Slivka Napisano 23. november, 2023 Prijavi Napisano 23. november, 2023 Tri prijateljice: Londončanka, Parižanka in Fata - sedijo pri kavici. Pogovarjajo se o možeh, kako so leni in doma nič ne pomagajo. Sklenejo, da jih bodo naučile kozjih molitvic in se zmenijo, da se čez dva tedna spet dobijo in poročajo o uspehih. Londončanka: - "Prvi dan nisem videla še nič, drugi dan tudi ne, tretji dan sem pa že videla, kako obeša štumfe, ki jih je sam opral." Parižanka: - "Pri meni je bilo podobno. Pierru sem povedala, da ne bom več kuhala in pomivala posode. Prvi dan nisem videla še nič, drugi dan tudi ne, tretji dan pa sem videla, kako si peče jajčka na oko." Fata: - "Tudi jaz sem Mujotu rekla, ne perem, ne pospravljam in ne kuham več. Prvi dan nisem še nič videla, drugi dan tudi ne, tretji dan pa sem že lahko odprla eno oko..." 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. november, 2023 Prijavi Napisano 23. november, 2023 - "Moj vnuk je čisto ponorel! Vse noči prebedi pred računalnikom, razbija po tipkovnici, pogovarja se sam s sabo.... telefon je skoz zaseden. Se bojim, da ne bo nič iz njega." - "Moj vnuk bo pa zdravnik ali pa pilot!" - "Kako veš?" - "Kadarkoli vstopim v njegovo sobo, so povsod injekcijske igle! Potem mi pa reče: Stara, greš z mano letet?" 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. november, 2023 Prijavi Napisano 23. november, 2023 Res bi rad videl, kako nekdo kolesari s to rečjo po Vipavski dolini... Danes ob 10ih so bili sunki burje med 50 in 64 km/h... 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. november, 2023 Prijavi Napisano 23. november, 2023 pred 1 uro je Slivka napisal: Res bi rad videl, kako nekdo kolesari s to rečjo po Vipavski dolini... Danes ob 10ih so bili sunki burje med 50 in 64 km/h... A je pihalo? Nisem opazil 1 Citiraj
Jest Napisano 23. november, 2023 Prijavi Napisano 23. november, 2023 1 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 Pri zadnjem glasovanju v parlamentu je bil kriv za neuspešno glasovanje golobovega poslanca "kozmičen dež". 😄😄 Naslednji je na vrsti "kozmičen sneg", saj se bliža zima. Nato pride na vrsto "komičen nateg". 1 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 pred 1 uro je Alex napisal: Pri zadnjem glasovanju v parlamentu je bil kriv za neuspešno glasovanje golobovega poslanca "kozmičen dež". 😄😄 Naslednji je na vrsti "kozmičen sneg", saj se bliža zima. Nato pride na vrsto "komičen nateg". To ti priznam, tle so ga ustrelil. Pa tudi to z glasovanjem je bilo malo sumljivo, že skoraj na nivoju SDS for. Sam Jajo ima tam svoje ovčke porihtane, tam ni demokracije 🙂 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 Mož in žena, oba upokojenca, se za spremembo peljeta čez Vršič. Cesta je poledenela, gume na avtu bolj švoh in ju na nekem ovinku odnese v prepad. Pojavita se pred vrati Sv. Petra in ta ju povabi v Nebesa. Žena je vzhičena: - "Jooj, poglej, Poldi, kako je tu krasno!" In res: trava zelena, sonce sije, ptički čivkajo, čebelice letijo s cveta na cvet... Povsod lepo tlakovane potke, in mize ob poteh, lepo obložene z jedačo in pijačo, da se samo stegneš in vzameš, ko si žejen ali lačen. Komentira mož: - "No, vidiš, Če ga ne bi ti srala s tisto svojo BIO prehrano, bi bila že zdavnaj tu..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 Ibro se vozi po Sloveniji in v Ljubljani ga ustavi policist. - "Gospod ustavil sem vas, ker vam zadnji levi smernik ne dela." - Ibro stopi iz avtomobila in začudeno gleda v zadnji del vozila in mu nič ni jasno. Policist nadaljuje: - "Smernik vam ne dela.... A razumete slovensko, veste kaj je smernik?" Ibro: - "Ma **** smernik, gde mi je prikolica u ***** materinu..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 Biti zaljubljen, je enako, kot da se poserješ v hlače. Vsi to vidijo, toda samo ti imaš tisti poseben občutek topline... 3 1 Citiraj
Boss Napisano 24. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2023 pred 36 minutami je FuManchu napisal: 🤣 Da fak.... totalno se krohotam pa samo zato, ker je ful res 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 Letalo. En poleg drugega sedita mlada ženska in menih. Ona: - "Gospod, nekaj bi vas prosila!" On: - "Da, povej!" Ona: - "Kupila sem si nov ženski depilacijski strojček, pa me je strah carine... Ali bi ga vi... Pod kuto... Čez carino...?" On: "Oh, rad bi, a ne smem lagati... A se bom že česa domislil..." Kasneje na carini... carinik: - "Gospod, imate kej za prijavit?" menih: - "Od brade do pasu nič!" carinik: - "Pa od pasa dol?" menih: - "Tam pa je strojček za ženske, ki še nikoli ni bil uporabljen!" carinik (v smehu😞 - "Naslednji, prosim!" 1 4 Citiraj
Slivka Napisano 25. november, 2023 Prijavi Napisano 25. november, 2023 Research shows that the goldfish is able to live in a small spherical aquarium, because it is extremely stupid, by the time it has done a full circle, it has forgotten everything and starts circling again and again, and again... Now I see why Americans love NASCAR. 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 25. november, 2023 Prijavi Napisano 25. november, 2023 Hčerka: - "Mami, jst grem delat splav." Mami: - "Kaaaaj?? A si noseča?" Hčerka: - "Nee, sam uzuni so poplave..." 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 Ene par senzorjev viška hodi🤣 1 Citiraj
Jest Napisano 28. november, 2023 Prijavi Napisano 28. november, 2023 🎶 Carglass popravi, Carglass zamenja 🎶 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skritikrt Napisano 28. november, 2023 Prijavi Napisano 28. november, 2023 dne 24. 11. 2023 ob 12:58 je Boss napisal: Da fak.... totalno se krohotam pa samo zato, ker je ful res Nič bat...poglej kdo bo nova sneguljčica😍...je na youtube veliko o tem....boš debelo gledal😉...dejansko imajo vsi že poln kufer tega woke sranja,pa jih je treba tam kjer jih najbolj boli-po žepu....bodo pa drugi delali filme😃👍 Rechel Zegler definitivno ne bo. 1 Citiraj
Jest Napisano 28. november, 2023 Prijavi Napisano 28. november, 2023 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 30. november, 2023 Prijavi Napisano 30. november, 2023 Prejšnji vikend sem jih nekaj spil, od takrat me kolena ne bolijo več 😂 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 30. november, 2023 Prijavi Napisano 30. november, 2023 Jst sm to reklalmiru,..nism mogel kozarca več držat,..ker je blo use tolk namazano 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.