Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hvala, mati narava, za dolge noge, ampak z jezikom si pa malo pretiravala...

BRAVO!!! a vidis, da se da :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Delam v gozdu in se mi nekaj zatakne. Pomislim, da bi mi prav pri?la pomo?. V tistem "za?ivka" mobitel, ker sem dobil SMS: "Konzularno pomoc ob nezgodi, izgubi dokumentov ipd. lahko nudi veleposlanistvo RS Rim... ... ... ..."

Tako hitro mi pa ?e nikoli nih?e ni ponudil pomo?i. ?al ni bila prava...

P.S.: ?ivimo pribli?no 20 km od meje in je Italijanski signal tako mo?an (da z dobrim signalom dose?ejo vse svoje dr?avljane), signal Slovenskih operaterjev pa tako ?ibak (da ne motimo sosedov) da se mobitel pove?e v njihovo omre?je, pa ?eprav kar 20 km globoko v Sloveniji...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

V ?oli se u?ijo rime in u?iteljica vpra?a: ''Kdo bo povedal kak?no rimo?''
Roko dvigne Janezek in re?e: ''V morju stoji Jurca in voda mu sega do kolen.'' U?iteljica vpra?a: ''Janezek, kje pa je tu rima?'' Janezek ponosno: ''Saj bo rima, ko bo plima!''  :zvizga:  :hohoho: 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vede?evalka napoveduje prihodnjost:

- "Stra?ne re?i se bodo zgodile. Va? mo? se bo v kratkem poslovil od tega sveta!"

- "To ?e vem. Kaj bo pa z menoj, bom pomilo??ena?"

serviser.gif

Napisano

- "Dober dan, gospa Kova?eva!" V?eraj sem pa sre?ala va?ega mo?a, ampak me ni videl."

- "Vem, mi je ?e on povedal..."

serviser.gif

Napisano

Pogodba o zaposlitvi za Hr?ke na Ladji/Cruiseru  :P  :jezicek: 

cro_237C2C59.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

ob_morju_jugo_2381CF2E.png

lp

Thomas

image.png

Napisano

Tale je pa za Nejca  :jupiii:

post-10-0-92276200-1574707203_thumb.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Zgodba o 10mm nasadnem klju?u, ki je kot ka?e eno najbolj uporabljenih in najbolj iskanih orodij sploh. :lol:

33112_1.png

Napisano

Zgodba o 10mm nasadnem klju?u, ki je kot ka?e eno najbolj uporabljenih in najbolj iskanih orodij sploh. :lol:

Meni je zadnji? uspelo izgubiti 10mm ob menjavi xenon ?arnice, ?aromet sem odmontiral, potem pa mi je 10 mm padel oz. dobesedno izginil.. ne na tla, ne na PVC za??ito pod motorjem, ampak ga enostavno ni bilo nikjer ve?, z lu?jo ga nisem uspel najti, tudi pono?i ne...

Nato sem naro?il drugega za 2 EUR in ?ez 2 dni dobil, ?eprav bi me tak kombi verjetno premamil, ?e bi ga videl kje v bli?ini. :lol:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Močno dvomim da tudi pri tem kolaču niso bili zraven.
    • Mah, prav dobro se niti ne spomnim... Je bil en vaški pretep, prišla milica in njihov nono se je izmuznil, da ga niso dobili. Ko je vsa "pivska kompanija" prišla iz zapora in so se spet našli v oštariji in spet "malo" popili, so se spet nekaj začeli kregat in so mu jebali četniško mater, ker "se je skril ko partizan, ko nemce zagleda"...   Nekako tako je šla ta zgodba...
    • Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.