mazdaman Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 GENIALNO TRIJE PRIJATELJI SO ?LI V MOTEL. RECEPTOR JE POVEDAL, DA STANE SOBA 30 EUR. VSAK OD PRIJATELJEV JE TOREJ PLA?AL 10 EUR IN ?LI SO V SOBO. NEKAJ KASNEJE SE JE RECEPTOR SPOMNIL, DA STANE SOBA LE 25 EUR, ZATO JE POSLAL POMO?NIKA, DA VRNE TREM PRIJATELJEM 5 EUR. POMO?NIK SE PO POTI NI IN NI MOGEL DOMISLITI, KAKO RAZDELITI 5 EUR MED TRI LJUDI, ZATO JE VRNIL VSAKEMU 1 EUR, SAM PA OBDR?AL 2 EUR. TO POMENI, DA JE VSAK OD TREH PRIJATELJEV PLA?AL ZA SOBO 9 EUR, KAR JE SKUPAJ 27 EUR. POMO?NIK JE OBDRZAL 2 EUR, KAR JE SKUPAJ 29 EUR. IN KJE JE 1 EUR? PO?LJI TO DALJE 5 LJUDEM IN ODGOVOR SE BO POJAVIL NA EKRANU! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Dejan Pavlovic Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 ta je pa res fajn.. ubistvu ?is enostavna ko dojame?.. res huda.. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Boss Napisano 9. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2013 O?itno je z mano neki narobe, ker mi ?e sred branja teksta ni bilo jasno zakaj dva evra pri?teva k 27 namesto, da bi ju od?tel, ker moramo dobit ciljni znesek 25 kot je cena sobe. Pol mi je ?ele ratalo jasno, da je to fora, da te zmede, ?e na hitr prebere? tekst. Citiraj
Jest Napisano 10. april, 2013 Prijavi Napisano 10. april, 2013 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 10. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2013 jebat ga ... luknje je treba nekam deponirat Citiraj
Slivka Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 Kmalu bo mir med Severno Korejo in ZDA... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 V ?oli. U?iteljica: "Kaj bi bili radi po poklicu?" Polde: "Jaz bi bil rad zidar." Ne?a: "Jaz bi bila rada kuharica." Janezek: "Jaz bi bil rad kosmat po celem telesu." U?iteljica: "Janezek, biti kosmat pa ni poklic." Janezek: "Kako da ne, ?e je pa moja sestra kosmata samo med nogami, pa zaslu?i 150? na no?..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 ko so belci na?li Novi Svet (ameriko...) so jo vodili indijanci. Bilo je tako: - ni? davkov - ni? dolgov - velik bizonov - velik gozdov - medicinsko osebje zastonj - ?enske so opravile vse delo - mo?ki so lovili in ribarili ves ?as Belci so bli dost zabiti da so mislili, da lahko ta sistem izbolj?ajo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
canyon Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 ?e mate 3 minute ?asa si prosm preberte tole, jst sm skor use kikirikije popluvu v ekran od laptopa, fenomenalno http://www.pik.ba/artikal/6403769/golf-1/ Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 12. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2013 hehe... pravi do?ivljajski spis... prva liga, tole bi si zaslu?ilo prevot v sloven??ino ?e za vse tiste, ki niso najbolj doma?i v bosan??ini. Citiraj
Deeyan Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 norci XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Na zavarovvalnici: Parkiran avto se je zaletel vame. Citiraj
adormi11 Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Na zavarovvalnici:Parkiran avto se je zaletel vame. Neprilagojena hitrost? Citiraj
iceman22 Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Parkirnina stane 2 kuni.... Uh zihr lastnik ene restavracije tam v mestu. On zmeri fura avte z ceskimi tablicami. Citiraj www.trziskisladoled.si
iceman22 Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 nope v bistvu sosed...en ki ima apartmaje tle in oddaja A ima dolge lase pa mal buckast?ali pa pobrit. K sta 2 brata. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 14. april, 2013 Prijavi Napisano 14. april, 2013 Ena deklina za Labija. _____Sexy?Sex ____?Sexy?Sexy ___y?Sexy?Sexy? ___?Sexy?Sexy?S ___?Sexy?Sexy?S __?Sexy?Sexy?Se _?Sexy?Sexy?Se _?Sexy?Sexy?Se _?Sexy?Sexy?Sexy? ?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy ?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy?Se ?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy?Sex _?Sexy?