Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Odvetnik, zdravnik, psihiater in matematik so razpravljali, ali je bolje imeti ljubico ali ženo.
Odvetnik: "Bolje je imeti ljubico. Če imaš ženo in se hočeš ločiti, imaš vse mogoče pravne težave."
Zdravnik: "Bolje je imeti ženo. Če imaš ljubico imaš lahko resne probleme z zdravjem."
Psiholog: "Najbolje je, če nimaš niti ene niti druge in nikoli ne zapadeš v stresno situacijo."
Matematik: "Kje pa, najbolje je imeti obe. Žena misli, da si z ljubico, ljubica misli, da si z ženo, ti pa lahko medtem rešuješ matematične probleme..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Hčerka izve, da je njen fant pravkar opravil pravosodni izpit in doma naznani, da se bosta poročila.

Ženi je kar sapo zaprlo in potem le počasi namigne:

- "Se ti ne zdi, da ne bi bilo bolje, če bi počakala še na kako leto ali dve prakse?" 

Pa hčerka zardi in reče:
"O, mami, saj sva prakticirala že ves ta čas..."

serviser.gif

Napisano

Na plaži reče dekle neznanemu sosedu:

- "Oprostite, gospod. Na mojem MP3- playerju sedite!"
- "Joj, jaz pa sem že mislil, da mi v želodcu tako kruli..."

serviser.gif

Napisano

Na obisku je daljni žlahtnik iz Nemčije. Malo se pogovarjamo, malo pijemo, malo jemo, pa se spet malo pogovarjamo, pa malo pijemo, pa malo pijemo, pa malo pijemo in enkrat on komentira:

- "Das Leben ist zu kurz."  *

Moj sosed ne obvlada ravno najboljše nemško, ampak po nekaj kozarcih jo pa razume. In mu odgovori:              
- "Prav imaš - res je za en kur'c ... "

*= življenje je prekratko

serviser.gif

Napisano

Sem ugotovil, da je boljše biti dober v postelji kot pa v življenju.

Dober v postelji je#e. Dober v življenju pa naje#e...

serviser.gif

Napisano

Če želiš spremeniti svet, naredi to, dokler si samski!

Ko si poročen, ne moreš spremeniti niti TV-kanala...

• Všeč 1
  • Haha 2

serviser.gif

Napisano

Pride sodelavec mimo, na glavi spodobna buška, tudi sicer vidno zdelan. Pa ga vprašam:

- "Hej, prijatelj, kaj je narobe?"
- "Ehhh... Včeraj sem se skregal z ženo. Čist' je zmešana! Ženska se prepira za vsako figo. Brez kakršnegakoli razloga..."
- "Zakaj? Kaj se je pa zgodilo?"
- "Oba sva bila zelo zagreta za sex. Najprej je slekla kavbojke in nato še bluzo. Ko je slekla spodnjo majico, sem jo pa vprašal 'Zakaj nosiš sestrin modrček?' "

• Haha 3
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

Policaj ustavi voznika:

- "Kje ste pa bili?"

- "Na poroki."

- "A ste kaj pili?"

- "Ne."

- "Če niste nič pili, zakaj ste pa potem sploh šli na poroko?"

serviser.gif

Napisano

Policist ustavi voznika:

- "Dokumente, prosim?"

- "Pa vi sploh veste, kdo je moj oče?"

- "To vi svojo mater vprašajte. Meni pa dajte dokumente."

serviser.gif

Napisano

- "Danes te ni v službo, pa kličem, kaj je s teboj?"

- "Moj mož je sinoči preminil."

- "O, groza. Sožalje. Je imel poslednjo željo?"

- "Ja, jo je. Preden je umrl, je rekel: 'žena, daj to puško stran'..."

serviser.gif

Napisano

- Zakaj ženske v torbici ne nosijo kondomov?

- Preden bi ga našle, bi bil otrok star že tri leta...

serviser.gif

Napisano

Me kliče ena administratorka, če pridem v njeno pisarno na kavo. 

Se odpravim torej gor v drugo nadstropje na kavo. Pridem v njeno pisarno, ona gola na fotelju, kave pa nikjer. Sem se samo obrnil in šel nazaj dol.

Mene nihče ne bo zaje##val!

serviser.gif

Napisano

Me pa jezi, da imajo ženske dvojna merila.

Če jih biča bogataš, je to '50 odtenkov sive'.

Če jim pa en Jože da po pi##i, je pa to 'nasilje v družini'.

serviser.gif

Napisano

- "Ljubi, si ti že kdaj popravljal pralni stroj?"

- "Ne, še nikoli."

- "Pa začni, ker mož ravno parkira pred hišo..."

serviser.gif

Napisano

Nikoli več ne bom daroval kri. Sama vprašanja: od kod mi, čigava je, zakaj sem jo prinesel v vedru,...

serviser.gif

Napisano

Pri vsej najsodobnejši tehnologiji je zame najboljši konstruktor tisti, ki je skonstruiral WC školjko! Nobeni riti ni vzel mere, pa vsaka gor paše...

serviser.gif

Napisano

V vrtcu se otrok pohvali:

- "Moj oči pa vsak mesec zasluži 10.000€."

Vzgojiteljica presenečeno:

- "Uuu, za ta denar moram jaz hodit v službo celo leto."

- "Ja, ampak moj oči mora delati, vi se pa z nami samo igrate..."

serviser.gif

Napisano

Včeraj je šla sodelavka v trgovino 'Vse za poroke'. Danes je prišla v službo precej razočarana. Ženinov niso imeli...

serviser.gif

Napisano

Tast je obiral češnje in padel. Tašča ga odpelje na Urgenco. Zdravnik ga pregleduje in vpraša:

- "Ko ste padli z drevesa - ste padli v nezavest?"

- "Ne, v koprive..."

serviser.gif

Napisano

Tu v vasi vrh hriba je en mladec pred kratkim naredil vozniški izpit. Danes ga srečam in vprašam, kako mu gre vožnja. Pa odgovori:

- "Po šahovsko."

Meni nič jasno, pa mi razloži:

- "Zbijem konja, zbijem kmeta,..."

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.