HP motorja in ročnim menjalnikom ter dvokolesnim pogonom, leta izdelave 2017.     Zanima me primerjava povprečne porabe dizelskih avtomobilov: Mazdinega 2.2 pri Mazda 6 sedan, Hondinega 2.2. pri Accord sedan, VW 2.0 pri Passat sedan? Primerjaj avte samo z ročnim menjalnikom, dvokolesnim pogonom in močjo motorjev od 150 do 200 HP. Primerjaj porabo vozil leta izdelave 2015 do 2020.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.