__?Sexy?Sexy?Sex ___?Sex____?Sexy?Sexy? ___?Sex_____?Sexy?Sexy ___?Sex_____?Sexy?Sexy ____?Sex____?Sexy?Sexy _____?Se____?Sexy?Sex ______?Se__?Sexy?Sexy _______?Sexy?Sexy?Sex ________?Sexy?Sexy?sex _______?Sexy?Sexy?Sexy?Se _______?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy? _______?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy _______?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy?S ________?Sexy?Sexy____?Sexy?Sexy?se _________?Sexy?Se_______?Sexy?Sexy? _________?Sexy?Se_____?Sexy?Sexy? _________?Sexy?S____?Sexy?Sexy _________?Sexy?S_?Sexy?Sexy ________?Sexy?Sexy?Sexy ________?Sexy?Sexy?S ________?Sexy?Sexy _______?Sexy?Se _______?Sexy? ______?Sexy? ______?Sexy? ______?Sexy? ______?S exy ______?Sexy _______?Sex _______?Sex _______?Sex ______?Sexy ______?Sexy _______Sexy _______ Sexy? ________SexY Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 15. april, 2013 Prijavi Napisano 15. april, 2013 "Za?ela sem z dieto, nehala sem kaditi in piti, omejila sem seks, za?ela sem se ukvarjati s ?portom ... V 14 dneh sem izgubila dva tedna! " Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jstdoma Napisano 15. april, 2013 Prijavi Napisano 15. april, 2013 Renault forum Prodajam letno karto za avtobus. Moj avto je prej ko sem pri?akoval pri?el iz servisa Smart forum: Vgradil motor od APN4. Kon?no ve? mo?ii!!! Fiat forum: Kaj se mi bolj spla?a mese?na ali letna karta za avtobus Volvo forum Prevo?enih 500 000km, kon?no nekaj crknilo,- pozicijska lu?ka BMW X6 forum Rabim manj?i kredit, crknila mi je lu?ka v kabini Vw golf forum Koliko morem dopla?ati za klimo? Se vozi cigan v avto?oli, pa ga vpra?a in?truktor: "Kak?en je ta znak?" Cigan odgovori: "Aluminijski, gazda." Citiraj
Boss Napisano 15. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2013 Volvo forumPrevo?enih 500 000km, kon?no nekaj crknilo,- pozicijska lu?ka Tole pa ?e dolgo dolgo ne dr?i ve?. Citiraj
Slivka Napisano 15. april, 2013 Prijavi Napisano 15. april, 2013 No, Boss, pa se kon?no strinjava. Vseeno te preklofam, ?im te dobim v roke. ?e za nazaj... Sodelavec ima ?e tretjega Volvota, pa ga precejkrat jaz z navadno Hondico preva?am na servis po avto... Mi je pa zanimiv mo?akar. Ko sem jaz kupil Hondico, je on kupil drugega Volvota. In kritiziral Hondico na mrtvo in hvalil Volvota kot da je ne vem kaj. Po nekaj letih so se za?ele te?ave in je Volvo pristal na servisu. Pa me je prosil, ?e gredo? iz slu?be naredim ovinek in ga peljem na servis. In po poti kritiziral Hondico na mrtvo in hvalil Volvota. Vsaki?, ko ga je bilo treba peljati. In pred kratkim ga je prodal in kupil zdaj ?e tretjega Volvota. In zopet ga hvali, Hondico pa kritizira. In vsaki? mi obljublja, da ko bo Hondica crknila in bo na servisu, me bo pa on peljal z Volvotom, da se bom vsaj enkrat "v avtu peljal"... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
nisde Napisano 15. april, 2013 Prijavi Napisano 15. april, 2013 Volvoti in Saabi so zame samo sestavljanke iz drugih avtomobilov, pod "fenski" zna?ko da ti ga uturijo za mau ve? dnarja. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 15. april, 2013 Prijavi Napisano 15. april, 2013 No, Boss, pa se kon?no strinjava. Vseeno te preklofam, ?im te dobim v roke. ?e za nazaj... Sodelavec ima ?e tretjega Volvota, pa ga precejkrat jaz z navadno Hondico preva?am na servis po avto... Mi je pa zanimiv mo?akar. Ko sem jaz kupil Hondico, je on kupil drugega Volvota. In kritiziral Hondico na mrtvo in hvalil Volvota kot da je ne vem kaj. Po nekaj letih so se za?ele te?ave in je Volvo pristal na servisu. Pa me je prosil, ?e gredo? iz slu?be naredim ovinek in ga peljem na servis. In po poti kritiziral Hondico na mrtvo in hvalil Volvota. Vsaki?, ko ga je bilo treba peljati. In pred kratkim ga je prodal in kupil zdaj ?e tretjega Volvota. In zopet ga hvali, Hondico pa kritizira. In vsaki? mi obljublja, da ko bo Hondica crknila in bo na servisu, me bo pa on peljal z Volvotom, da se bom vsaj enkrat "v avtu peljal"... A ?e ti pa avto ne crkne te pa ne more pelat? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.